Tetovaže

107 tetovaža Travisa Barkera i njihovo značenje

Travis Barker, popularno ime za ljubitelje glazbe, bubnjar je rock benda, Blink-182. Također poznat po svojim tetovažama, daje razlog zašto ih je dobio, pa nikada nije mogao otići i dobiti normalan posao. Nikada nije mogao postati samo još jedna prosječna osoba. Nitko ne bi zaposlio nekoga tko ima tintu po cijelom tijelu. Dakle, TO NIJE BILO GLAZBA ILI NIŠTA. Nije imao plan B! Prilično odvažno, ha? Naučimo ovdje o njegovim tetovažama.

Travis Barker

1. Tetovaža ‘Alabama’

Alabama

Tetovaža: Tetovaža ‘Alabama’ na lijevom zapešću.

Značenje: Alabama je ime Travisove i kćeri Shanne Moakler koja je rođena 24. prosinca 2005. Travis je vrlo blizak sa svojom kćerkom. Osim tetovaže kćerinog imena, na leđima je dobio i njezin portret. Ne samo to, kako bi izrazio svoju očinsku ljubav, Travisa se može vidjeti kako postavlja slike svoje djece, posebno s Alabamom na svoj Instagram račun.

2. Tetovaža ‘Landon’

Travis Barker tetovaža dječja imena

Tetovaža: Tetovaža ‘Landon’ na desnom zapešću.

Značenje: Landon je ime Travisova i Moaklerovog sina koji je rođen 9. listopada 2003. Uz portret svoje kćeri Alabame, na leđima ima i portret svog sina Landona. Travis je uistinu velika osoba koja nikada ne propušta priliku izraziti očinsku ljubav prema svojoj djeci.

3. Tetovaža ‘Race Flag’

tetovaža zastave travis barker-race

Tetovaža: Tetovaža ‘Race Flag’ na desnoj strani vrata.

Značenje: U jednom intervjuu, Travisa su pitali o njegovoj tetovaži ‘zastava utrke’, na što je on odgovorio,

Zastava utrke na mom vratu je godina mog omiljenog Cadillaca. Imam i japansko cvijeće na potiljku. Ne znam ni kako izgledaju jer se tamo ne mogu vidjeti. Ali imam srce koje kaže “mama” s cvijećem. “

4. Tetovaža ‘Cadillac’

travis barker-cadillac tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Cadillac’ s desne strane njegova torza.

Značenje: Cadillac je američki automobil koji spada među najluksuznije automobile u Americi. Travis ima običaj skupljati cadillace. Uz ime, dobio je i simbol Cadillaca. U jednom intervjuu, Travis je otkrio da je za tetoviranje ‘Cadillaca’ potrebno oko 12 sati sjedenja. On je rekao,

Mislim 12 sati. To je bilo zato što mi je Cadillac scenarij sišao niz rebra. Bio je to zapravo dan kad sam bio ljut. Pa sam to nekako želio. Tip je pitao jesam li siguran da je velika, s velikim podebljanim crnim slovima i puno zasjenjivanja. Svi su mi grudi iskrvarili. Ali bilo je zabavno. Onih dana u kojima si ljut, 12 sati je da sjediš tu, da se smiriš i da te netko drugi povrijedi. “

Ovu tetovažu napisao je umjetnik tetovaža Franco Vescovi.

travis barker-cadillac tetovaža

Travis je tetovažu umjetnika Franca Vescovija ispisao tetovažom “Cadillac”

5. ‘Tetovaža Cadillac Emblem’ iz 1947. godine 

tetovaža amblema travis barker-cadillac

Tetovaža: Tetovaža ‘Emilm Cadillac iz 1947.’ na desnoj strani torza.

Značenje: Cadillac je jedan od omiljenih automobila Travisa. U jednom je intervjuu rekao,

Cadillac amblem sam dobio s 21 godinu jer skupljam Cadillace. Ne vozim nijedan drugi auto. “

Ovu tetovažu nanio je umjetnik tetovaža Franco Vescovi.

6. ‘mogu li reći’ Tetovaža

travis barker mogu li reći

Tetovaža: “Mogu li reći” Tetovaža iznad njegovih prsa.

Značenje: ‘Smijem li reći’ naziv je prvog albuma grupe ‘Dag Nasty’, američki punk rock sastav iz Washingtona, osnovan 1985. To je jedan od bendova koje je Travis volio kao tinejdžer. U jednom intervjuu Travisa su pitali o ‘mogu li reći’ tetovaži, na što je on odgovorio,

Imam Dag Neprijatan simbol. To je bend koji sam odrastao slušajući. A ja imam ‘Can I Say’ jer je to naziv njihovog prvog albuma. ”

Travis je objavio istoimene memoare, ‘Mogu li reći Živjeti na veliko, varati smrt i bubnjevi, bubnjevi, bubnjevi’ 2015. godine.

7. Tetovaža ‘Boombox’

travis barker-boombox tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Boombox’ na trbuhu.

Značenje: Budući da je Travis zaljubljenik u glazbu, pa je na tijelu dobio “boombox”. Neposredno iznad boomboxa, anđeo s krilima također je ispisan mastilom, ukazujući na njegovu božansku ljubav prema glazbi. U jednom intervjuu, kada su ga pitali za ovu tetovažu, rekao je,

Boom box na mom trbuhu je to što sam odrastao i volio break-dance i skupljao sam gestove. Imao sam ih 20 -ak. Svi bi drugi otišli kupiti slatkiše, a ja kutije s boom-om i nosila ih naokolo i break-dance na uglu ulice na komadu kartona. Tako sam sa 21 godine dobio svoju omiljenu boom kutiju. ”

8. Tetovaža ‘SELF MADE’ 

samostalno napravljeno

Tetovaža: Tetovaža ‘SELF MADE’ na zglobovima ruku na obje ruke.

Značenje: Travis je otkrio da je tetovažu ‘SELF MADE’ na zglobovima ruku imao od 2000. Vjerovao je da se nije rodio sa srebrom, ali njegov kontinuirani trud i predanost pomogli su mu da postigne sve što ima danas. U jednom je intervjuu rekao,

A ‘self-made’ na zglobovima ruku imam od 2000. godine, jer sam radio za sve što imam. Zapravo nemam kome zahvaliti što mi je kroz sve to pomogao i učinio me takvim što jesam. “

9. Tetovaža ‘NADA’

nada

Tetovaža: Tetovaža ‘HOPE’ na donjem dijelu leđa.

Značenje: Ova tetovaža crpi inspiraciju iz pjesme Descendenta i također je počast pozitivnim stvarima koje su se dogodile Travisu s njegovim kontinuiranim naporima, trudom i predanošću.

10. Tetovaža ‘Spider Web’

tetovaža travis barker-pauk

Tetovaža: Tetovaža ‘Spider Web’ na desnom laktu.

Značenje: Tetovaže paukove mreže imaju nekoliko značenja. Predstavlja moć djelovanja magije nad ljudima i stvarima. Također predstavlja lojalnost prema njihovoj skupini.

