Tetovaže

15 tetovaža Daka Prescotta i njihovo značenje

Rayne Dakota Dak Prescott poznatiji kao Dak Prescott je bek američkog nogometa za Dallas Cowboys Nacionalne nogometne lige (NFL). Poznat je po svom nadimku “Dak” koji zapravo potječe od njegovog srednjeg imena Dakota. Dio je nogometa od školskih dana. Dak također vodi organizaciju pod nazivom ‘Zaklada Faith Fight Finish ‘ koju je osnovao u čast svoje pokojne majke koja je umrla u borbi s rakom. Organizacija se usredotočuje na borbu protiv raka. Dak ima više tinti na tijelu koje mu drže veliko značenje. Istražimo ih zajedno.

Dak Prescott

1. ‘LEO’ tetovaža

Dak Prescott Leo ArmTattoo

Tetovaža: Dakov unutarnji dio desnog bicepsa sadrži tintu na kojoj piše, Leo.

Značenje: Lav je sunčev znak Daka Prescota.

2. Tetovaža ‘Jedrilica’

Tetovaža podlaktice jedrilice Dak Prescott

Tetovaža: Dak ima tetovažu jedrilice s unutarnjom stranom desne podlaktice. Jedrilica je simbol mira i predstavlja način života pojedinca koji je vrlo sličan onom mornara.

Ribolov je jedna od mojih omiljenih stvari. Volim uzbuđenje što sam vani i ne vidim kopno. Volim koliko je svijet velik kad izađete vani i pogledate oko sebe i vidite u perspektivi koliko ste vi i vaš čamac mali u toj vodi. To je uzbuđenje, žurba i to je nešto što mi daje mir, volim to. Kad počnete loviti ribu, mislim da je to uistinu igra. Ovisno o tome što lovite, morate točno znati kako to učiniti i kako pogoditi ribu. To je u isto vrijeme i sport koji mi omogućuje da se natječem s vodom i da se natječem sam sa sobom. Zato ga toliko volim.

3. Tetovaža ‘FIGHT FINISH’

Dak FIGHT FINISH tetovaža

Tetovaža: Dak ima natpis “FIGHT FINISH” ispisan na gornjem dijelu leđa tik do njegovih ramena. Riječi su mu izvor motivacije i čine dio one tri riječi (VJERA, ZAVRŠENJE i BORBA) koje je njegova mama dala njemu i druga dva brata. Dak ima dvije riječi ispisane na tijelu, dok je treća “VJERA” koju Dak često nosi u obliku narukvice na lijevoj ruci na kojoj je ispisana Vjera.

Dak, Tad i Jace svaki je dobio riječ od Peggy, i oni drže te riječi uz sebe, te istetoviraju svoja imena na tijelima jedno drugoga. Za Jacea je to bilo “Završi”. Za Tada, “Borba”. A za Daka “Vjera”.

Te tri riječi bile su više od onoga što nam je mama ostavila za nas da nastavimo živjeti život, s tim riječima, nastaviti živjeti život bivajući, za Tada, borca, za Jacea koji je završio, a za mene, imajući vjere. Ali to su i stvari koje je uvijek vidjela u nama od početka. Dakle, te su tri riječi zapravo bliske i drage, ali pretpostavljam da sam imao petnaest godina kada sam na sebi istetovirao braću, na svakoj ruci. To ih čini dvadeset, dvadeset i jednom u to vrijeme, a svi smo to zajedno obavili za božićni poklon za moju mamu.

4. Tetovaža imena braće

Tetovaža imena braće Dak Prescott

Tetovaža: Dak ima riječi napisane na stražnjoj strani lijeve i desne ruke koje glase kao, TJP i JMP, respektivno.

Značenje: Riječi predstavljaju inicijale njegove braće Tada i Jacea Prescotta “TJP” i “JMP” na stražnjoj strani njegovih ruku. Tvrdi da je vrlo blizak sa svojom braćom i da poštuju ovu vezu svi imaju ispisana imena jedno drugoga na tijelu.

Rekao je, prošli smo mnogo toga i nemamo mamu, ali uvijek ćemo imati jedno drugo, ali svi smo si tetovirani u kožu i to je još dublje od toga.

5. Tetovaža ‘DAK’

Tetovaža početnog imena Daka Prescotta

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Budi Najbolji Ti! #Ništa više

Post objavljen od Dak Prescott (@_4dak) 27. veljače 2018. u 11:26 PST

‘Tetovaža: Dak Prescott ima ime “DAK” ispisano na sredini leđa. Na vrhu se nalazi i kruna s natpisom, a ispod nje lopta za ragbi. Lopta je jasan prikaz njegove strasti prema nogometu.

