Mobila

Biroul „Lotos” – inspirat din mitologie

Lotus birou UNDA nuanțe fildeș

Birou Lotus este un proiect de la UNDA Sleepless Design. O firmă de arhitectură din Portugalia ai cărei designeri sunt inspirați de frumusețea lumii mitologice. Și asta nu este o coincidență. De la începutul timpului, oamenii au fost minunați de frumusețea care stă la baza celei mai mari fericiri și aspirații. Frumusețea a fost îndumnezeită și atunci când cumperi un produs UNDA astăzi, nu alegi doar o piesă de mobilier, ci dobândești un fragment de artă. Oferă camerei ceva mistic – dramatic, emoțional și frumos. Cu acest mobilier elegant, compania devine un povestitor în lumea noastră reală. Designerii își văd misiunea de a crea această joie de vivre mistică și frumoasă prin crearea de artă și legende care își lasă amprenta asupra arhitecturii, modei și tehnologiei.

Un design de birou frumos mistic

Mobilier UNDA pentru birou Lotus

Birou Lotus este un proiect al UNDA, inspirat din mitologie. UNDA își face proiectul, Birou Lotus, la o reflectare a mitologiei în designul modern. Biroul elegant, pe un ton delicat de fildeș, reflectă importanța florii de lotus și încearcă să-și prezinte valoarea printr-un element original al mobilierului. Lotusul are multe semnificații în mituri și legende – de la o viață nouă la moarte, de la inocența pasiunii. De la mugurul delicat până la floarea florii, totul este asociat cu tinerețea, frumusețea și plăcerea, cu sezonul de creștere și tranziție. Din Birou de la UNDA vrea să surprindă trecerea de la o iarnă rece și rece la o primăvară înflorită și caldă pe care o iubim atât de mult. Aici se află paradoxul biroului. De la liniile puternice ale clasicismului până la deconstrucția modernității într-un hibrid. Scopul este de a depăși toate limitele creativității prin noi modalități inovatoare și de a ne reprezenta identitatea. Designul are ceva în el care modelează forma inimii noastre.

Birou Lotus de la UNDA

Sertar Lotus birou UNDA

Proiectul asta Birou Lotus ca o reflectare a conceptului de UNDA: acest proiect conține toate emoțiile pe care le primește o persoană în timp ce citește un basm sau admiră alte opere de artă. Și acesta este efectul pe care îl caută UNDA pentru ideile sale de a amesteca forme moi și delicate și structuri îndrăznețe. În acest fel, se creează o atmosferă în care proprietarii de mobilă sunt conectați la visul pe care îl exprimă.

Lotus-birou-UNDA-ornamente-aurii

versiunea neagră

Lotus birou UNDA versiune neagră

B. Angelov