11. Tetovaža ‘One Life One Chance’

travis barker-jedan život jedna šansa tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘One Life One Chance’ na glavi.

Značenje: ‘One Life One Chance’ naziv je neprofitne organizacije koju je 2009. osnovao Toby Morse, pjevač benda H2O. Glavni fokus ove organizacije je potaknuti malu djecu na zdrav izbor i život bez droga, pozitivan mentalni stav, vođu i održavanje samopoštovanja. Toby je 2010. godine angažirao bubnjara Blink-182, Travisa Barkera za promicanje kulture bez droga djeci.

Budući da je bio član ove organizacije, Travis je na glavi ispisao ime “One Life One Chance”. Ovu tetovažu dobio je u travnju 2012. Ovu tetovažu je napisala umjetnica za tetovaže, Chuey Quintanar. U jednom intervjuu, rekao je Travis,

Volim i podržavam ono što Toby čini za mlade. Dobro je što ta djeca vide da nije svaka rock zvijezda ovisnik o drogama i da im je tako pozitivan, svestrani uzor. ”

travis barker-jedan život jedna šansa tetovaža

Travis je tetovažu Chuey Quintanar u travnju 2012. godine tetovirao ‘One Life One Chance’

 12. Tetovaža ‘Obitelj iznad svega’

travis barker-obitelj preko svega tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Obitelj iznad svega’ na gornjem dijelu leđa.

Značenje: Odmah iznad portreta članova obitelji, Travis je dobio natpis “Obitelj iznad svega”, koji definira njegovu ljubav i predanost prema obitelji.

13. Tetovaža ‘Crossroads Kitchen Logo’

tetovaža veganskog raskršća

Tetovaža: Tetovaža ‘Crossroads Kitchen Logo’.

Značenje: Kao počast njegovom veganskom restoranu, ‘Kuhinja na raskršću’ (i budući da je i sam vegan!), tetovirao se s dva križna noža tijekom prve godine otvaranja restorana. Restoran je otvoren 2013. godine, a ovu tetovažu je ispisao 9. lipnja 2014. Ovu tetovažu nanio je umjetnik za tetovaže, Chuey Quintanar.

travis-crossroads kuhinjska tetovaža

Travis je tetovažu Chuey Quintanar 2014. godine tetovirao ‘Crossroads Kitchen’ tetovažom.

14. ‘Kaos često rađa život. Kad narudžba rađa naviku ’Tattoo

tetovaža travis-chaos

Tetovaža: ‘Kaos često rađa život. Kad narudžba rađa naviku, tetovirajte mu područje ključne kosti.

Značenje: Ova tetovaža je citat autora ‘Henry Brooks Adams, koji je bio američki povjesničar i član Adamove političke obitelji. 

15. Tetovaža ‘Pal’

Travis Barker tetovaža Pal Tetovaža: Tetovaža ‘Pal’ s desne strane ramena.

Značenje: Pal je odgovarajuća tetovaža koju je napravio sa svojim ocem, Randyjem Barkerom. Pal je ime koje su jedno drugo koristili od Travisova djetinjstva. U intervjuu za Noisey, rekao je Travis,

Bilo je smiješno, jer je tijekom odrastanja rekao: “Ako se ikada tetoviraš, razbit ću te i izbacit ću te iz kuće.” Ali mnogo godina kasnije – 20 godina – Pops je imao neke svoje tetovaže. Strava je. Mama mi je umrla kad sam imala 12 godina, pa je moj odnos s njim toliko važan. On radi zajedno s mojim poslovnim spajanjima. Pomaže mi platiti račune, održava me organiziranom. Svako jutro razgovaram s njim kao po satu. Uvijek je dobro imati roditelja koji će te držati skromnim, biti uzemljen. ”

U svojoj autobiografiji, ‘Smijem li reći’, objasnio je kako su on i njegov otac dobili odgovarajuće tetovaže, Pal.

16. Tetovaža ‘ljubavnika’

tetovaža travis barker-ljubavnik

Tetovaža ‘ljubavnika’ ispod njegove tetovaže boom box

17. Tetovaža ‘Family First’

Travis Barker tetovaža Obitelj na prvom mjestu

Tetovaža: Tetovaža ‘Family First’ na glavi.

Značenje: Travis nikada ne propušta nijednu priliku da izrazi ljubav prema svojoj obitelji. Opet je na lijevoj strani glave dobio tetovažu ‘Family First’. Ovu tetovažu napisao je umjetnik tetovaža, gospodin Cartoon.

18. Tetovaža ‘Plava ptica’

tetovaža travis-plave ptice

Tetovaža: Tetovaža ‘Blue Bird’ na desnoj ruci.

Značenje: U jednom intervjuu, Travis je rekao da iza ove tetovaže ne stoji posebno značenje. On je rekao,

Imam pticu koju sam upravo dobio dovraga. Bila je to ptica koja dobro izgleda. ”

19. Tetovaža ‘Nautical Star’

travis barker-nautička zvijezda tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Nautical Star’ na obje ruke.

Značenje: Travis je dobio par nautičkih zvijezda na stražnjem dijelu obje ruke. Takve tetovaže imaju dugu povijest i često su povezane sa zaštitom, vodstvom i blagoslovima.

20. Tetovaža ‘Crveni vrag’

tetovaža travis-crveni vrag

Tetovaža: Tetovaža ‘Crveni vrag’ na desnoj ruci.

Značenje:  Ova tetovaža inspirirana je ‘Black Label Skateboardom’ koji je na desnoj ruci Travisa. Općenito, tetovaža crvenog vraga povezana je s moći i snagom.

21. Tetovaža ‘Marilyn Monroe’

tetovaža travis-marilyn monroe

Tetovaža: Tetovaža ‘Marilyn Monroe’ na vratu.

Značenje: Travis je dobio tetovažu ‘Marilyn Monroe’ koja je simbol ljepote, elegancije, glamura i fascinacije. Marilyn Monroe bila je američka glumica, model i pjevačica, koja se smatrala jednim od najpopularnijih ‘seksualnih simbola’ 1950 -ih i 1960 -ih. Umrla je tek u 36. godini zbog predoziranja barbituratom, lijekom koji izaziva san.

22. Tetovaža ‘MAMA’

travis barker-mama tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘MAMA’ na zatiljku.

Značenje: Travis je bio jako blizak sa svojom majkom, Glorijom Barker, koja je umrla zbog Sjogrenovog sindroma. Travis je bio jako mlad, tek je krenuo u srednju školu kad mu je majka umrla. Svoju majku smatra pravom inspiracijom za uspješnu karijeru bubnjara. Travis je imao samo četiri godine kada mu je majka dala prvi pribor, koji je jedini imao do svoje petnaeste godine. Prije smrti, rekla je Travisu da nastavi puštati glazbu i slijediti njegove snove.

Riječ ‘MAMA’ ispisana je na srčanom transparentu s prekrasnom plavom pticom i cvijećem oko nje.

23. Tetovaža ‘Transplants Band Logo’

tetovaža logotipa travis-transplants band

Tetovaža: Tetovaža ‘Transplants Band Logo’ na stražnjoj strani glave.

