Vestiare și mobilier pentru hol

Organizarea dulapului – sfaturi pentru un sistem de organizare perfect

Sistem raft raft pantofi sertare rafturi suport pantaloni

Fie că achiziționați o garderobă nouă, fie că doriți doar să o ordonați pe cea veche, aceste reguli de bază vă vor ajuta.

Mai întâi, curăță garderoba veche. De multe ori pierdeți imaginea de ansamblu dacă hainele nu sunt sortate corespunzător și nu mai pot face asta Organizați garderoba. Doar cei care știu exact ce le place să poarte pot evalua corect de ce au nevoie. Mai multe tricouri și blugi înseamnă mai multe compartimente și sertare. Multe fuste și rochii necesită o șină lungă pentru haine / sau 2 șine pentru haine /. Este important să existe întotdeauna spațiu liber pentru haine noi.

Organizați-vă garderoba – mici trucuri cu impact mare

Decor de garderobă lampă scaun țesătură

Multe sisteme de organizare diferite sunt disponibile pe piață. Dacă aveți suficient spațiu liber, puteți merge într-unul Organizați garderoba. Dulapul cu uși glisante creează o conexiune perfectă cu dormitorul. Poate fi împărțit în două – pentru îmbrăcămintea de iarnă și de vară. Un sistem de rafturi reglabil format din sertare la diferite înălțimi vă poate ajuta. Rafturile metalice pot fi ușor convertite – și puteți adăuga oricând noi detalii. Dacă doriți să construiți singur un dressing, lăsați cel puțin 35 cm între două rafturi. Șina de îmbrăcăminte trebuie atașată la o înălțime cuprinsă între 90-130cm de podea.

Camere mici, provocări mari – opțiuni de economisire a spațiului

Suporturi pentru pantofi, iluminat, șină pentru haine, sertare, accesorii

O cameră mică poate beneficia de un sistem de dulap din podea până în tavan. O bună planificare este foarte importantă aici – hainele care se poartă trebuie să fie la îndemână. Combinațiile dintre șinele de îmbrăcăminte în partea de sus, stivele de lenjerie și sertarele în partea de jos sunt practice. Separatoarele de sertare și coșurile mici pot optimiza spațiul disponibil – astfel încât să puteți păstra întotdeauna o imagine de ansamblu și Organizați garderoba. Dulapul deschis este foarte atractiv – dar provoacă strângerea hainelor de praf.

Organizați garderoba – accesorii

Sertare pentru uși glisante din sticlă coșuri spațiu de depozitare

Elemente suplimentare importante vă ajută să vă păstrați garderoba ordonată. Spațiul poate fi utilizat în mod optim cu ascensoare pentru haine – și puteți comuta rapid între îmbrăcămintea de iarnă și cea de vară. Suporturile pentru pantaloni și extras, cum ar fi suporturile pentru pantofi, suporturile pentru centuri și chiar plăcile de călcat încorporate, pot fi, de asemenea, integrate ulterior. În orice caz, merită să luați în considerare iluminarea cu LED-uri la început. Poate fi instalat și ulterior, în orice caz efortul este mai mare. Profesioniștii – marca italiană – vă vor ajuta cu plăcere la o bună planificare a camerei Euromobil are o colecție de dulapuri de înaltă calitate pentru a se potrivi cu orice cameră.

Dulap cu usi de sticla

Aranjează-ți garderoba și păstrează-o ordonată

Dulap deschis în dormitor

Dulap modern usi de sticla design elegant

Sistem de rafturi – practic și economisind spațiu

ordona pălăria rafturi haine șină practic

Șină metalică pentru haine

Piese pantofi pungi topuri

Comandă în dulap

Iluminare sertare rafturi fuste bluze

Dulap cu uși glisante

Ușă glisantă covor sticlă haine suport pantaloni

Accesorii curea lampă bijuterii ușă de sticlă

Producător sertare garderobă idee frumoasă

Dulap spațiu de depozitare cu suport pentru centură

Costumele închid scaune pentru sertare