Vestiare și mobilier pentru hol

Design modern al holului – mobilierul din lemn de înaltă calitate oferă spațiu de depozitare

Idei din lemn placare perete mobilier hol pentru a economisi spațiu

the Proiectare hol se poate dovedi o sarcină complicată. Pe de o parte, mobilierul ar trebui să ofere suficient spațiu de depozitare pentru pantofii și hainele tuturor membrilor familiei și, pe de altă parte, ar trebui să arate elegant. Compania austriacă Team 7 a prezentat recent combinația perfectă de funcționalitate și estetică modernă. Colecția dvs. Cubus este formată din mai multe sisteme de dulapuri.

Design modern de hol cu ​​mobilier într-un aspect natural

Dulap din lemn haine haina raft pălărie

Mobilierul de înaltă calitate pentru hol de la studioul de design Team 7 inspiră prin aspectul său minimalist și purist. Formele clare, simple și culorile neutre caracterizează desenele. Amestecul de materiale dintre lemn și sticlă creează contraste captivante și setează accente. Conceptul este foarte bine gândit – sunt disponibile o gamă largă de culori pentru detaliile sticlei și șapte tipuri de lemn pentru față. Un proces de fabricație inovator oferă posibilitatea schimbului de piese din sticlă – astfel încât fiecare să își poată proiecta propriul hol în funcție de gustul său personal.

Design hol – idei pentru fiecare gust

Mobilier de design hol din sticlă albă lemn de stejar

Pentru un succes Proiectare hol spațiul liber joacă un rol decisiv. În niciun caz dulapurile nu trebuie să fie pe cale. Comoda pentru pantofi ar trebui să poată oferi spațiu de depozitare pentru pantofii tuturor membrilor familiei pentru sezon. Altfel riști ca oaspeții tăi să se împiedice așa. Mai ales dacă holul este foarte îngust sau foarte unghiular, ar putea fi dificil să găsești dulapuri adecvate. Producția exactă din punct de vedere dimensional a mobilierului de hol se poate dovedi deosebit de utilă în aceste cazuri. Dulapurile din lemn din Echipa 7 poate fi, de asemenea, personalizat în funcție de dimensiunile clientului.

Mobilier pentru hol realizat din lemn și sticlă

Mobilă sticlă hol hol amenajat

Dulap pentru pantofi din stejar

Mobilier hol dulap pantofi design elegant