Značenje: Transplants je američki punk rock bend koji je 1999. osnovao Tim Amstrong. Članovi grupe su Tim Armstrong, Rob Aston, Travis Barker i Kevin Bivona. Travis se pridružio ovom bendu 2002. Dobio je logotip ovog benda, čovjeka koji je nosio plinsku masku, a na njemu je u veljači 2012. godine pisao tattoo umjetnik Franco Vescovi.

24. Tetovaža ‘Praying Hands’

tetovaža ruku koje se mole

travis barker-tetovaže ruku koje se mole

Tetovaža: Tetovaža ‘Praying Hands’ na lijevoj strani glave.

Značenje: Tetovaža Praying Hands simbol je moći i vjere u kršćanstvo. Također označava žrtve za obitelj. Iznad ruku koje su se molile, Travis je ispisao riječi ‘Obitelj na prvom mjestu’, a ispod njega natpis ‘BARKER’, što znači njegovu vjeru i molitve Bogu da njegova obitelj bude sigurna i zdrava. Ovu tetovažu napisao je umjetnik tetovaža, gospodin Cartoon. U jednom intervjuu, rekao je Travis,

Imam sveto srce kad sam imao 19 godina jer sam odrastao kao katolik. Također imam mikrofon, kockice i Isusa. Mislio sam da ako tetoviram Isusa na sebi, dogodit će se dobre stvari, ili bi mi možda imao leđa ili nešto slično. “

25. Tetovaža ‘Djevice Marije’

travis-djevica Mary tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Virgin Mary’ na sredini njegove glave.

Značenje: Kako bi pokazao svoju vjeru u kršćanstvo i duhovnost, tetovirao je Djevicu Mariju, majku Isusa Krista, tetovirao umjetnik za tetovaže Chuey Quintanar. Prema kršćanskoj teologiji, Marija je začela Gospodina Isusa po Duhu Svetom, dok je još bila djevica. U jednom intervjuu, Travisa su pitali o njegovoj tetovaži ‘Djevica Marija’, na što je on odgovorio,

Odgojen sam kao katolik. Svakako se molim; Ja vjerujem u Boga. Definitivno mislim da sam bio blagoslovljen, a ovdje sam s razlogom nakon što sam jedini preživio zrakoplovnu nesreću. Dakle, nisam svaki dan u crkvi i ne forsiram vjeru na ljude. Ali ja vjerujem u Boga i molim se i moja djeca se mole. ”

Umjetnica za tetoviranje, Chuey Quintanar ovu je tetovažu ispisala na Travisovoj glavi u travnju 2012.

travis-djevica mary tattoo-tattoo artist-chuey quintanar

Travis Barker tetovažom umjetnice Chuey Quintanar u travnju 2012.

26. Tetovaža ‘Rose’

tetovaža travis-rose

Tetovaža: Tetovaža ‘Rose’ na desnoj strani glave.

Značenje: Tetovaža ruža simbol je emocija, osjećaja, ljubavi, strasti i prijateljstva. U središtu ove tetovaže jedna od latica ruže ispisana je u obliku lubanje.

27. Tetovaža ‘Povjerenje lojalnosti obitelji’

travis-family odanost poštivanje tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Family Royalty Respect’ na glavi.

Značenje: Ova tetovaža je ispisana ispod njegove tetovaže “Djevice Marije”, a umetnica tetovaža, Chuey Quintanar, 7. travnja 2014..

travis-obiteljska vjernost poštivanje tattoo-chuey quintanar

Travis je tetovažom Chuey Quintanar 7. travnja 2014.

28. Tetovaža ‘Familia’

tetovaža travis-familia

Tetovaža: Tetovaža ‘Familia’ na desnoj ruci.

Značenje: Riječ “Familia” španjolska je riječ za “obitelj”. Travis je ovu tetovažu nacrtao sa samo 20 godina. U jednom je intervjuu rekao,

Tetovirao sam ‘familia’ na ruci kad sam imao 20 godina, što je očito za moju obitelj. ”

Uz ovu tetovažu, obojane su i šarene japanske ruže plave, crvene i ružičaste boje.

29. Tetovaža ‘sidro’

tetovaža travis-sidro

Tetovaža: Tetovaža ‘sidro’ blizu njegovog desnog oka.

Značenje: Tetovaža sidra simbol je nade, spasa, smirenosti i staloženosti.

30. ‘DJ AM’ tetovaža

travis-dj am tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘DJ AM’ na lijevom bedru.

Značenje: Adam Michael Goldstein, profesionalno poznat kao DJ AM, bio je američki disk džokej. Godine 2008. DJ AM i Travis osnovali su duo TRV $ DJAM. Travis i DJ AM jedina su dva preživjela 2008 sudar u Južnoj Karolini Learjet 60. Iako je DJ AM preživio zrakoplovnu nesreću, pronađen je mrtav u svom stanu u New Yorku 28. kolovoza 2009. Uzrok smrti bio je ‘predoziranje drogom’. Travis je bio izuzetno uznemiren nakon smrti DJ -a AM, pa je, u spomen na njega, ispisao spomen -tetovažu za DJ AM -a na lijevom bedru. Ispod ove tetovaže, mastilom je plač anđeo s rukama za molitvu.

31. Tetovaža ‘Dues Paid’ 

travis-dues plaćena tetovaža

Tetovaža ‘Dues Paid’ na obje ruke.

32. ‘Blagoslovljena’ tetovaža

tetovaža blagoslovljena travisom

‘Blagoslovljena’ tetovaža na lijevoj strani lica.

33. Tetovaža ‘tulipan’

tetovaža travis-tulipan

Tetovaža: Tetovaža ‘Tulip’ na desnoj ruci.

Značenje: U jednom intervjuu Travis je objasnio svoju tetovažu ‘tulipan’. On je rekao,

Bio sam u Denveru i bilo mi je dosadno i htio sam se tetovirati kako bih dovršio ruku. Pa sam upravo ušao u ovu trgovinu i ovaj tip mi je kupio taj [cvijet na rukama]. Specijalizirao se za tulipane. Nisam cvjetni tip, ali čast mi je od njega se tetovirati jer vas neće ni tetovirati ako mu se ne sviđate. ”

34. ‘Tiny Star’ tetovaža

travis barker-tetovaža malene zvijezde

Tetovaža ‘Tiny Star’ blizu njegovog lijevog oka

35. Tetovaža ‘Cadillac Emblem’

tetovaža amblema travis barker-cadillac

Tetovaža ‘Cadillac Emblem’ na sredini njegovih prsa

36. Tetovaža ‘Gloria’

travis barker-gloria tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Gloria’ na vratu i desnoj podlaktici.

