Tetovaže

14 ASAM Yamsovih 14 tetovaža i njihovo značenje

Jesus Steven Manuel Rodriguez Paulino, poznatiji pod umjetničkim imenom ASAP Yams, bio je američki reper, povezan s ASAP -ovom mafijom. ASAP je u njegovo ime označavao “Uvijek nastoj i napreduj”. Umro je 18. siječnja 2015. u dobi od 26 godina, što je presuđeno kao predoziranje opijenosti drogama, no članovi njegove posade rekli su da je to zbog simptoma apneje u snu. ASAP Yams je na tijelu imao neke zanimljive tinte. Pogledajmo one koje je imao i značenje iza njih.

ASAP YAMS

Tetovaže lica

1. “Križ i sjeko”

Tetovaža: Stevenov lijevi obraz na sebi je imao tetovažu križa. Njegovo čelo, neposredno iznad lijeve obrve, sadržavalo je riječ “Cutthroat” tetoviranu na njemu.

Značenje: Križ na obrazu predstavljao je njegove vjerske poglede.

2. Tetovaža ‘Broj i slovo’

Tetovaža: Desna strana čela sadržavala je okomito tetoviran broj “109”. Slovo “A” također je tetovirano sa desne strane oka.

Tetovaže na vratu

3. Tetovaža ‘lubanja’

Tetovaža: S lijeve strane Stevenova vrata nalazila se velika tetovaža lubanje.

4. Tetovaža ‘NY’

Tetovaža: Na desnoj strani reperskog vrata nalazila se tetovaža slova, “NY” na njoj koja čini logotip New Yorka.

Značenje: ASAP je ovu tetovažu dobio kao počast svom gradu. Steven je rođen i odrastao u Harlemu u New Yorku.

Tetovaže na prsima i trbuhu

5. Tetovaža ‘piramida’

Tetovaža: Raperova desna peca sadržavala je tetovažu piramide na vrhu s trokutastim blokom, uzdignutu iznad ostatka piramide. Unutar plutajućeg trokuta također je tetovirano oko s zrakama svjetlosti koje emitiraju iz njega.

Značenje: Dizajn tetovaža uobičajen je u kršćanskoj religiji i jedna je od tetovaža koje predstavljaju iste. Oko unutar trokuta poznato je kao Oko providnosti, za koje se kaže da je Božje oko koje bdije nad čovječanstvom.

6. Tetovaža ‘crtani film’

Tetovaža: Na lijevoj peći repera nalazila se tetovaža lica crtane svinje zajedno s riječima: “JEBI POLICIJU” tetoviranu oko nje.

Značenje: Crtić na njegovim prsima je Porky Pig iz Looney Tunes, jedan od njegovih omiljenih, koji odrasta. Riječi su predstavljale dio njegove ASAP ekipe i rap kulture.

7. Tetovaža ‘Ime’

Tetovaža: Gornji dio prsa sadržavao je ime, “Marissa” tetovirano preko njega.

8. Tetovaža ‘212’

Tetovaža: Broj “212” tetoviran je po reperovom trbuhu.

9. Tetovaža ‘Riječi’

Tetovaža: Područje iznad njegovog pupka sadržavalo je riječ “Ajmo”, a područje ispod nje sadržalo je riječ “jebi se” tetovirano na njoj.

Značenje: Riječi su zajedno učinile rečenicu “Let’s Fuck”, jednom od njegovih omiljenih tetovaža.

Tetovaže ruku i ruku

10. Tetovaža ‘Zastava’

Tetovaža: Donja strana desne podlaktice sadržavala je tetovažu zastave.

Značenje: Zastava sadrži dizajn zastave Portorika, ali ima drugačiju shemu boja, uključujući crnu. Ova tetovaža predstavlja jedan od ASAP Yamsovih nadimaka kako su ga zvali Portorikanac Bobby Brown.

11. Tetovaža ‘Gun and Quote’

Tetovaža: Donja strana lijeve podlaktice sadržavala je tetovažu jurišne puške. Riječi “Dolje od rođenja” također su bile tetovirane sa strane lijevog zgloba.

Značenje: Pištolj na ruci mu je AK ​​47.

12. Tetovaža ‘Pokvarena jabuka’

Tetovaža: Yamsova lijeva nadlaktica i rame sadržavali su tetovažu djevojke koja je nosila bikini zajedno s krunom Kipa slobode. Riječi “Pokvarena jabuka” tetovirane su neposredno ispod djevojke.

13. Tetovaža ‘MOBBLIFE’

Tetovaža: Svaki Yamsov prst sadržavao je na sebi tetovirano slovo. Obje njegove ruke zajedno sastavile su rečenicu “MOBB LIFE” sa slovima istetoviranim na prstima.

Značenje: Tetovaža predstavlja ASAP Mob i sve njegove članove.

14. ‘East Side’ tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani desne ruke nalazi se tetovaža riječi “Istok” tetovirana na njoj ispred pozadine zgrada iz njujorškog horizonta. Na gornjoj strani lijeve ruke nalazi se riječ “Side” tetovirana na njoj s uzorcima u pozadini.

Značenje: Riječi na njegovim rukama zajedno tvore riječi, “EAST SIDE” koja predstavlja dio New Yorka u kojem je odrastao. Steven je rođen u Harlemu, koji dolazi s istočne strane New Yorka.