Zona de patio

Așezarea cărămizilor din clincher alunecă afară – idei pentru cărămizi cu față și placări de perete în aer liber

cărămizi din clincher fațada exterioară a patioului gazon curte din față

Dacă vă reproiectați curtea cu placare de clincher în exterior sau faceți o placare exterioară cu aceasta, există mai multe opțiuni. Un furnir din astfel de cărămizi reprezintă un fel de siding, care constă din cărămizi cu față subțire reale. Astfel, puteți oferi zonei dvs. exterioare un aspect uimitor fără prea mult efort. Este o alegere minunată care are multe avantaje, cum ar fi un cost redus și un proces mai bun de instalare.

Alunecările exterioare din cărămidă din clincher sunt ușor de așezat, deoarece necesită doar o bază simplă și un sistem de carcasă. În plus, acestea sunt realizate din materiale solide. Aceasta înseamnă că vă puteți simți în siguranță atunci când vine vorba de durabilitate și întreținere redusă. Acest lucru vă permite, de asemenea, să creați un stil și un aspect pe gustul dvs., care necesită mai puține resurse. În această postare veți găsi sfaturi utile și modele adecvate de alunecare de cărămidă din clincher pe exterior, pe care le puteți folosi pentru a vă inspira pentru următorul dvs. proiect.

Design avantajos cu cărămizi din clincher, alunecă la exterior

amestecați vopseaua cu garnitură din fața garajului

Cărămizile exterioare cu față subțire, altfel cunoscute sub numele de cărămizi, devin din ce în ce mai populare datorită combinației de estetică și ușurinței de instalare. De asemenea, acestea înlocuiesc zidăria tradițională. Cărămizile au fost dezvoltate pentru prima dată în anii 1950 ca o modalitate de a reproiecta structurile existente. Aplicațiile actuale includ atât structuri noi, cât și structuri existente în construcția de clădiri rezidențiale și comerciale.

fațada exterioară alb-negru la fața de intrare

Cărămizile din clincher din exterior, care sunt utilizate și ca cărămizi lipite, sunt disponibile în multe variante, dar pot fi clasificate la patru. Există câteva metode de bază de instalare pe care le putem numi set gros și subțire, sisteme de panouri modulare și panouri prefabricate. Cu primele două, puteți utiliza alunecările de cărămidă din clincher la exterior, fie cu un pat gros de mortar pentru un strat gros corespunzător, fie cu o instalație subțire.

Gard de intimitate placare exterioara semineu curele negre mobilier din ratan mobilier semineu gazon

Unitățile modulare utilizează de obicei o placă intermediară cu o suprafață tipică de aproximativ 0,5 metri pătrați din polistiren, metal sau alte materiale pentru a putea susține cărămizile subțiri. Puteți atașa panourile la orice suprafață cu cărămizi subțiri care sunt deja atașate la ele. Placarea prefabricată a pereților implică crearea unor panouri mai mari, independente din punct de vedere structural, care pot fi atașate la clădire, perete, șemineu sau altfel. Unitățile din beton prefabricat arhitectural sau pereți cu șuruburi de lemn sunt construite de obicei în afara amplasamentului, în timp ce betonul pentru panouri înclinate în sus este turnat de obicei în câmp.

Proprietățile cărămizii de clincher subțire alunecă la exterior

așezarea cărămizii din clincher alunecă în exterior placare exterioară placare perete fațadă exterior arhitectură inovatoare de design

O astfel de placare exterioară constă, în principiu, din aceleași materiale ca și alte cărămizi convenționale, care sunt fabricate și folosind procese similare. Cărămizile sunt mai potrivite pentru fațada exterioară, de exemplu, deoarece sunt mai subțiri și cântăresc mai puțin decât piatră orientată spre exterior. Cărămizile de clincher subțire sunt un singur element printre multe cărămizi dintr-un sistem de furnir lipit care îi afectează proprietățile.

placare perete rustic flori clasice clinker gradina alunecare caramida

Puteți determina exact performanța sistemului doar dacă evaluați un ansamblu ca întreg. Comparativ cu sistemele tradiționale de placare ușoară, alunecările exterioare de cărămidă din clincher oferă în general rezistență superioară la zgomot, abuz, căldură și vandalism. Rezistența la foc, siguranța și confortul acustic sunt, de asemenea, factori care se numără printre avantajele unei astfel de placări exterioare.

așezarea cărămidă din clincher alunecă în exterior placare perete placare exterior fațadă model lumină solară textură poroasă