Značenje: Gloria je ime majke Travisa Barkera, koja je umrla dan prije kada je Travis krenuo u srednju školu. Travis svoju majku smatra ‘pravom inspiracijom’ za uspješnu karijeru, koja ga je uvijek motivirala da radi za svoje ciljeve. Travis je ovu tetovažu nacrtao u svibnju 202. godine, prije operacije, kako bi zatražio blagoslov svoje pokojne majke Glorije. Ovo umjetničko djelo izradila je umjetnica tetovaža, Chuey Quintanar.

travis barker-chuey tetovaža quintanar-gloria

Travis Barker tetovirao je umjetnicu Chuey Quintanar u svibnju 2012.

travis barker-gloria tetovaža

Travis je na desnoj podlaktici dobio i tetovažu ‘Gloria’

37. Tetovaža ‘U BOŽJIM RUKAMA’

Tetovaža: Tetovaža ‘U BOŽJIM RUKAMA’ na bradi.

Značenje: Opet, ovu tetovažu je napisala umjetnica za tetoviranje, Chuey Quintanar, 23. studenog 2012.

travis barker-chuey quintanar-tetovaža božjih ruku

Travis Barker tetovažom, Chuey Quintanar, u studenom 2012.

38. Tetovaža ‘Nobody Cares Go Harder’

travis barker-nikoga nije briga idi teže tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Nobody Cares Go Harder’ na desnoj ruci.

Značenje: Travis je ovu tetovažu nacrtao umjetnik tetovaža Franco Vescovi u srpnju 2013. Ažurirao je svoje obožavatelje postavljanjem slika ove tetovaže na svoje račune na društvenim mrežama. Dana 5. srpnja 2013. tvitao je,

Nikoga nije briga. Idi teže. Još jedna tetovaža s jednom iglom od @CarloVescovi ”

39. Tetovaža ‘mikrofon’

tetovaža travis barker-mikrofon

Tetovaža: Tetovaža ‘mikrofon’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Tetovaža mikrofona predstavlja ljubav prema glazbi. Ova tetovaža uistinu odgovara Travisu, koji je postigao veliki uspjeh kao bubnjar.

40. Tetovaža ‘Glazbene note’

travis barker-tetovaže glazbenih nota

Tetovaža ‘Glazbene note’ ​​iza lijevog uha i na desnoj ruci

41. Tetovaža ‘LASALLE’

tetovaža travis barker-lasalle

Tetovaža: Tetovaža ‘LASALLE’ s desne strane njegova torza.

Značenje: ‘LASALLE’ naziv je diskografske kuće Travisa Barkera, ‘LaSalle Records’, koja je osnovana 2004. Oznaka se nalazi u Coroni u Kaliforniji.

42. ‘Uradio sam to na svoj način ..’ Tetovaža

travis barker-ja sam to napravio na svoj način

‘Uradio sam to na svoj način ..’ tetovaža na obje ruke

43. Tetovaža ‘trešnje’

tetovaža travis barker-trešnje

Tetovaža: Tetovaža ‘trešnje’ blizu lijevog zgloba.

Značenje: Tetovaža trešnje simbol je ženske nevinosti i čistoće.

44. Tetovaža ‘Isus s trnovitom krunom i križem’

travis barker-isus s trnovitom krunom i tetovažom

Tetovaža: Tetovaža ‘Isus s trnovitom krunom i križem’ na lijevom ramenu.

Značenje: Tetovaža ‘Isus s trnovitom krunom’ simbol je Isusovih patnji i žrtvi. Tetovaža s križem povezana je sa događajem Isusovog raspeća. Ova tetovaža ispisana je na Travisovim ramenima što pokazuje njegovu vjersku vjeru.

45. Tetovaža ‘Ruže’

tetovaža travis barker-roses

Tetovaža: Tetovaža ‘Roses’ na lijevoj ruci.

Značenje: Odmah ispod Isusove tetovaže, Travis je nacrtao uzorak prekrasnih ruža. Označava božansku ljubav, duhovnost, čistoću, duhovni rast, poštovanje, poštovanje, emocije, osjećaje i zahvalnost.

46. ​​Tetovaža ‘lubanja’

travis barker-tetovaža lubanje

Tetovaža: Tetovaža ‘lubanja’ na desnom ramenu.

Značenje: Tetovaža lubanje označava način prevladavanja životnih prepreka i teškoća teškim radom i predanošću. Također predstavlja zaštitu dragocjenosti. Travis je tetovirao lubanju s cigaretom u ustima na desnom ramenu.

47. Tetovaža ‘TRIGZ RIP’

travis barker-rip trigz tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘TRIGZ RIP’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Michael Christopher Pebley, profesionalno poznat kao ‘Trigz’, bio je slavni umjetnik tetovaža, kojeg je stranac ubio u ‘holivudskoj dimnoj radnji’ zbog ‘nepristojnosti’ u listopadu 2014. Prema izvješćima medija, osumnjičeni je već bio kupujući u trgovini kada je Trigz ušao unutra i sjeo u blizini vlasnika trgovine kako bi razgovarao s njim. Osumnjičeni je uputio Trigzu neke primjedbe koje mu nisu išle i natjerao ga je da napusti stolicu kako bi razgovarao sa osumnjičenim. To na kraju dovodi do verbalne tučnjave među njima koja je rezultirala smrtonosnim pucanjem na umjetnika tetovaža, Trigza. Trigz je radio s mnogim poznatim osobama poput Chrisa Browna, Tyge, Travisa Barkera i mnogih drugih.

Travis je bio potpuno šokiran kada je čuo o iznenadnoj smrti Trigza. Dakle, kako bi mu odao počast, dobio je “TRIGZ RIP” s tintom na desnoj podlaktici.

48. ‘Dollar Sign’ tetovaža

tetovaža travis barker-dolar

Tetovaža: Tetovaža ‘Dollar Sign’ na desnoj podlaktici.

Značenje:  Tetovaža sa znakom dolara predstavlja želje financijskog svijeta. Simbolizira naporan rad i predanost korisnika koji su mu pomogli da postigne svoj sadašnji uspjeh. Ova tetovaža opravdava priču o životu Travisa, koji je u potpunosti osoba koja je sama sebe napravila.

49. Tetovaža ‘Inicijali imena’

travis barker-ime inicijali tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Name Initials’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Travis je dobio svoje inicijale “TLB” što znači Travis Landon Barker “ispisan na desnoj podlaktici, točno blizu tetovaže” znak dolara “.

50. Tetovaža ‘1975’

tetovaža travis barker-75

tetovaža travis barker-1975

Tetovaža: Tetovaža ‘1975’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Travis ima tetovažu glazbene note s tekstom “EST 1975” ispisanim na lijevoj podlaktici. Broj 1975. povezan je s godinom rođenja ‘1975.’ Travisa Barkera jer je rođen 14. studenog 1975. godine.

51. Tetovaža ‘Chevrolet Emblem’

tetovaža travis barker-chevrolet

Tetovaža: Tetovaža ‘Chevrolet Emblem’ na lijevoj ruci.

Značenje: Chevrolet, popularno poznat kao ‘Chevy’ je američki automobilski odjel američkog proizvođača General Motors, koji je osnovan 3. studenog 1911. Travis je amblem Chevroleta umetnuo između tetovaže ruže koju ima na lijevoj ruci, što specificira njegovu ljubav prema ovoj marki. Ovu tetovažu napisao je umjetnik tetovaža Franco Vescovi 2011. godine.

