Terase

Găsirea umbrelei potrivite – trebuie să fii atent la asta

Terasă-grădină-umbrelă de soare-mobilier modern reglabil

Cel târziu, când primele raze de soare ale anului asigură zile mai calde, umbrela devine un accesoriu important pentru grădină și balcon. În acest moment, v-am adunat câteva sfaturi utile cu privire la modul de alegere a umbrelei de soare potrivite și la ce trebuie să aveți grijă atunci când cumpărați. Deoarece există o multitudine de modele diferite care sunt, de asemenea, potrivite pentru o mare varietate de utilizări. Există, de asemenea, diferențe enorme în ceea ce privește cantitatea – procesarea, protecția UV, suportul și opțiunile de curățare și protecție diferă.

Fiecare umbrelă de soare este diferită: manopera, suportul, curățarea și protecția UV

Găsiți parasolarul potrivit pentru protecția solară-vară

Când cumpărați, sunteți răsfățați de alegere: În ultimii ani, o mare varietate de modele au cucerit piața umbrelelor de soare. Există aproape totul: de la umbrele clasice cu catarguri centrale până la umbrele din stuf și umbrele inovatoare în consolă până la umbrele de restaurant rezistente la intemperii. Și fiecare tip de umbrelă are propriile avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le cântăriți. De exemplu, o umbrelă în consolă este potrivită în special pentru umbrirea meselor și umbrelelor de restaurant, oferind în același timp o protecție fiabilă împotriva intemperiilor.

Alegerea umbrelei potrivite: gândiți-vă la o protecție solară fiabilă

parasol-clasic-mijloc-stand-ideal-pentru-balcon-terasa

O altă caracteristică de luare a deciziilor este manopera și calitatea umbrelei. Există diferențe destul de mari aici. Un test cuprinzător al diferitelor tipuri de umbrele de soare este disponibil pe site-ul web al www.sonnenschirme.org. Există, de asemenea, mai multe moduri de a configura o umbrelă. Există standuri instalate în podea, standuri cu role sau posibilitatea de a atașa umbrele pe peretele casei sau pe balustrada balconului. Cu o umbrelă de înaltă calitate, este de obicei suficient să o periați pur și simplu uscată pentru curățare.

Dar umbrelele de soare nu sunt doar acolo pentru a arăta bine: trebuie, de asemenea, să se protejeze împotriva celor periculoase raze UV protejează și oferă umbră. Prin urmare, trebuie să acordați o atenție deosebită protecției UV atunci când cumpărați o umbrelă de soare!

Umbrela clasică cu suport central – ideală pentru balcon

umbrele-de-soare moderne-cumpara-cu-suport-UV-protectie

Umbrela clasică se găsește destul de des pe balcoane, deoarece este disponibilă și în versiuni mai mici. Tulpina umbrelei din mijlocul umbrelei acoperite cu țesături poate fi atașată într-o varietate de moduri: în mijlocul meselor, cu suporturi cântărite de apă sau nisip sau cu material special de fixare pentru peretele casei sau pentru balcon. balustradă. Aceasta face umbrela de soare deosebit de flexibilă.

Parasol în consolă – ideal pentru terase sau grădini mai mari

Parasol-protecție solară-terase-mai mari-grădini

Lucrul special la o umbrelă în consolă este conducta specială. Comparativ cu o umbrelă de soare clasică, stâlpul umbrelei este lateral și nu în mijloc, ceea ce înseamnă că umbrela poate fi instalată lângă o masă și scaune. Ca urmare, oferă o zonă de umbră utilizabilă mai mare. Umbrela se leagănă liber în vânt. Umbrelele cu semafor sunt adevărate atracții în grădină și oferă un grad ridicat de flexibilitate datorită metodei de montare. Posibilitatea de a vă înclina sau roti în jurul propriei axe înseamnă că sunteți bine protejat chiar și atunci când soarele strălucește din lateral.

Umbrele gastronomice – bună protecție împotriva intemperiilor

Gastronomie-umbrelă-protecție-împotriva-soarelui-vreme

Probabil că sunteți familiarizați cu umbrelele mari din grădinile de bere sau în fața restaurantelor – acestea găsesc, de asemenea, o bază de fani în creștere în uz privat. Cu diametre de 3 metri și mai mult, acestea oferă, de asemenea, o bună protecție împotriva ploii. Deoarece aceste umbrele gastro trebuie să reziste și la vânturi puternice, acestea sunt foarte stabile.

Umbrela potrivită pentru grădina dvs.: umbrele de paie pentru un fler din Caraibe 

Umbrele-umbrele de paie-exotice-fler de vacanta

Cu toții suntem familiarizați cu umbrele de paie din sărbătorile din țările sudice. Umbrelele de paie sunt în mare parte din Fibra de palmier, Paie sau stuf. Nu sunt transportabile și trebuie montate și ancorate la locul lor.