Bijuterii

Brățări pentru femei – bijuterii la modă și sfaturi de stil

Brățară pentru femei - bijuterii bilă aurie șic

Unul dintre cele mai populare accesorii din acest an este Brățări pentru femei. A devenit foarte popular chiar și în primele zile și a indicat statutul social al purtătorului. Bărbații nobili purtau brățări decorate ca obicei la încoronare sau ca simbol al apartenenței lor. Războinicii foloseau brățări largi pentru a-și proteja încheieturile în timpul luptei. Astăzi sunteți răsfățați pentru alegere și cu ce sfaturi de stil suntem siguri că vă vom ajuta.

Brățări pentru femei – un accesoriu chic pentru o ținută elegantă

Brățări pentru femei-bijuterii-styling-modern-costum-elegant

Modelele actuale de brățări sunt păstrate în mare parte simple și proiectate în auriu, argintiu sau în culoarea modernă de aur roz. Ele sunt fie relativ largi, fie dimpotrivă, subțiri – aproximativ 5 mm lățime. Mai multe piese pot fi purtate cu gust în același timp și adaugă o notă casual look-ului. Pentru un aspect elegant, stilistii recomanda sa opteze pentru bijuterii fie pe gat, fie pe brat.

Brățări pentru femei – partea preferată a multor bloggeri

Brățări pentru rochii-bijuterii-geometrice-aurii-roșii

Bloggerii și fashionistele sunt acolo pentru a pune în aplicare cele mai noi tendințe din viața de zi cu zi și pentru a le prezenta modul în care oamenii obișnuiți pot purta cu pricepere piese de designer. Bloggerul de modă american Sazan Hendrix de la Sazan.me este, fără îndoială, un model pentru stil și clasă. Una dintre bijuteriile ei preferate este brățara, a cărei variație îi place să poarte vara.

Brățări din cauciuc Tinker – instrucțiuni pentru înnodare

Tendințe de bijuterii pentru vară: acestea sunt accesorii cu un factor wow!

Brățări și brățări – 100 de modele de vară la modă

h Puneți accente pe brațul superior cu brățări pentru femei

Brățări pentru femei-bijuterii-shclicht-outfit-daily-blogger-mode

Sazan combină efectiv accesoriul interesant cu detalii din restul hainelor sale. În exemplul din imagine, brățara de pe brațul superior se potrivește cu sacul cu strălucire metalică. În afară de brățară și două curele simple, nu există alte bijuterii de văzut. Aici ea prezintă o altă declarație în materie de modă – stiletto-urile goale merg cu tot.

Purtați brățări pentru femei pe brațul superior

Brățări pentru femei-bijuterii-moda-blogger-verde-accent

Rămânând fidelă stilului ei, și-a decorat brățara simplă cu snur verde-neon pentru o ținută diferită, făcându-l armonios cu ținuta ei. Cu atenție la detalii, Sazan prezintă ținute elegante și actuale fără a exagera. Conform acestui principiu, un aspect de zi cu zi sau de birou poate fi condimentat cu succes.

Cum se poartă brățara pentru femei – sfaturi de stil

bratari-femei-bijuterii-placate-cu-aur-rock-chic

Există două opțiuni pentru a purta o brățară. Se află aproape de încheietura mâinii sau este purtat mai aproape de cot, pe brațul superior. Sunteți binevenit să purtați mai multe dintre ele în același timp. Este important ca toate părțile să aibă elemente de stil comune și să aibă aceeași culoare. Este recomandabil să evitați lanțurile de la gât atunci când purtați bijuterii pentru brațe.

Brățări pentru femei – complementul perfect al aspectului șic de stradă

brățări-femei-bijuterii-elegante-auriu-negru-fustă

Brățara pentru femei poate funcționa minunat ca singura bijuterie din ansamblu. Un inel în același stil și poate care urechi mici vor completa doar aspectul de succes. Cu toate acestea, nu trebuie să fie mai mult. Accentele aurii vin în propriile lor cu ținuta neagră.

Purtați brățări pentru femei în viața de zi cu zi

brățări-femei-bijuterii-braț superior-tricou-zilnic

Brățările vor da cu siguranță ținutei plictisitoare de zi cu zi o notă proaspătă. Rețineți că partea superioară ar trebui să aibă mâneci scurte sau deloc mâneci, astfel încât brățara să stea bine pe brațul superior. Majoritatea modelelor pot fi îndoite cu presiune ușoară și remodelate puțin mai strâns sau mai slabe. Deformați bijuteria în mod individual, dar în același timp nu foarte îngustă sau largă.

Boho chic cu brățări pentru femei 

brățări-femei-bijuterii-boho-auriu-alb-rochie

În stilul Boho, mai multe piese similare sunt de obicei purtate împreună. Se aplică regula „mai mult este cu adevărat mai mult” și puteți experimenta multe. În acest caz, îmbrăcămintea ar trebui să aibă o culoare economică și elemente decorative. Vechiul aspect auriu sau cupru se potrivește bine cu acest stil. Puneți accente pe mâini și decorați-le cu inele și brățări, lăsând gâtul liber.