52. Tetovaža ‘Tiny Cross’

travis barker-sitna tetovaža s križem

Travis Barker tetovirao je ‘Tiny Cross’ na lijevoj ruci

53. ‘Uživo & Naučite tetovažu

travis barker-uživo i nauči tetovažu

Tetovaža: ‘Uživo & Naučite tetovažu na obje ruke.

Značenje: Travis je ovu tetovažu nacrtao tjedan dana prije pada aviona 2008. Nažalost, ova je tetovaža spaljena, no umjetnica za tetovaže, Chuey Quintanar, dotaknula je ovu tetovažu 2015. Travis je postavio sliku ove tetovaže na svoj Instagram račun, sa natpis,

Snimak od sinoć. Dobio sam “Uživo & Learn ”tetovirano na meni tjedan dana prije moje avionske nesreće. Izgorjela je, a sada ju je konačno dodirnuo moj dobar prijatelj i nevjerojatna tetovaža @chueyquintanar. Pratite me na snapchatu TRAVISBARKER1 #FamousFamily #RadTimes #LiveAndLearn ”

travis barker-chuey quintanar-uživo i nauči tetovažu

Travis Barker dobiva svoj ‘Live’ & Learn ’tetovaža koju je dotakla tetovaža Chuey Quintanar 2015

54. Tetovaža ‘Lubanja s ružama’

travis barker-lubanja s tetovažom ruža

Tetovaža: Tetovaža ‘Lubanja s ružama’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Ovu tetovažu na Travisovoj ruci napravio je umjetnik tetovaža, Oliver Macintosh, 8. rujna 2014. Sliku ove tetovaže postavio je na svoj Instagram račun, s natpisom,

Slika onoga što mi je sinoć učinio @olivermacintosh. Sjajan momak i #Tattoo artist. Provjerite ga #GoodTimes #Skulls #Scorpio “

Lubanja s ružama simbol je dva ekstremna kraja, koji predstavljaju dobro i loše, ljepotu i propadanje, život i smrt itd..

55. Tetovaža ‘Očev portret’

travis barker-otac portretna tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Očev portret’ na desnoj strani leđa.

Značenje: Travis je obiteljski čovjek koji gleda svakog člana svoje obitelji što se itekako vidi iz tetovaža koje mu je nanio na tijelo. Tetovirao je portret svog oca, Randyja Barkera, u prosincu 2011. U jednom intervjuu Travis je opisao svoj odnos s ocem. On je rekao,

Bilo je smiješno, jer je tijekom odrastanja rekao: “Ako se ikada tetoviraš, razbit ću te i izbacit ću te iz kuće.” Ali mnogo godina kasnije – 20 godina – Pops je imao neke svoje tetovaže. Strava je. Mama mi je umrla kad sam imala 12 godina, pa je moj odnos s njim toliko važan. On radi zajedno s mojim poslovnim spajanjima. Pomaže mi platiti račune, održava me organiziranom. Svako jutro razgovaram s njim kao po satu. Uvijek je dobro imati roditelja koji će te držati skromnim, biti uzemljen. ”

tetovaža travis barker-otac

Travis Barker dobio je očev portret na leđima 2011

56. Tetovaža ‘Drum and Stick’

tetovaža travis barker-bubanj

Tetovaža ‘Drum and Stick’ na desnoj ruci

57. ‘Portret Isusa Krista’ Tetovaža

travis barker-isus christ portrait tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Portret Isusa Krista’ na leđima.

Značenje: Budući da Travis jako vjeruje u Boga, pa je na leđima dobio Isusov portret. Prema njegovim riječima, Božji blagoslovi su mu pomogli da preživi avionsku nesreću 2008. U jednom intervjuu, rekao je Travis,

Odgojen sam kao katolik. Svakako se molim; Ja vjerujem u Boga. Definitivno mislim da sam bio blagoslovljen, a ovdje sam s razlogom nakon što sam jedini preživio zrakoplovnu nesreću. Dakle, nisam svaki dan u crkvi i ne forsiram vjeru na ljude. Ali ja vjerujem u Boga i molim se i moja djeca se mole. ”

Ovu tetovažu potpisuju oba umjetnika tetovaža, Chuey Quintanar i Franco Vescovi.

travis barker-isus tetovaža-franco vescovi

Travis je tetovažu, Franco Vescovi, 2012. godine nacrtao tetovažom ‘Portret Isusa’

58. Tetovaža ‘dječji portret’

travis barker-dječja tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Dječji portret’ na leđima.

Značenje: Ovo nije prvi put da je Travis tetovirao svoju djecu na tijelu. Umjetnici za tetoviranje, Chuey Quintanar i Franco Vescovi, u rujnu 2012. na leđima su mu ispisali portrete svoje djece, Alabame i Landona.

59. Tetovaža ‘Majčin portret’

travis barker-majka portretna tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Majčin portret’ na leđima.

Značenje: Travis je izgubio majku kad je bio vrlo mlad. U jednom je intervjuu rekao,

Mama mi je umrla dan prije početka srednje škole, a njen san je bio da budem pun rock and roll momak i sviram bubnjeve u bendu. ”

Ovu tetovažu napisao je umjetnik tetovaža, Chuey Quintanar, 2013. Travis je postavio sliku ove tetovaže na svoj Instagram račun, s natpisom,

Zaista jedan od najboljih koji su to ikada učinili. Za mene jedna zaista tetovaža. Izgubio sam mamu kad sam imao 13 godina. Sada je imam gdje god idem. Hvala @chueyquintanar #gonebutneverforgetten #RIP #family ”

U intervjuu za Noisey, Travisa su pitali o tetovažama na leđima. Objasnio je i rekao,

Da, imam veliko priznanje za svoju obitelj. Portreti tate, mame i dvoje djece – Landona i Alabame. Tetovirali su me Franco Vescovi i Chuey Quintanar u isto vrijeme za 10-satne seanse. Vjerojatno smo ih radili četiri ili pet.

Nakon nesreće, Adam [DJAM] i ja smo svirali emisiju. I skinuo sam košulju i neki idiot mi je slikao leđa govoreći “Pogledaj sve ove opekotine na njegovim leđima”, i to me nekako uznemirilo. Pa sam samo pomislio: “Samo ću si istetovirati leđa. idemo opet raditi na tome. ” Nije da se sramim bilo koje opekline: one su za mene jedna velika tetovaža. Oni su dio priče mog života, ali veliki komad straga je doista droga. Mislim da je čudno kad ljudi imaju tetovaže na glavi i licu, ali nemaju leđa. “

60. ‘NIKADA = DAJ = GORE NIKADA = DAJ = VIDI’ Tetovaža

travis barker-never give up never give in tattoo

Tetovaža: ‘NIKADA = GIVE = UP NEVER = GIVE = IN’ Tetovaža na njegovim leđima.

Značenje: Travis je na leđima dobio tetovažu ‘Never give up Never give in’. Između te tetovaže dobio je tetovažu s križem u kojoj se navodi njegova vjera u kršćanstvo.

