Amenajarea teritoriului

Design tradițional de grădină japoneză

japoneză-grădină-proiectare-bolovan-mulci-tăiere-bușteni

Viața de zi cu zi agitată ne obligă deseori să căutăm un refugiu unde să ne relaxăm. Vă puteți odihni cu adevărat în natură. În orice caz, este posibil să creați un colț liniștit în propria casă. În ultimii ani popularitatea gradina japoneza – Designul a crescut rapid. Cel mai bun lucru despre acest design este că designul grădinii reflectă natura sălbatică. Verde, gri și maro sunt amestecate cu flori și fructe într-un mod unic. Pietrele, pomi fructiferi, flori și arbuști sunt principalele motive din grădină. Sunt posibile mai multe variante și puteți juca cu diferite combinații, atâta timp cât respectați regula de bază – că compoziția trebuie să arate natural.

Design de grădină japoneză – stil modern

grădină-japoneză-design-modern-grădină-cu-apă-grădină-piatră

Pentru cei perfecti gradina japoneza – Ai absolut nevoie de pietre pentru a proiecta. Acestea joacă un rol important și oferă adesea o legătură între grădină și interior. De asemenea, oferă ambianța potrivită pentru peștii decorativi. Este important ca casa și grădina să aibă aceeași configurație – astfel grădina japoneză se potrivește excelent cu clădirile vechi.

Designul grădinii japoneze – accent pe plante

japoneză-grădină-design-natural-pod-apă-bolovani-conifere

Dacă casa dvs. este mobilată într-un mod mai modern, cu forme unghiulare și culori neobișnuite, ar trebui să preferați plante exotice, culori puternice și decorațiuni artistice pentru grădină. the  gradina japoneza – designul depinde de zona curții. Copacii nu trebuie să fie prea aproape de casă, iar piscina trebuie construită în mijlocul curții. Florile și arbuștii nu trebuie să fie plantați prea aproape de vegetația înaltă, astfel încât să nu fie în umbra ei.

Acoperiș de protecție în grădina chineză

japoneză-grădină-proiectare-apă-grădină-casă-exotică

Condițiile meteo joacă, de asemenea, un rol important – cel mai important lucru este câte zile însorite există în an. În funcție de ploaie și vânt, ar trebui să alegeți speciile de plante. Dacă plantele nu sunt rezistente la îngheț, o copertină este o idee bună.

Design modern de grădină în stil japonez pentru zona limitată în aer liber

grădină-japoneză-design-grădină-rock-modernă-pietriș-caracteristică de apă

Lasă-te ghidat de sugestiile noastre pentru gradina japoneza -Proiectarea inspiră și creează-ți propriul refugiu în mijlocul orașului!

design modern de grădină japoneză

arbuști japonezi de amenajare a teritoriului

Design de gradina cu flori

Design grădină stil japonez

Bazin în grădina japoneză

bazin de amenajare a teritoriului japonez

Pardoseli de grădină japoneze din pietre

amenajare grădină japoneză

grădină verde – design japonez

grădină verde în stil japonez

grădină-japoneză-grădină-modernă-design

Grădina japoneză de piatră

Design de grădină japoneză cu flori

baldachin clasic chinezesc