Tetovaže

2 tetovaže Davida Spadeja in njihov pomen

David Wayne Spade, ameriški igralec, komik pa je bolj znan po imenu David Spade. David je bil del več filmov, kot so Police Academy 4, Tommy Boy, Black Sheep, Grown Ups, Grown Ups 2. Za vlogo v filmu je bil nominiran tudi za nagrado Emmy Primeetime in dva zlata globusa Samo ustreli me! David Njegov komični slog je večinoma sarkazem in samopodoba. Prvi film, v katerega je bil oddan, je bila Policijska akademija 4, potem ko ga je leta 1987. opazil vodja talentov. David ima na telesu dve tetovaži, ki sta mu zelo blizu. Poglejmo, zakaj se je odločil, da bo te modele narisal s črnilom.

David Spade

1. Tetovaža „CF“

David Spade Cf Tattoo

Tetovaža: Na desnem Davidovem bicepsu je tetovaža z napisom “CF”. To je naredil od svojega prijatelja cum tattoo umetnika Seana Penna.

Pomen:CF“Označuje začetnice imena Chris Farley, ki je bil ameriški komik. Chris in David sta imela zelo čuden, a tesen odnos. Imela sta se večkrat, a sta bila po srcu še vedno blizu. David je to tetovažo narisal v spomin na svojega pokojnega prijatelja Chrisa, ki je umrl 18. decembra 1997 zaradi prevelikega odmerka kokaina. Njuna zveza je bila tako čustvena in neprimerljiva, da se David sploh ni udeležil njegovega pogreba, ker je bil prešibek in čustven, da bi se obvladal sam.

“Ves čas mislim nanj. Tako dolgo smo se imeli tako lepo in tako dolgo smo bili skupaj, da smo se res prepirali, vendar mislim, da so me ljudje narobe razumeli, da ne grem na ta pogreb. Pri tem ni bilo nič. Preveč je bilo … čustveno in sama se ne bi zmogla. “

»Z njim sem povezan leta in leta. In pomislil sem: “Lahko bi bil z njim povezan tudi s tetovažo,” pravi veteran “SNL”. “

2. ‘Calvin’ tetovaža

Prva tetovaža David Spade

David Spade Prva tetovaža.jpg01

David Spade 1995

Tetovaža: Na levem ramenu Davida ima leta 1995 tetovažo pisanega risanega junaka iz samega Seana.

Pomen: V sezoni 1995 skit Spade v Ameriki, David je hotel povabiti Seana, vendar se je Sean strinjal, da bo prišel na razgovor v oddajo le, če se bo David strinjal, da si bo od Seana naredil tetovažo. Tako je bil dogovor sklenjen in ta tetovaža je bila rezultat tega dogovora. David je od Calvina želel tetovirati Calvina & Hobbs, ki je bil ameriški strip, ki ga je ustvaril risar Bill Watterson in je bil predvajan od 18. novembra 1985 do 31. decembra 1995.