61. Tetovaža ‘Crimson Ghost-Misfits’

travis barker-crimson ghost-misfits tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Crimson Ghost-Misfits’ na lijevom palcu.

Značenje: Punk rock sastav Misfits prvi je upotrijebio Crimson Ghost kao svoj logo. Misfits su američki punk rock sastav osnovan 1977. godine. Ovaj punk sastav ima veliki utjecaj na glazbeni stil Travisa Barkera, koji je logotip ovog benda dobio od umjetnika tetovaža Chuey Quintanar 2013. godine. 27. studenog 2013. , Travis je postavio sliku ove tetovaže na svoj Instagram račun s natpisom,

Moj #tattoo od sinoć by @chueyquintanar. Ovaj bend promijenio mi je život. “

travis barker-misfits crimson ghost tattoo

Travis dobiva tetovažu ‘Misfits-Crimson Ghost’ koju je napisala Chuey Quintanar 2013.

62. Tetovaža ‘Gorilla biskvit’

tetovaža travis barker-gorila keks

Tetovaža: Tetovaža ‘Gorilla Biscuit’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Travis je ovu odgovarajuću tetovažu dobio s Tobyjem Morseom 2. travnja 2014.

63. Tetovaža ‘Cadillac automobila’

travis barker-cadillac tetovaža automobila

Tetovaža: Tetovaža ‘Cadillac Car’ na lijevoj strani leđa.

Značenje: Travis je u srpnju 2014. godine dobio svoj omiljeni automobil, koji mu je umjetnica za tetovaže, Chuey Quintanar, na leđima ispisala Cadillac. 20. srpnja 2014. Travis je postavio sliku ove tetovaže na svoj Instagram račun, s natpisom,

Upravo sam završio s mojim#53 Cadillacom s mojim dobrim prijateljem & vrlo talentiran @chueyquintanar Natrag je skoro gotov! #FamousFamily #Cadillac ”

64. Tetovaža ‘Škorpion’

tetovaža travis barker-škorpion

Tetovaža: Tetovaža ‘Škorpion’ na desnoj ruci.

Značenje: Škorpion je horoskopski znak Travisa Barkera, jer je rođen 14. studenog 1975. Ovu tetovažu potpisuje umjetnik tetovaža Oliver Macintosh 8. rujna 2014. Općenito, tetovaža Škorpiona simbolizira zaštitu od svih zlih duhova..

65. Tetovaža ‘120%’

travis barker-120% tetovaža

Tetovaža ‘120%’ na lijevoj ruci tetovaža Chuey Quintanar

66. Tetovaža ‘Kazališna maska’

travis barker-kazališna maska ​​tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Theatre Mask’ na desnom ramenu.

Značenje: Kazališna maska ​​uključuje jedno sretno lice i jedno tužno lice. Oba ova lica predstavljaju smijeh i tragediju. Općenito, tetovaža kazališne maske predstavlja različite faze života.

67. Tetovaža ‘SHANNA’

tetovaža travis barker-shanna

Tetovaža: Tetovaža ‘SHANNA’ na unutarnjem dijelu njegove lijeve ruke.

Značenje: Shanna Moakler ime je druge bivše supruge Travisa Barkera (2004.-2008.). Par ima prekrasno dvoje djece, Landona Ashera Barkera (rođen 9. listopada 2003.) i Alabame Luelle Barker (rođen 24. prosinca 2005.). Čak i nakon razvoda sa tadašnjom suprugom Shannom, Travis je i dalje tetovirao ruku na ruci. Ova tetovaža je napisana 2004. godine kada su se Travis i Shanna vjenčali. U intervjuu za Noisey, Travisa su pitali o njegovoj tetovaži ‘SHANNA’, na što je odgovorio,

Shanna tetovaža je još uvijek tu. Ne znam hoću li to zataškati, ali razmislio sam o tome. ”

68. Tetovaža ‘Rose’

tetovaža travis barker-rose

Tetovaža: Tetovaža ‘Rose’ na desnoj strani vrata.

Značenje: Travis je ovu tetovažu ‘ruža’ dobio kako bi pokrio svoju staru tetovažu ‘Melissa’. Melissa Kennedy ime je prve bivše supruge Travisa Barkera (2001-2002). U kolovozu 2002. Barker je podnio zahtjev za razvod od Melisse. Nakon što se odvojio od nje, oženio se Shannom Moakler, glumicom i nositeljicom titule Miss SAD-a, 30. listopada 2004. Nakon što se rastao od Melise, dao joj je tetovažu prekrivenu ovom tetovažom ruže.

tetovaža travis barker-melissa

Tetovaža ‘Melissa’ Travisa Barkera sada je prekrivena tetovažom ‘ruža’

69. Tetovaža ‘KOSTI’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: Tetovaža ‘KOSTI’ na nozi.

Značenje: ‘KOSTI’ je prva tetovaža koju je Travis napravio sa samo 17 godina. Nacrtao je ovu tetovažu na nozi. Kosti su nekad bile nadimak Travisa, jer je bio jako mršav, a ljudi oko njega znali su ga nazivati ​​kostima. Međutim, tijekom zrakoplovne nesreće 2008. godine, ova je tetovaža spaljena.

70. ‘Mudflap Girls’ Tetovaža

travis barker-blato tetovaže za djevojčice

Tetovaža: Tetovaža ‘Mudflap Girls’ s obje strane prsa.

Značenje: Djevojka s blatnom zastavom kultna je slika žene koja ima oblik tijela pješčanog sata, sjedi i naslonjena je na ruke, a kosa joj puše po vjetru. Travis je tetovirao djevojčice iz blata sa svake strane svoje tetovaže “amblem Cadillac”.

71. Tetovaža ‘Broj 7’

tetovaža travis barker-broj 7

Tetovaža: Tetovaža ‘broj 7’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Prema Travisu, broj 7 je njegov sretan broj, pa ga je dobio na desnoj podlaktici. Broj 7 smatra se jednim od najviših duhovnih brojeva koji se često odnosi na intuiciju, mistične moći, duhovno vodstvo i zaštitu. U jednom intervjuu, rekao je Travis,

Moja desna ruka je kao moja ruka sa srećom. Ima sve – špil karata, bataka, martini čašu, znak dolara, moj sretni broj 7, moje inicijale i zečje stopalo. Imam vraga koji je bio od Black Label skateboarda. Bavio sam se skateboardingom sa 22 godine, pa sam to shvatio. Zaraslo je jako loše, ali odbila sam to dirati. Ne želim dirati ništa od svojih stvari. Samo izgleda užasno. ”

72. Tetovaža ‘svjećice’

tetovaža travis barker-svjećica

Tetovaža ‘svjećica’ na njegovim ramenima

73. Tetovaža ‘Drumsticks’

tetovaža travis barker-batak

Tetovaža ‘bataka’ na desnoj podlaktici.

74. Tetovaža ‘Mali bodež’

travis barker-tetovaža malenog bodeža

Tetovaža: Tetovaža ‘Sitni bodež’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Tetovaža bodeža simbol je izdaje, izgubljene ljubavi, slomljenog srca, nevolje i starih sjećanja. Travis je ovu tetovažu dobio neposredno iznad tetovaže ‘trešnje’.

