Terase

Proiectarea unei terase pe acoperiș – idei pentru o logie pe acoperiș într-un acoperiș înclinat

Proiectați terasa de pe acoperiș-logie acoperiș-acoperiș-acoperiș-balcon-acoperiș-vedere-romantică-iluminată

Nu este ușor dacă doriți să creați o terasă de vis pe acoperiș, dar, din păcate, nu aveți atât de mult spațiu pe cât doriți. Mulți locuitori ai orașului au problema care locuiesc într-un apartament la mansardă cu pereți înclinați și folosesc mai mult sau mai puțin balconul de pe acoperiș ca spațiu de depozitare. Planificarea inteligentă a camerei și creativitatea pot transforma acest lucru într-un adevărat living de vară.

Proiectați o terasă pe acoperiș – un balcon pe acoperiș într-un acoperiș cu două ape

Proiectați terasa acoperișului - logia acoperișului-acoperișului înclinat-modern-negru-alb-decorativ-romantic

Acoperișul înclinat sau înclinat romantic, din păcate, nu lasă atât de multe opțiuni pentru mobilier și spațiu de depozitare pentru depozitarea lucrurilor. Pereții înclinați pretind exact dulapuri și rafturi pe măsură, care sunt perfect adaptate la înclinare. Dar dacă este un apartament de închiriat și nu există mobilier special realizat, puteți simți lipsa spațiului de depozitare. De multe ori terasa mică de pe acoperiș sau balconul de pe acoperiș este sacrificată și transformată într-un subsol.

Proiectați și decorați frumos terasa de pe acoperiș

Proiectați terasa de pe acoperiș-logie acoperiș-acoperiș înclinat-vin spumant romantic-la lumina lumânărilor

Vara, terasa de pe acoperiș este un adevărat punct de atracție, cu o priveliște frumoasă. O petrecere sociabilă în aer liber vă atrage cu siguranță pe mulți dintre prietenii dvs. vara și când vremea este frumoasă și puteți face acest colț al apartamentului cu adevărat special.

Apartament la ultimul etaj cu pereți înclinați – proiectați terasa de pe acoperiș

Proiectați terasa acoperișului - logie-acoperiș-acoperiș-înclinat-modern-geam-decor-alb-negru

Un apartament cu pereți înclinați și acoperiș este de necontestat pentru romanticii care acordă un pic mai multă valoare detaliilor mici decât practicilor. Dar un balcon de pe acoperiș poate fi utilizat în mod corespunzător și nu servește doar la vizualizarea distanței de la acesta.

Proiectarea unei bucătării cu terasă pe acoperiș – modernă în alb

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș-loggia-modernă-nouă-bucătărie-alb-unghiulară

Terasa mică de pe acoperiș în acoperișul cu două fronturi este de obicei separată doar de spațiul de locuit prin geamuri și uși de terasă. Cu planificarea și designul corect al acestui concept special de cameră, spațiul de locuit va fi extins spre exterior. Locurile și masa, în măsura în care condițiile le permit, pot fi amenajate și plăcute să luați micul dejun sau cina sub cerul liber.

Proiectați terasa de pe acoperiș – păstrați lumina în apartament

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-modern-alb-bucătărie-terasă-uși-masă de luat masa

Terasa de pe acoperiș, cu ferestre mari spre interior, permite mai multă lumină să intre în cameră, făcând-o să pară mai pozitivă și mai mare. Se deschide spre exterior prin vederea neobstrucționată a distanței, a orașului.

Proiectați terasa de pe acoperiș – conectată la spațiul de locuit 

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-modern-alb-terasă-uși-geamuri

Merită să faceți terasa sau balconul acoperișului, dacă este posibil, legat de bucătărie-sufragerie. În bucătărie se dorește din ce în ce mai multă lumină de zi, iar geamurile cu suprafețe mari vor asigura acest lucru. Cu toate acestea, acest design merită datorită vaporilor și mirosurilor nu întotdeauna plăcute la gătit. Ventilația este astfel asigurată rapid.

Bucătărie confortabilă cu Proiectați terasa de pe acoperiș

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-confortabil-bucătărie-uși-culisante-uși-terase

O terasă pe acoperiș sau cel puțin o logie pe acoperiș este deosebit de ieftină pentru a vă conecta la bucătărie din mai multe motive. Un grătar poate fi așezat acolo și în timp ce restul mesei este pregătit, vă puteți relaxa și urmări specialitățile la grătar. Cu toate acestea, balconul acoperișului este puțin mai adânc în structura clădirii și, prin urmare, este mai protejat de furtuni furtunoase decât cel obișnuit.

Bucătărie modernă, confortabilă design cu terasa pe acoperis

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-confortabil-bucătărie-alb-holboden

Părțile înclinate ale terasei acoperișului creează o locație convenabilă pentru toate plantele de interior care sunt adesea cultivate în exterior în timpul sezonului cald. Deși sunt pe balcon, nu sunt expuse direct la soare, ci doar dimineața sau după-amiaza, în funcție de orientare.

Mic Proiectați terasa de pe acoperiș – ca punct culminant al unui apartament la mansardă

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-terasă-uși-slide-confortabil-cameră de zi

O logie pe acoperiș conectată direct la sufragerie este poate cea mai bună variantă pentru un apartament la mansardă. Extinde spațiul spre exterior și oferă mai multă lumină de zi. În plus, există o caracteristică arhitecturală specială care poate fi prezentată la petreceri și vizite. Acesta servește ca o verandă din care puteți vedea orașul din jur de sus.