6. Tetovaža ‘Zvijezda i plamen’

Tetovaža Dak lakta

Tetovaža: Na Dakovom desnom laktu postoji ogromna zvijezda. Zvijezda s pet točaka predstavlja pet elemenata: zemlju, zrak, vodu, vatru i duh. To je također simbolika pet rana Isusa Krista. Zvijezda ima plamen ispisan šarama iznad sebe.

7. Tetovaža ‘Ponos i lav’

Tetovaža ponosa Dak Prescott

Tetovaža: Na Dakovom lijevom ramenu nalazi se Carionist Lion, a iza njega natpis “Ponos”.

Značenje: Crtani lav na lijevom ramenu Daka Prescotta prikaz je doodlea koji je njegova majka voljela crtati. Dak je bio jako blizak sa svojom majkom pa ga je, kad se smrtno razboljela, kako bi odala počast majci, posljednji put zamolila da ga nacrta, a nakon toga ga je trajno utisnuo na tijelo.

8. Pisanje na leđnoj tetovaži

Dak Back Tetovaža za pisanje

Tetovaža: Na njegovim leđima postoji dugačak citat: „Svaki sportaš na treningu podvrgava se strogoj disciplini, kako bi bio okrunjen trofejem koji neće potrajati; Ali radimo to za jednog koji će trajati vječno … Bože “Korinćanima 9:25. Citat iz Korinćanima 9:25 napisan je na transparentu s lijeve na desnu stranu tetovaže Dakovog imena.

9. Dizajn na desnom bicepsu

Tetovaža desnog bicepsa Dak Prescott

Dak tetovaža unutarnje ruke

Postoji zamršen dizajn koji pokriva cijeli Dakov desni biceps.

10. Tetovaža ‘Beyond Blessed’

Dak Beyond Blessed Tattoo

Tetovaža: Dak ima riječi: ‘Izvan blaženog ‘ ispisan na prsima.

11. Tetovaža ‘Vrat i ramena’

Tetovaža Dak Lion

Na vratu i ramenima nalazi se dizajn koji se sastoji od oblaka i ptice koja leti visoko u oblacima.

12. Tetovaža ‘135’

Dak Prescott 135 tetovaža

Tetovaža: Dak ima 135 natpisa blizu desnog zgloba. 135 predstavlja njegov stav o nacrtu.

13. Tetovaža želuca

Tetovaža želuca Dak Prescott

Tetovaža: Na lijevoj strani Dakovog trbuha nalazi se nepoznata tetovaža.

14. Tetovaža ‘MAMA’

Dak Prescott MOM tetovaža

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Nekima od vas to može biti samo jednostavna točka! Ali za mene, to je poseban trenutak za čast i reći hvala lijepoj, vrijednoj i nesebičnoj ženi! Na današnji dan prije godinu dana izgubila sam mamu i stekla sam nevjerojatnog anđela čuvara! Riječi nikada neće opravdati koliko je značila za mene ili Ljubav koja se dijelila! Ona zna i to je jedino što je važno. Koliko god želim da je danas ovdje iz svih razloga, znam da nije daleko od mene! Hvala ti za život, & Volim te mama. #MindOverMatter #MyLove #Hvala

Post objavljen od Dak Prescott (@_4dak) 3. studenog 2014. u 08:50 PST

Tetovaža: Dak ima na lijevom zapešću ispisanu riječ ‘MAMA’. Bio je jako blizak sa svojom majkom. Kad mu je majka umrla od raka, ovu je tetovažu iscrtao na lijevom zapešću. Njegova majka odsutna nakon bitke s rakom debelog crijeva tijekom njegove prve sezone sa značajnim vremenom igranja (2013).

Moja majka je uvijek crtala ovog lava iz crtića. Trebalo joj je tri sekunde. Cijeli svoj život samo bi mi to jako brzo iscrtala. Tako smo je zadnji naš Uskrs zajedno zamolili da je nacrta. Hrpa lavova je ponos, pa sam zato stavio ‘ponos’. To nije samo tetovaža lava. To je njezin crtež tetovaže, s našeg zadnjeg Uskrsa. Zaista znači svaki put kad to vidim. ”

15. Tetovaža ‘Est 1993’

Tetovaža Dak Est 1993.

Tetovaža: Dak Prescott rođen je 29. srpnja 1993. Tako tetovaža koja predstavlja njegovu godinu rođenja leži na desnoj podlaktici, što kaže, ‘Est 1993’.