Brățări pentru femei cu elemente decorative

bratari-femei-bijuterii-boho-costum-bijuterii-rochie-gri

Alte elemente decorative, precum lanțuri și pandantive suplimentare legate de brățări sau decorațiuni precum pietre încorporate, ornamente și altele asemenea, sunt caracteristice stilului etnic și boem. Acestea se potrivesc minunat cu rochiile și fustele de vară și potrivite, cu o croială aerisită și confecționate din țesătură curgătoare. Atunci când alegeți metalul, nuanța pielii, precum și desigur nuanța predominantă a ținutei.

Brățară solidă pentru femei cu efecte de patină

bratari-femei-bijuterii-argint-boho-vintage-oatina

Brățările late cu elemente decorative sau cu pietre minerale amintesc de cele ale foștilor războinici. Rochiile maxi și decupajele aerisite tipice pentru vară merg bine cu aspectul războinic. Aceste accesorii sunt de asemenea purtabile pentru ținutele casual cu blugi. Structurile și gravurile se combină cu țesături decorate luxos cu cele mai noi motive etnice.

Bratara pentru femei cu pietre minerale

bratari-femei-bijuterii-aur-piatra-naturala-minerale-boho

Brățările pentru femei arată cu adevărat frumoase în combinație cu metal și pietre. Detaliile strălucitoare atrag atenția și sunt un mod sofisticat de a vă prezenta încheieturile feminine subțiri și delicate. Este esențial să combinați culoarea pietrei cu părțile ținutei, astfel încât imaginea de ansamblu să pară cu adevărat armonioasă.

Faceți-vă chiar brățări pentru femei – instrucțiuni

Brățări-femei-bijuterii-din-aur-instrucțiuni-de-a-face-singur

Puteți proiecta singuri o brățară fără probleme. Ca bază, puteți folosi fie o brățară veche, simplă, realizată din metal, fie cercei rotunzi, suficient de mari pentru a alimenta încheietura mâinii. Cleste pentru bijuterii și lipici universal sunt încă necesare aici. Este recomandabil să testați lipiciul pe metal pe un colț înainte de a face lucrări de artizanat pentru a vă asigura că cele două funcționează bine împreună.

Realizați brățări pentru femei din cercei

bratari-doamne-bijuterii-din-aur-fac-te-frrings

Pentru a decora brățara, aici se folosesc două elemente decorative realizate din știfturi neutilizate. Acestea sunt realizate din același material ca și cerceii și sunt, de asemenea, colorate în auriu. Aici trebuie doar să scoateți partea care este introdusă în orificiul urechii. Apoi fixați elementele decorative pe ambele părți ale cercului și lăsați-le deoparte până când lipiciul se usucă complet.

Reciclează bijuteriile nefolosite – Brățări Tinker pentru femei

brățări-doamne-bijuterii-din-aur-fă-ți-singur-clești-cercei

Lipiți elemente decorative cu sclipici

brățări-doamne-bijuterii-de-aur-fă-te-sclipici

Creați-vă personal bijuterii – Brățări pentru femei

Brățări-doamne-aur-bijuterii-te-faci - geometrice

Faceți brățări vintage pentru femei – instrucțiuni

brățări-femei-bijuterii-te-faci-vintage-aur

Pentru a doua idee creativă despre cum să-ți faci singur o brățară, ai nevoie de o bucată de dantelă frumoasă și largă. În funcție de diametrul propriei încheieturi, o rulou este cusut cu carton și ambalat cu folie proaspătă. Ruloul va servi drept model pentru încheietura mâinii. De asemenea, puteți utiliza adeziv pe bază de apă, adeziv pentru lemn și vopsea spray dacă doriți.

Faceți-vă propriile brățări pentru femei – materiale necesare

brățări-femei-bijuterii-fă-ți-singur-materiale-instrucțiuni

Tăiați o lungime suficientă de dantelă și coaseți împreună pentru a forma un tunel de mărimea încheieturii mâinii. Legați-l în jurul ruloului pregătit și aplicați lipici pe el. Lăsați să se usuce peste noapte, a doua zi vârful este întărit și îl puteți proiecta în orice culoare.

Una dintre cele mai bune Faceți-vă chiar brățări pentru femei

brățări-femei-bijuterii-te-faci-singur-cu-dantelă-lipici

Creați-vă propriile brățări pentru femei – trei pași simpli

brățări-femei-bijuterii-te-faci-tip-uscat

Lăsați produsul să se usuce peste noapte

bratari-femei-bijuterii-fac-it-yourself-forma-dantela

Brățări colorante pentru femei cu vopsea vopsită aurie veche

brățări-femei-bijuterii-fă-te-singur-dantelă-aur

* Instrucțiuni pentru „Creați-vă propriul brățară din bijuterii vechi” de către Rola de stil 

* Instrucțiuni pentru „Creați-vă propriile brățări din dantelă” de Arianna Berk