Dormitor cu Proiectați o terasă pe acoperiș – în alb și negru 

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș logie-dormitor-luminos-terasă-uși-mic dejun

Cu un balcon mic pe acoperiș, dormitoarele mici de la ultimul etaj sunt de obicei încântate. Puteți crea un colț confortabil unde puteți lua micul dejun și vă puteți bucura de frumoasa priveliște asupra acoperișurilor orașului. Designerii de interior recomandă geamul complet al balconului din interior cu ferestre din podea până în tavan, astfel încât să puteți beneficia cu adevărat de priveliștea frumoasă.

Confortabil și modern Proiectați terasa de pe acoperiș 

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș logie-mediteranean-modern-perne-de-șezut

Modul în care proiectați terasa de pe acoperiș depinde în mare parte de condițiile arhitecturale. O zonă de relaxare sau două opțiuni mai mici de relaxare și o mică zonă de depozitare care oferă spațiu pentru micul dejun sau cină este de obicei suficientă. Dar nu este suficient pentru a obține o atmosferă confortabilă.

Proiectați terasa de pe acoperiș – o zonă de relaxare confortabilă și un grătar

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-modern-negru-scaun-colț-tapițerie-din-ratan-sintetic

Plantele proaspete care se dezvoltă în locații însorite și nu cresc prea mari vor oferi micii oaze private în aer liber o notă de „natură”. Condimente și ierburi pot fi cultivate acolo și învățate să creeze o atmosferă confortabilă.

Mic colț însorit pe Proiectați terasa de pe acoperiș 

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-mic-sintetic din ratan-șezlant-lanternă

Dacă podeaua terasei de pe acoperiș este așezată cu dale sau dale de beton, vă rugăm să o acoperiți cu gazon artificial sau covor exterior. Opțional, puteți așeza un alergător doar pe suprafața treptelor, în fața mobilierului de ședere sau în fața ușii. Pentru mobilierul de șezut, obțineți perne și tampoane pentru scaune care oferă mai mult confort.

Logie modernă pentru acoperiș cu mobilier din ratan sintetic pe Proiectați terasa de pe acoperiș

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-mobilier-de-exterior-modern-sintetic ratan-deco

Pentru accesorii și textile care sunt expuse în exterior, alegeți numai țesăturile potrivite, care să reziste razelor solare și efectelor vremii. Este mai bine să alegeți accesorii pentru casă care să fie pur decorative și care nu rămân întotdeauna afară, în nuanțe deschise, deoarece se pot estompa rapid.

Proiectați terasa de pe acoperiș – evidențiați cu o priveliște minunată

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș logie-romantic-sintetic ratan-mobilier de grădină-lumânare

Pături trebuie utilizate întotdeauna, mai ales seara. Obțineți suficient când vă așteptați la vizitatori. Nu lăsați pătura întinsă afară, deoarece absoarbe rapid umezeala și murdăria.

Generos Proiectați terasa de pe acoperiș – întreaga bucătărie în aer liber cu zonă de luat masa

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș logie-geam-exterior-bucătărie-pfen

Terasa spațioasă de pe acoperiș în acoperișul cu două fronturi este un vis real pentru mulți. Beneficiază de amplasarea sa adânc în acoperiș și, în același timp, oferă suficient domeniu pentru toate proiectele. Bucătăria întreagă în aer liber sau cel puțin o zonă de luat masa poate fi amenajată după cum doriți. Un adevărat cuptor de pizza sau un grătar de perete cu cărbune este deosebit de ieftin. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fum și cenușă.

Proiectați o terasă modernă pe acoperiș – zonă de relaxare cu perne confortabile, detașabile

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș-loggia-balustradă-modernă din sticlă-oțel-zonă de relaxare

Poate cel mai mare punct de plus al balconului sau terasei acoperișului din acoperișul ascuțit este ecranul natural de confidențialitate care rezultă din arhitectura specifică. Datorită poziției inferioare, loggia acoperișului este protejată pe două laturi. Singura posibilitate de a vedea este dintr-o clădire vizavi, care este cu câteva etaje mai sus.

Soare Proiectați terasa de pe acoperiș și asigurați o umbrire rezonabilă

acoperiș-terasă-proiectare-înclinată-acoperiș-acoperiș logie-ratan sintetic-mobilier de grădină-tapițerie-modern

În funcție de orientarea apartamentului, poate fi necesară protecție solară pe terasa de pe acoperiș. O copertină reglabilă sau o umbrelă în consolă sunt deseori suficiente. Atunci când alegeți mobilier, alegeți care este potrivit mai ales pentru utilizare în exterior și, prin urmare, este rezistent la intemperii. Rattanul artificial este perfect pentru un design modern, în timp ce lemnul creează o atmosferă confortabilă cu o notă mediteraneană.

Mic, dar drăguț, cu accesoriile potrivite Proiectați terasa de pe acoperiș

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-scaune-moderne-mici-lanternă

Confortabil Proiectați terasa de pe acoperiș – folosiți lemn

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-mediteranean-lemn-plante-zonă de relaxare din ratan sintetic

Mediterana Proiectați o terasă pe acoperiș – lemn gri în mod natural

acoperiș-terasă-design-înclinat-acoperiș-acoperiș logie-mediteranean-lemn-gri-scaune-de-masă