75. Tetovaža ‘kockice’

tetovaža travis barker-dices

Tetovaža: Tetovaža ‘Dices’ na lijevoj ruci.

Značenje: Travis je tetovirao dvije kockice plave boje, na jednoj je prikazan broj 6, a na drugoj broj 1, a ukupna vrijednost obje kockice je 7. Broj 7 je Travisov sretni broj koji je ispisao na svom kocki. desna ruka također. Broj 7 jedan je od najviših duhovnih brojeva koji simbolizira duhovnost, zaštitu, mistične moći i božansku ljubav.

76. Tetovaža ‘Martini Glass’

travis barker-martini tetovaža od stakla

Tetovaža ‘Martini Glass’ na desnoj podlaktici

77. Tetovaža ‘Zečje stopalo’

tetovaža travis barker-zečja noga

Jasna slika ove tetovaže nije dostupna.

Tetovaža: Tetovaža ‘Rabbit Foot’ na desnoj ruci.

Značenje: Kaže se da tetovaža zečjeg stopala nosi sreću i sreću. Većina tetovaža na Travisovoj desnoj ruci povezana je sa srećom.

78. Tetovaža ‘pauk’

tetovaža travis barker-pauk

Tetovaža: Tetovaža ‘pauk’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Ovu tetovažu napisala je umjetnica za tetoviranje, Chuey Quintanar, u prosincu 2018. Tetovaža pauka simbol je sklada, ravnoteže, beskonačnosti, rasta, misterije i moći.

79. Tetovaža ‘Randalai Tamara’

tetovaža travis barker-randalai i tamara

Tetovaža: Tetovaža ‘Randalai Tamara’ na lijevoj strani prsa.

Značenje: Travis je na lijevoj strani prsa ispisao imena svojih dviju sestara, Randalai i Tamare. Čak ih je spomenuo u svojoj autobiografiji ‘Mogu li reći’, koja je objavljena 20. listopada 2015.

80. Tetovaža ‘Prekrižene kosti lubanje’ 

travis barker-prekrižene kosti tetovaža lubanje

Tetovaža: Tetovaža ‘Crossed Bones Skull’ na lijevoj ruci.

Značenje: Travis je dobio tetovažu ‘prekrižene kosti lubanje’ koja simbolizira otrov i opasnost. U očnim dupljama lubanje upisan je broj 13 koji se smatra najsretnijim brojem u kulturi tetovaža.

81. Tetovaža ‘Špil karata’

travis barker-špil karata tetovaža

Tetovaža ‘Špil karata’ na desnoj podlaktici

82. ’66’ Tetovaža

tetovaža travis barker-66

Tetovaža: ’66’ Tetovaža na desnoj strani vrata.

Značenje: Broj 66 navodi godinu Travisova omiljenog Cadillaca. Ova tetovaža je ispisana između tetovaža trkaćih zastava.

83. ‘ST’ tetovaža

travis barker-st tetovaža

Tetovaža: ‘ST’ tetovaža na desnoj ruci.

Značenje: Ova tetovaža napisana je o njegovoj bivšoj supruzi, Shanni Moakler, glumici i nositeljici titule Miss USA 1995. godine. Par se vjenčao 30. listopada 2004. i ima dvoje prekrasne djece, Landona Ashera Barkera (rođenog 9. listopada 2003.) i Alabame Luelle Barker (rođene 24. prosinca 2005.). Međutim, par se razveo 2008. Čak i nakon razvoda, Travis i dalje ima Shanninu tetovažu na tijelu.

84. Tetovaža ‘Live Fast Die Fun’

travis barker-live fast die fun tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Live Fast Die Fun’ na lijevoj strani vrata.

Značenje: Travis je tetovirao šareni transparent s natpisom “Live Fast Die Fun” na lijevoj strani vrata.

85. Tetovaža ‘Kids Sketch’

travis barker-dječja skica tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Kids Sketch’ na lijevom bedru.

Značenje: I Landon i Alabama ispisali su tetovaže na Travisovom bedru. Landon je križem ispisao slova L i A, dok je Alabama srce ispisala slovom A iznutra. U intervjuu za Noisey, rekao je Travis,

Da [moja djeca] imaju mjesto na bedru na kojem mogu tetovirati što god žele. Landon je stavio križ sa svojim imenom, s L i A, a Alabama sa srcem. Ostalo je još dosta prostora. Neko sam vrijeme u nevolji. ”

U drugom intervjuu za GQ, rekao je Travis,

Imam ovaj dio na bedru gdje u osnovi kad god se tetoviram, ako su u blizini i žele, mogu zgrabiti pištolj i nacrtati me. To je kao skica. To su sjećanja koja su zaista neprocjenjiva. Sve je počelo jer je Landon želio tetovažu. Nije razumio zašto ne može. Bio je naporan i u suzama. Morao sam vam objasniti da ću otići u zatvor ako se tetovirate. Pa sam rekao “Hajde da se dogovorimo, tetoviraj me”.

Ove su tetovaže napisane 2012. travis barker-alabama-djeca tetovaža

Travis Barker tetovirao je svoju kćer, Alabama, 2012. godine

86. Tetovaža ‘Descendants Logo’

travis barker-potomci logo tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Descendants Logo’ na desnoj nozi.

Značenje: Descendants je naziv punk rock benda koji je nastao 1977. Nakon tragične nesreće aviona 2008., Travis mi je rekao da je većina njegovih tetovaža spaljena, a tetoviranje na nogama bilo je vrlo teško jer je bol bila neizdrživa . Tako je uspio dobiti samo ‘Descendants logo’, bend koji je volio od tinejdžerske dobi.

87. Tetovaža ‘Dag Nasty Flame Logo’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: Tetovaža ‘Dag Nasty Flame Logo’ na nozi.

Značenje: Dag Nasty ime je američkog punk benda koji je osnovan 1985. Travis je na nozi imao ispisan logotip ovog benda koji je spaljen zbog zrakoplovne nesreće 2008. U intervjuu za Noisey, Travis je rekao,

Pa, sve su mi tetovaže spaljene s nogu. a sva koža s mojih leđa morala se oguliti i koristiti kao transplantati na drugim dijelovima tijela. Izgorjele su mi prve tetovaže. Jedan je rekao ‘Kosti’, što mi je bio nadimak kad sam imao 16 godina jer sam bio tako mršav. Druga je bila moja tetovaža Dag Nasty flame – bili su to hardcore bend koji sam volio kad sam bio tinejdžer, i još uvijek ga volim. “Mogu li reći” na grudima jedan je od njihovih albuma. “

88. ‘Spomen’ tetovaža

travis barker-memorijalna tetovaža

Tetovaža: ‘Memorijalna’ tetovaža na desnom bedru.