Cărămizile sunt unul dintre cele mai vechi elemente de construcție, deoarece sunt mici, modulare, durabile, cu întreținere redusă și fabricate din materiale locale. Aceasta a fost o metodă populară de construcție de secole, iar prin utilizarea ei arhitecții au reușit să creeze diferite tipuri de clădiri. Caramida a fost întotdeauna un material de construcție intensiv în muncă și, pe măsură ce costurile forței de muncă au crescut, a devenit un material de lux.

curele combinate din aluminiu designer casa trend

Din această cauză, industria construcțiilor a început să folosească mai puțin clincherul ca structură și mai mult ca o cărămidă orientată. Rezultatul a fost dezvoltarea furnirului ca perete și tratarea cărămizilor ca element bidimensional, decorativ. Acest lucru are sens din motive de cost, dar alunecările de cărămidă din clincher din exterior pot cădea pe trecutul lor ca măsuri structurale.

Anatomia cărămizilor de clincher alunecă

placari exterioare perete placari curele clinker exterior

Cărămizile așezate în acest fel sunt cărămizi simple, cu un singur rând. Spre deosebire de pereții de cărămidă mai vechi, structurali, care aveau mai multe grosimi, alunecările de cărămidă din clincher stau pe exteriorul peretelui fundației. De asemenea, acestea sunt separate de structura cadrului din lemn printr-un spațiu aerian de aproximativ trei centimetri. Cavitatea permite ca orice apă care pătrunde în cărămidă să cadă și să se scurgă prin golurile de pe cel mai jos clincher de deasupra solului.

fațadă de cedru din cărămidă clincher

Într-un sens, cărămizile cu cărămidă acționează ca o protecție împotriva ploii. Ele sunt poroase și există șansa ca apa să-și găsească calea prin fisuri în îmbinările mortarului și în alte părți. După cum știm cu toții, apa are proprietăți care fac ca toate acestea să fie posibile și, mai presus de toate, este important să puteți arunca în mod corespunzător lichidul care a intrat. Acum, că înțelegem elementele de bază ale unui perete de furnir de cărămidă, să ne uităm la diferitele modele de cărămidă pe care le putem avea în aer liber.

așezarea cărămizii din clincher alunecă în exterior placare perete placare exterior fațadă model perete îmbinări cărămidă neagră

Legătura de rulare este cel mai comun tip de fațadă cu placare de față pe care o puteți vedea în multe modele. Acestea sunt, în esență, rânduri de alunecări de cărămidă clincher pe exterior, decalate una peste alta, astfel încât îmbinările verticale ale mortarului să nu se alinieze. Acest model tradițional cu îmbinări eșalonate conferă zidului sau altei suprafețe stabilitate și rezistență. De obicei, toate curelele au aceeași textură, dimensiune și culoare într-un model de țesut de rulare.

Domeniile de aplicare și variantele de cărămidă din clincher alunecă în exterior

clădire rezidențială exterior din cărămidă clincher contemporan

Pereții din cărămidă pe care îi puteți proiecta în aer liber câștigă din ce în ce mai multe cote de piață în industria construcțiilor. Cu toate acestea, utilizarea lor poate fi observată și în clădirile rezidențiale și comerciale noi, deoarece au un atractiv aspect vizual și multe avantaje economice. Cu producătorii care oferă o mare varietate de produse, este mai ușor ca oricând să creați noi caracteristici uimitoare de construcție pentru casa sau afacerea dvs. la un preț accesibil.

așezarea cărămizii din clincher alunecă în exterior placare perete placare exterior fațadă garaje clădiri rezidențiale construcție nouă

În plus, alunecările exterioare de cărămidă din clincher pot adăuga valoare imobiliară, reducând în același timp costurile asigurărilor datorită rezistenței ridicate la foc și umezeală. Cu o selecție largă de cărămizi solide și gresie porțelanată, precum și culori, există multe opțiuni pentru integrarea exteriorului din cărămidă din clincher în următorul dvs. proiect.

Utilizați cărămizi de perete ca accente

zonă modernă de gătit cu patio din cărămidă clincher

Un perete care contrastează cu restul designului poate fi folosit ca accent pentru a schimba aspectul general al unei zone de locuit sau în aer liber, ieftin, cu o estetică atemporală și naturală. Pereții cu accente creează un accent vizual sau un fundal atrăgător pentru alte elemente de design unice pe care le puteți prezenta pe terasă sau în grădină. În plus, alunecările de cărămidă din clincher rezistă la denivelări și zgârieturi la exterior în zonele cu trafic intens. Cu multe combinații de culori disponibile și variante structurale, veți găsi garantat accentul perfect pe care îl căutați pentru zona dvs. în aer liber.

