Terase

Idei pentru podele din lemn – cum să așezați modelele

Asociere paralelă amenajare terasă din lemn

Cel tradițional Pardoseli din lemn este oferit într-o varietate de culori și confecționat din diverse materiale – de la bambus, bankirai, cedru, brad Douglas etc. Dacă doriți să construiți o terasă din lemn, ar trebui să vă gândiți la ce acoperire din lemn și ce model trebuie așezat și cum. Locația trebuie luată în considerare – fie pe o pantă sau nu. În general, există și multe modele simple pentru acoperirea lemnului. Unele dintre ele sunt mai familiare – modele cubice, modele paralele, pardoseli de garduri și altele.

Idei pentru podele din lemn cu modele cubice

Șezlong cu umbrelă terasă Bankirai cu model cub

Pentru un efect vizual mai puternic, alegeți pentru punte Pardoseli din lemn cu modele de cub interesante. Asocierea cubului (uneori numită și model de panou) este unul dintre modelele clasice de așezare. Forma sa pe bază de pătrat seamănă cu grila, prin faptul că pătratele sunt așezate alternativ pe verticală și orizontală.

Acoperire de terasă din lemn cu contravântuire paralelă

Idei de proiectare-punte din lemn

Asocierea paralelă este, de asemenea, foarte populară și modernă, deoarece este o variantă foarte simplă pentru Pardoseli din lemn este. Barele sunt așezate paralel între ele. Acest model pare deosebit de interesant atunci când mai multe tipuri de lemn sunt combinate între ele. Un design diagonal al punții este, de asemenea, ușor de construit. Aici mai multe bare sunt asamblate în diagonală.

Puntea din lemn cu modele de cadran comun sau Modele încrucișate

Idei parchet terase din lemn tipuri de lemn

Este inclusă o punte cu balustrade și mobilier alb Pardoseli din lemn combinat cu succes cu modele încrucișate. Deci, designul punții pare să fie separat în cadrane. Liniile tiparelor sunt dramatice, atractive și elegante. Oferă verandei un aspect finit și un ton geometric puternic al camerei.

Model cu șiret pentru patio mai mare

Idei de punte din lemn cu unghi de șiret

Modelele de șiret sunt potrivite pentru o terasă mai mare, deoarece sunt așezate în formă de V. Aceste tipare sunt ușor de aplicat, dar necesită mai multă răbdare decât îndemânare. Combinațiile de culori interesante au ca rezultat jocuri de lumină deosebit de interesante. Asta dă Pardoseli din lemn arată dramatic și vă va impresiona cu siguranță oaspeții.

 Acoperire din lemn pentru terase și spații exterioare

Mobilier de gradina Bankirai terasa lemn metal idei

Modelele standard obișnuite sunt o opțiune bună pentru decking. Sunt mai ușor și mai repede de așezat în comparație cu celelalte tipare. Pentru a face o impresie puternică, utilizați mai multe modele pentru Pardoseli din lemn sau schimbați direcția panourilor de lemn. Dă-i personalitate terasei tale cu dale moderne din lemn.

Terasă însorită din lemn – suprafață cu modele cubice

Idei acoperire podea-punte din lemn cub asociere idei

Idei de asociere paralele

Așezarea unui model de bandaj paralel pe o terasă de lemn

Interesant mod greșit

Așezarea terase din lemn de bandaj cub

Mostre de acoperire a lemnului în diferite culori

Cuburi bandaj ideea punte punte din lemn

Modele comune

Idei de așezare a modelelor de podea din lemn

Terasă de așezare a modelului de podea