tehnologie

Dronă cu cameră – noul design Snap

Drona cu aparat de fotografiat nou design alb alb

Snap este numele celei mai recente drone cu cameră – designul a fost creat de Vantagerobotics și este în prezent în producție. Camera zburătoare inspiră un design inovator și promite funcționalitate – poate fi transportată fără probleme și poate deveni un însoțitor constant al pasionaților de sporturi extreme sau al iubitorilor de natură. Pentru că, după cum se știe, dronele fac fotografii deosebit de frumoase ale peisajelor.

Dronă cu cameră – Snap promite timp de zbor de până la 20 de minute

Cameră-dron-ușor-transportată-cu-patru elice

Drona cu clapetă de cameră este formată din trei părți care sunt legate împreună cu magneți. Drona este extrem de ușor de asamblat și poate fi demontată și reasamblată în cel mai scurt timp. În plus, designerii au protejat elicele, astfel încât consumatorii să nu se rănească. Camera în sine are tot ce aveți nevoie pentru fotografii de înaltă rezoluție – este echipată cu un senzor 4K Exmor cu definiție 1080p și 120 fps. De asemenea, producătorii promit un timp de zbor de până la 20 de minute și o viteză maximă de 48 km pe oră.

Dronă cu cameră – Snap poate fi controlat prin intermediul aplicației

Cameră-dron-nou-design-rapid-compact

Poate că cel mai mare avantaj al dronei cu Camera Snap este software-ul său – deoarece drona poate fi preprogramată și vă poate urmări fiecare mișcare. Așa se pot face înregistrări, care sunt deosebit de populare în rândul sportivilor extremi. În plus, drona este extrem de compactă și se potrivește în propriul rucsac. Acesta va fi disponibil la precomandă din primăvara anului 2016.

Drona atinge o viteză de 48 km / oră

Cameră cu drone-patru-elice-controlate de aplicație

Are patru elice care asigură stabilitate

Dronă cu cameră rapid-fiabil-nou-proiectat

Drona compactă se potrivește într-un rucsac

 Dronă cu dimensiuni camere-mic-compact-practic

 Pregătite de Vantagerobots