Cărămidă cu fațetă clincher pentru șeminee exterioare

placari exterioare perete placari curele clincher vara bucatarie lemn de foc rustic chiparos curte

Proiectarea unui șemineu, coș de fum sau șemineu cu zidărie la exterior poate fi o caracteristică remarcabilă în orice spațiu deschis sau bucătărie în aer liber. Plăcile de piatră pentru șeminee și coșuri de fum sunt adesea lucrate manual pentru a semăna cu piatra naturală.

seminee moderne seminee clinker placare design galben

Cărămizile cu față plană sunt, de asemenea, utilizate în placarea peretelui cu curele pentru a conferi camerei o notă de pământ și naturală. Datorită proprietăților ridicate de izolare și foc, clincherul este, de asemenea, materialul de construcție ideal pentru astfel de pete de incendiu.

Pereții din spate prevăzuți cu cărămizi din clincher alunecă la exterior

clinker cărămidă exterior bucătărie modernă accent perete hota masă metal podea din lemn grădină

Utilizarea curelelor pentru pereții din spate a bucătăriei sau oglinzilor cu gresie în zona exterioară vă poate îmbunătăți semnificativ plita. O placare exterioară atractivă cu alunecări de cărămidă din clincher necesită într-adevăr puțină întreținere. Puteți obține o curățare reușită ștergând peretele din spate al bucătăriei exterioare cu apă și săpun la fel ca alte suprafețe poroase. Rezistența la impact și rezistența la foc a unor astfel de fațete este, de asemenea, un factor important atunci când instalați lângă ustensile de gătit.

Libertate excepțională de design

bucătărie în aer liber zonă de relaxare bar grătar zonă de divertisment TV cu ecran plat șemineu mobilier de exterior

De exemplu, dacă doriți să izolați și să îmbunătățiți o zonă de divertisment sau o zonă de ședere în curtea din spate, placarea din cărămidă din clincher este o soluție potrivită. Această placare exterioară va îndeplini cu siguranță numeroasele cerințe pentru o renovare. În consecință, puteți aplica astfel de zidărie direct pe majoritatea suprafețelor peretelui, ceea ce scurtează și timpul de pregătire și construcție.

placare de perete din clincher roșu fațada exterioară

Furnirurile ajută și la izolarea fonică și la temperaturi extreme, ceea ce este foarte benefic în majoritatea aplicațiilor în aer liber. Un spațiu delimitat primește un flux mic de aer în zonele umede, ceea ce poate duce la mucegai sau surse de hrană pentru formarea dăunătorilor. Alunecările din cărămidă clincher nu putrezesc și sunt rezistente la insecte și la alți vizitatori nedoriti care vă pot infesta spațiile în aer liber.

placare perete fațadă exterioară design inovator arhitectură fațadă cărămidă dimensiuni formă culoare dispuse vertical orizontal

Există pe piață mai multe colecții de cărămizi decorative cărămizi orientate spre piatră sau chiar din plastic pentru fațade sau interioare. O astfel de placare de perete oferă un aspect natural cu avantajele betonului. Dimensiunile și formele lor modulare facilitează procesul de construcție. În plus, acestea sunt oferite și în diferite grosimi pentru o mai mare versatilitate. Utilizați alunecări de cărămidă din clincher la exterior pentru a vă proiecta locurile preferate în funcție de propriul gust. Acestea sunt realizate special prin șlefuirea suprafețelor în jos pentru a obține un amestec natural de agregate.

așezarea cărămizii de clincher alunecă în exterior placare perete placare exterior fațadă faianță albă grădină plantare cale

Formele de cărămidă sunt, de asemenea, o alegere populară pentru clădirile școlii, birourile guvernamentale și birourile profesionale, deoarece rezistența lor ridicată poate rezista cu ușurință potențialelor abuzuri. La urma urmei, alunecările de cărămidă din clincher oferă aspectul clasic al cărămizii tradiționale la exterior, dar sunt ușor disponibile și semnificativ mai ieftine decât versiunile alternative. Revenirea stilului industrial al depozitelor și fabricilor din epoca omonimă face din placarea clincherului o alegere populară. Multe birouri și case în care designerii obțin un aspect dur se bazează pe această variantă.