Tetovaže

Šest tetovaž Joea Riggsa in njihov pomen

Joseph Jonathan “Joe” Riggs je ameriški profesionalni mešani borilni umetnik. Tekmoval je v UFC, ProElite, King of the Cage, Strikeforce in nekaterih drugih organizacijah. Imel je tudi naslov za WEC prvenstvo v srednji kategoriji. Joe ima na telesu nekaj zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Joe Riggs

1. Tetovaža ‘DIESEL’

Tetovaža: Beseda “DIESEL” je na njegovem trebuhu tetovirana z velikimi zelenimi črkami.

Pomen: Joe je dobil to tetovažo, saj je to eden od njegovih vzdevkov “Joe Diesel Riggs”, zaradi česar izstopa.

2. Tetovaža „Ime in besede“

Tetovaža: Na desni strani prsnega koša je priimek “RIGGS”. Zgornji del prsnega koša vsebuje črto, tetovirano na njem. Vrstica se glasi: “Če se ne boriš za nekaj, umreš za nič”

Pomen: Črta na prsih je tista, ki si jo je izmislil sam in je rek, v katerega resnično verjame, in rek, ki velja za vse v življenju.

3. Tetovaža ‘Ptice in črke’

Tetovaža: Desno ramo in nadlaket borca ​​vsebuje velik dizajn, ki je na njem tetoviran z zelenim črnilom, ki je zgornji del ptice feniks. Črke “NHB” so tetovirane pod dizajnom. Vzorec verig v kletkah je viden tudi za feniksom.

Pomen: Feniks je mitska ptica, ki se dvigne iz svojega pepela. NHB na njegovi roki pomeni “No Holds Barred”. MMA je bil prej znan kot “Ultimate Fighting” in “No Holds Barred (NHB)”. Vzorec kletk označuje obroč, v katerem se borijo borci MMA.

4. Tetovaža „ribe in datumi“

Tetovaža: Na zgornji strani podlakti in komolca borca ​​je tetovirana koi riba. Ime “JADIM” je tetovirano na zgornji strani desnega zapestja, datum pa je tetoviran tik pod imenom.

Pomen: Ribe Koi simbolizirajo borbe, s katerimi se je človek soočal in jih premagal v svojem življenju. Jadin je ime njegove ljubljene hčerke in datum je lahko njen datum rojstva.

5. Ime Tattoo

Tetovaža: Na notranji strani desnega zapestja je tetovirano ime “Lisa”.

Pomen: Ime Lisa je ime njegove žene Lise Riggs. Par ima skupaj sina Jožefa in hčerko Jadin.

6. Navedite tetovažo

Tetovaža: Citat “Samo Bog me lahko sodi” je tetoviran na levi nadlaket borca. Na levi strani zgornjega dela hrbta je tudi tetoviran dizajn.