sufragerie

Otoman care îți accentuează frumos canapeaua și servește drept măsuță de cafea

masă de cafea otomană model de flori

Canapeaua dvs. este probabil punctul central al sufrageriei dvs. și modul în care se potrivește în cameră spune multe despre designul și stilul dvs. În timp ce canapeaua este vedeta, otomanul este la modă și va atrage privirea în camera de zi. Fie că folosiți otomanul pentru o piesă de mobilier, pentru a ridica picioarele, pentru a vă termina cafeaua de dimineață sau doar pentru canapea, iată câteva opțiuni pentru a vă ajuta să alegeți cele potrivite.

Otoman – punct focal în camera de zi

coral-otoman-masuta de cafea-sufragerie

Scaunele erau odată o piesă de mobilier în care îți puteai lăsa picioarele să se odihnească. De-a lungul anilor, scaunele au evoluat în otomani și acum sunt un plus important pentru canapeaua ta. În timp ce mulți dintre ei se gândesc doar la funcționalitatea lor, pot fi un punct de întâlnire a culorii și a țesăturii și pot crea un spațiu interior dinamic în armonie cu mobilierul din jur. Utilizați o țesătură decorativă coordonată sau un otoman cu imprimeu animal pentru a crea un efect wow cu un apel izbitor.

Otomanul – nu doar pentru picioare

punct focal-otoman-animal-model-cameră de zi

Atracția minunată a otomanului modern este că este folosită pentru mai mult decât un simplu suport pentru picioare! Otomanul înlocuiește măsuța de cafea din multe case. Cărți și alte elemente decorative pot fi așezate pe această variantă moale a mesei de cafea tradiționale. Otomanii pot fi folosiți și ca scaune suplimentare. Indiferent dacă este în exterior sau în interior, scaune mai mici, grupate în grupuri de două sau trei, sunt perfecte pentru a distra grupuri mari de oameni. Când nu sunt utilizate, pot fi ușor depozitate.

Scaun cu spațiu de depozitare

scaun-cu-model-de-flori-de-depozitare

Un alt avantaj al otomanului care însoțește canapeaua este posibilitățile sale multifuncționale. Un scaun cu spațiu de depozitare poate găzdui obiecte mici, jucării sau telecomenzi. La urma urmei, cine spune că un scaun poate avea o singură funcție? Idei de spațiu de depozitare, scaune și mobilier decorativ, toate într-o singură piesă frumoasă. Adevărat pentru toată lumea.

otoman-matlasat-rotund-albastru

mic-otoman-masuta-de-cafea-coral

scaun-tapitat-modern-din-piele-ca-masuta-de-cafea-

scaun tapițat-optic-atrăgător

otoman-animal-model-decorare-idee-unde

otoman-cu-model-de-flori-masa-de-comanda

pernă-scaun-matlasată-albastru-acvamarin

sufragerie roz otomană

rotund-matlasat-otoman

otoman-decorare-scop-living-room

masă laterală albastră-închisă-otomană

otoman-frumos-decor-idee-sufragerie

otoman tapițat în negru -centru-sufragerie

schema de culori de finisare otomană

salon-modern-otoman-matlasat-alb

masă laterală tip otoman-animal-model

Perdele din sufragerie – idei de decor pentru fiecare interior