Značenje: Nakon tragične nesreće aviona 2008., Travis je ovu tetovažu dobio u sjećanje na Chrisa Bakera (Travisov pomoćnik) i Che Stilla (Travisov zaštitar), koji su zajedno s dva pilota poginuli u nesreći. Travis i DJ AM jedini su preživjeli ovu nesreću. Međutim, godinu dana kasnije DJ AM je preminuo zbog predoziranja lijekovima. Travis sebe smatra ‘sretnikom’ jer vjeruje da su ga božanski blagoslovi Boga spasili. Kako bi odao počast Chrisu Bakeru i Che Still -u, dobio je ovu spomen tetovažu ispisanu na tijelu.

89. ‘LLJ’ tetovaža

travis barker-llj tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘LLJ’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Na najavu postave glazbenog i tetovažnog festivala Musink, Travis je ovu tetovažu uživo izradio umjetnik tetovaža, Chuey Quintanar, dok je predstavljen na 106,7 FM KROQ -u Kevin and Bean, 11. prosinca 2018. Chue Quintanar je napisao “LLJ” da kaže: ‘Živio Jahseh’, u sjećanju na XXXTentacijana.

travis barker-chuey quintanar-llj tetovaža

Travis Barker potpisuje Chuey Quintanar uživo na 106,7 FM KROQ -a Kevin and Bean. (11. prosinca 2018.)

90. Tetovaža ‘oko’

tetovaža travis-eye

Tetovaža ‘oko’ na desnoj podlaktici

91. Tetovaža ‘Neidentificiranih slova’

tetovaža travis barker-neidentificirana slova

Tetovaža: Tetovaža ‘Neidentificiranih slova’ na njegovim prstima.

Značenje: Nisu dostupni jasni podaci o ovoj tetovaži.

92. Tetovaža ‘F.T.W’

tetovaža travis barker-fwt

Tetovaža: Tetovaža ‘F.W.T’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Travis je ovu tetovažu potpisao @johnxcelabtattoo 4. studenog 2012. Ljudi su nekoliko spekulirali o tome što znači “F.W.T”, ali Travis nikada nije dao nikakvu izjavu za javnost u vezi s ovom tetovažom.

93. Tetovaža ‘dječja imena’

travis barker-dječje ime tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Dječje ime’ na donjem dijelu leđa.

Značenje: Travis je na donjem dijelu leđa tetovirao Landona (sina), Atianu (pastorku) i Alabamu (kćer). Ne samo da je na glavi imao tetovažu s križem, na kojoj su imena Landon i Alabama. Atiana Cecilia De La Hoya kći je Shanne Moakler (Travisova bivša supruga) i boksača Oscara De La Hoye, koji je rođen 29. ožujka 1999. godine..

travis barker-dječje ime na tetovaži križa

Travis Barker tetovirao je križ s imenom svoje djece na lijevoj strani glave u ožujku 2012..

94. Tetovaža ‘Djevica Marija s barjakom’

travis barker-djevica Mary tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Djevica Marija s transparentom’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Travis je tetovažu ‘Djevica Marija’ dobio zajedno s transparentom na kojem je pisalo: ‘U sjećanju s ljubavlju Gloria’. Gloria je ime Travisove majke koja je umrla kad je Travis bio vrlo mlad. Travis svoju majku smatra svojom pravom inspiracijom za uspjeh. Majka ga je uvijek motivirala da radi za svoje snove.

95. “Oštrica britvice”

Slika nije dostupna.

Travis je napisao ime svoje prve djevojke s britvicom na nozi. Nije baš “tetovaža”, ali Travis je rekao,

Imala sam 10 ili 11 godina, zvala se Toni i to sam učinila britvicom. Mislim da je sada prekriveno drugim tetovažama. Sigurno ste to učinili, zar ne? ”

96. ‘Neidentificirane’ tetovaže

Tetovaža: ‘Neidentificirane’ tetovaže ispod struka.

Značenje: Nisu dostupni jasni podaci o ovim tetovažama.

97. Tetovaža ‘ženski portreti’

travis barker-ženski portreti tetovaža

Tetovaža ‘ženski portreti’ na obje ruke

98. Tetovaža ‘Lady on Plane’

travis barker-dama na avionu tetovaža

Tetovaža ‘Lady on Plane’ na lijevoj podlaktici

99. Tetovaža ‘Skateboard’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: Tetovaža ‘Skateboard’ na desnoj ruci.

Značenje: Travis je od djetinjstva jako volio klizanje. Tako je tetovažu ‘skateboard’ ispisao na tijelu.

100. ‘INRI’ tetovaža

travis-neidentificirana tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘INRI’ na lijevoj ruci.

Značenje: “INRI” se odnosi na “Isusa iz Nazareta, kralja Židova.”

101. ‘YOURE SO COOL!’ Tetovaža

Travis Barker-tako si cool-tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘YOURE SO COOL’ na desnom bedru.

Značenje: 26. ožujka 2021. Travis je ovu tetovažu iscrtao na bedru i postavio video na svoju Instagram ručku. Njegovi obožavatelji nagađaju da je tetovaža ispisana rukopisom njegove djevojke Kourtney Kardashian.

102. Tetovaža ‘Tiny Heart’

Sitno srce-tetovaža-Travis Barker

Tetovaža: Tetovaža ‘Tiny Heart’ na desnom bedru.

Značenje: Travis je ovu tetovažu nanio 26. ožujka 2021. Tetovaža sa malim srcem simbolizira ljubav, emocije, osjećaje, strast i suosjećanje.

103. Tetovaža ‘Kourtney’

Travis Barker-Kourtney-Tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Kourtney’ na lijevoj peci.

Značenje: Travis ne ostavlja nikakve šanse da dokaže svoju ljubav prema Kourtney Kardashian i 9. travnja 2021. dobio je ime ‘Kourtney’ ispisano na grudima.

104. Tetovaža ‘NE VJERUJTE NIKOMU’

NE VJERUJTE NIKOME-Travis Barker

Tetovaža: Tetovaža ‘NE VJERUJTE NIKOMU’ preko grla.

Značenje: Prema nekoliko medijskih izvještaja, Travis je ovu tetovažu nacrtao majstor tetovaža, Chuey Quintanar, 21. svibnja 2021. godine, kako bi prekinuo glasine koje je širila njegova bivša supruga, Shanna Moakler, tvrdeći da je Travisa uhvatila s Kim Kardashian, prije nekoliko godina što je na kraju dovelo do razvoda Shanne i Travisa.

105. Tetovaža na desnoj ruci

Travis Barker-Ručna tetovaža

Značenje: Dana 14. svibnja 2021. Travis je ovu tetovažu nanio tattoo umjetnik Scott Campbell.

106. tetovaža ‘krivnje’ na lijevoj podlaktici

krivnja-tetovaža-travis lajavac

Značenje: Dana 21. svibnja 2021. Travis je ovu tetovažu nacrtao umjetnik tetovaža Ganga.

Ganga-Travis-Barker-tetovaža

Travis je tetovažu umjetnika Ganga 21. svibnja 2021. godine tetovirao riječju “krivnja”.

107. Tetovaža ‘Survivours’ na desnoj podlaktici

Survivours-Tattoo-Travis Barker

Značenje: Travis je ovu tetovažu nacrtao majstor tetovaža, Ganga, 21. svibnja 2021.