Terase

Vara este chiar după colț – folosiți terasa și grădina într-un mod potrivit pentru familie

Accesorii de mobilier de grădină și grădină de design leagăn pentru familie

În sezonul cald toată lumea tânjește după concediu și timp liber și este totuși cel mai bine acasă. Petreceți puțin timp în propria grădină și oferiți copiilor puțină libertate prin mobilier sigur – nu sună minunat după sezonul rece? Colectăm câteva sfaturi despre modul în care puteți utiliza terasa și grădina într-o manieră prietenoasă cu familia și cum puteți face din spatele casei o oază sigură de bunăstare, astfel încât să puteți profita la maximum de ea.

Utilizați terasa și grădina într-un mod potrivit pentru familii: propria casă este locul perfect pentru relaxare

Terasă și grădină de protecție a confidențialității grădină plante alpiniste

Primele zile însorite ale anului sunt deja în spatele nostru și te-au făcut să vrei mai mult. După o iarnă lungă, nimic nu este mai bun decât să poți petrece din nou timpul în aer liber fără o jachetă groasă. Duminica după-amiaza sub cerul albastru este deosebit de distractiv cu familia. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este desigur să petreceți timpul liber în propria casă – zile minunate pot fi petrecute în grădină sau pe terasă.

Pentru părinți și bunici, este adesea cel mai frumos lucru când copiii pot alerga liber în grădină. Dar pentru ca acest lucru să funcționeze fără griji sau supraveghere constantă, totul trebuie să fie securizat și configurat într-un mod adecvat pentru copii. În acest fel, cei mici se bucură de libertate și independență maximă atunci când se joacă, ceea ce, desigur, beneficiază și de adulți. Vă oferim câteva sugestii despre modul în care zona în aer liber poate fi proiectată în siguranță și totuși atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Asigurați-terasă și grădină pentru copii

Sfaturi pentru vânt cu vedere la terasă și grădină

Mai ales dacă terasa este accesibilă pe scări și este puțin mai înaltă decât zona înconjurătoare, există riscul căderii. Un gard sau o protecție similară este necesară pentru a preveni căderile. Acesta poate fi folosit și ca element de design: zona de relaxare este separată vizual de restul grădinii. Un alt bonus este opțiunea de a atașa jardiniere la balustrade, în mod clasic, de exemplu cu mușcate.

Terasă și grădină gard grădină ecran de confidențialitate securitate copii

În același timp, o astfel de limitare poate fi folosită și ca protecție împotriva vântului sau a vieții private, astfel încât să puteți sta afară în toate condițiile meteorologice. Dacă nu este necesar, un gard de pichet care înconjoară terasa arată foarte frumos. Un alt avantaj al acestui lucru este că porțile care pot fi inserate în ea permit terasei să fie complet împrejmuită sau lăsată deschisă, în funcție de situație, astfel încât micuții sau animalele de companie să poată accesa grădina.

Utilizați terasa și grădina într-un mod potrivit pentru familii: acordați atenție și mobilierului și accesoriilor din zona exterioară

Proiectează-ți curtea și grădina Sfaturi Mobilă Protecția confidențialității Gard

Alegerea pardoselii potrivite este, de asemenea, importantă, astfel încât tinerii să poată juca dezinhibat. Piatra foarte durabilă sau plăcile de beton agregate expuse sunt slab potrivite pentru acest lucru, deoarece există un risc crescut de rănire dacă cad. Dacă acest lucru există deja, puteți acoperi temporar zona cu covorașe din cauciuc sau gresie moale, care reduc și riscul de alunecare la minimum, chiar și atunci când este ud. Acestea sunt disponibile și într-un design atrăgător din punct de vedere vizual.

Alternativ, pardoseala din scânduri de lemn poate reduce riscul de rănire și poate arăta foarte elegant în același timp. Singurul dezavantaj aici este întreținerea mai mare necesară pentru a evita în permanență așchii de lemn. Dacă terasa este expusă vremii puternice, lemnul este mai puțin recomandat. În funcție de circumstanțele individuale, este, prin urmare, important să selectați materialul potrivit pentru podeaua terasei. Există o comparație bună, de exemplu Aici la distribuitorul de materiale de construcție BENZ24.

Creați o terasă și grădină potrivite pentru copii Sfaturi

Dacă terasa este situată puțin departe de grădină, cum ar fi într-un colț al unei case, jardiniere și accesorii similare sunt adesea folosite pentru a crea o atmosferă confortabilă. Trebuie avut grijă ca acestea să nu aibă margini ascuțite. La fel, aceștia nu trebuie să riște să fie răpiți de copiii care se joacă. Deci, ar trebui să fie suficient de grele și stabile pentru a rezista unor astfel de „atacuri” jucăușe. Alegeți plantarea mai mică pentru astfel de ghivece, astfel încât să nu dați mâinilor copiilor o pârghie de răsturnare.

Același lucru este valabil și pentru mobilierul din zona exterioară: aici este ideal să aveți scaune sau scaune din plastic nepericuloase bănci fixe fără a folosi muchii dure.

Faceți întreaga grădină rezistentă la copii

Arbori din lemn de iaz și grădină

Dacă grădina este accesibilă de pe terasă, trebuie să fie concepută în mod ideal pentru a fi cât mai liberă de pericole. Mai ales dacă aveți un iaz de grădină, trebuie să vă asigurați că cei mici nu au acces direct la apă. O grilă de acoperire metalică pe care se poate merge asigură securitate și oferă în același timp copiilor curioși posibilitatea de a explora de aproape elementul umed. Același lucru este valabil și pentru o piscină din propria grădină – o acoperire permanentă este recomandată în special pentru aceasta, deoarece oferă cea mai mare siguranță.

Întreaga grădină trebuie, bineînțeles, să fie îngrădită în siguranță pentru a împiedica evadarea. Dacă este posibil, alegeți un gard îngust de pichet fără vârfuri. Gardurile cu lanț ieftin prezintă, din păcate, un risc de rănire, mai ales atunci când încercăm să urcăm.

La fel, descendenții noștri nu au voie să aibă acces la magazii de instrumente sau ateliere – instrumentele stocate acolo sunt adesea mai interesante pentru ei decât jucăriile lor preferate.

Afară în grădină!

Creați o terasă și o grădină de protecție pentru copii

Dacă toate zonele accesibile liber din jurul casei au fost securizate într-un mod adecvat pentru copii, zilele în aer curat sunt de două ori mai relaxante. Fără supraveghere directă constantă, descendenții se pot deplasa liber între casă, terasă și grădină și pot lucra cât doresc. Nici nu trebuie să vă descurcați fără iazul de grădină ca o oază de calm, atâta timp cât este corect îngrădit sau acoperit. Nimic nu stă în calea recreerii locale cu familia!