DIY

Copiii construiesc bucătării cu noroi din paleți și alte materiale – idei și instrucțiuni

Copiilor le place să se joace cu noroi, așa că o bucătărie cu noroi este foarte practică

Toți părinții sunt fericiți când copiii petrec mult timp în aer liber, deoarece se știe că acest lucru este sănătos. Așadar, nu este de mirare că în epoca computerelor și smartphone-urilor, ei caută mereu modalități de a atrage micii bătăuși în grădină. În plus față de tobogane, leagăne sau un loc cu nisip, există multe alte lucruri pe care le puteți folosi pentru a vă crea propriul loc de joacă ca refugiu în grădină pentru copii. Ce este și mai bine este că poți chiar să construiești tu singur multe dintre aceste lucruri. Ai auzit vreodată de o bucătărie cu noroi? Este extrem de popular în rândul copiilor, pentru cărui copil nu îi place să se murdărească sau doar să experimenteze lucruri din texturi diferite? Dacă doriți să construiți o bucătărie cu noroi și să extindeți astfel locul de joacă pentru copii în grădină, atunci vă putem ajuta cu următoarele instrucțiuni.

Construiți o bucătărie cu noroi din paleți

Chiar și începătorii pot face singuri bucătăria cu noroi cu instrucțiuni de asamblare

Cea mai simplă variantă pentru o bucătărie cu noroi pentru copii este cea care folosește paleți. Dar, pe cât de simplu pare, există două lucruri pe care ar trebui să le țineți cont atunci când începeți căutarea și nu vă decideți asupra primului lucru care urmează:

 • Este binecunoscut faptul că paleții vin într-o mare varietate de dimensiuni, forme și modele. De aceea, este important, de asemenea, să vă gândiți la viitorul palet înainte de a cumpăra paletul pentru a obține în cele din urmă exact ceea ce vă va fi de folos. Sigur, puteți tăia paleți care sunt prea mari, puteți îndepărta plăcile inutile sau puteți folosi alte lucruri atunci când construiți bucătăria cu noroi. Dar de ce ar trebui să faci treaba când ar putea fi mai ușor? La urma urmei, de aceea ați decis sau nu în favoarea unei bucătării cu noroi pentru paleți?
 • De asemenea, urmăriți starea paleților pe care ați găsit-o. Lemnul trebuie să fie în stare bună. La urma urmei, ce rost are transportarea paletului acasă atunci când majoritatea plăcilor sunt apoi inutilizabile și trebuie înlocuite. Dacă ați plătit pentru asta, este și mai enervant.

Construiți o bucătărie cu noroi – instrucțiuni

Construiți această bucătărie cu noroi din paleți și din alte lemn

Așadar, dacă doriți să construiți singuri o bucătărie cu noroi din paleți, ați optat pentru varianta mai simplă, care este recomandată în mod special pentru meșterii hobby. Pentru modelul din imaginea de mai sus aveți nevoie de următoarele lucruri, care pot varia, de asemenea, pentru a satisface nevoile dvs.:

 • 2 paleți (unul pentru blatul mesei și unul pentru peretele din spate)
 • eventual benzi subțiri de lemn care se încadrează în golurile dintre scânduri
 • 4 grinzi sau alt lemn pentru picioarele mesei (se poate folosi și lemnul unui al treilea palet)
 • 2 plăci pentru fixarea picioarelor cu aceeași lungime pe care blatul este larg (poate fi utilizat de un al treilea palet)
 • Șuruburi
 • Șofer de burghiu
 • o chiuvetă metalică sau, alternativ, un bol metalic
 • Cârlige sau șuruburi pentru a închide ustensilele de bucătărie
 • diverse ustensile de bucătărie precum site, ulcioare, linguri etc..
 • un puzzle

Bucătărie cu noroi DIY – instrucțiuni de construcție

Construiți o bucătărie cu noroi cu instrucțiuni de asamblare din paleți

Pentru acest proiect au fost utilizate două paleți din lemn. În timp ce modelul pentru peretele din spate are goluri între plăci, plăcile pentru blatul de lucru sunt atașate foarte aproape una de alta. Deoarece paletul era puțin prea mare pentru peretele din spate, acesta a fost scurtat puțin pe lateral. În funcție de ceea ce ați găsit pentru paleți, acest lucru poate să nu fie absolut necesar pentru dvs. Chiar dacă îți plac golurile, le poți lăsa așa. Totul depinde de modul în care vă imaginați bucătăria finisată cu nămol cu ​​paleți. Când construiți bucătăria cu noroi, puteți proceda într-un mod complet individual.

Construiește-ți singur o bucătărie cu noroi

O bucătărie cu noroi pentru copii poate fi ușor construită cu paleți

Apoi, tăiați lemnul pentru picioarele mesei atunci când construiți bucătăria cu noroi. Puteți face acest pas mai ușor folosind picioarele de masă gata făcute de pe o masă veche, dacă puteți găsi unele. Dar atunci veți avea nevoie de material suplimentar pentru a putea fixa peretele din spate. În acest tutorial, două bare mai lungi au fost utilizate pentru picioarele din spate și două mai scurte pentru picioarele mesei din față. Sunt fixate cu cele două plăci suplimentare care sunt înșurubate pe partea laterală a blatului. Peretele din spate este apoi plasat pe grinzile lungi și înșurubat în același mod. Apoi, utilizați un ferăstrău potrivit pentru a tăia gaura pentru chiuveta din lemn. Asigurați-vă că acesta este puțin mai mic decât chiuveta. De obicei, acestea au o jantă care se sprijină pe blat (dacă utilizați un bol, ar trebui să aibă și o jantă). Acum puteți vopsi și bucătăria. În acest exemplu, acest lucru s-a făcut numai cu splashback-ul bucătăriei. Și aici puteți lucra din nou individual dacă construiți bucătăria cu noroi.

Bucătărie cu noroi pentru copii ca proiect DIY pentru grădină

Construiți-vă singuri o bucătărie cu noroi și echipați-o cu orice ustensile de bucătărie

În cele din urmă, atașați cârligele pe care puteți agăța diferitele ustensile de bucătărie. De asemenea, este suficient dacă găuriți sau ciocăniți șuruburi sau cuie în peretele din spate, dacă nu aveți la îndemână cârlige. De asemenea, puteți echipa bucătăria cu noroi cu alte lucruri după cum doriți. În exemplu, de exemplu, a fost adăugat un compartiment suplimentar pentru mai mult spațiu de stocare și o robinetă. Și tu poți veni cu diferite lucruri atunci când construiești bucătăria cu noroi. Mai jos avem câteva exemple de alte modele din care vă puteți inspira.

Construiți bucătării cu noroi cu alte materiale

Construiți bucătării cu noroi din paleți pentru grădină

Desigur, instrucțiunile de mai sus pentru construirea unei bucătării cu noroi sunt doar o bază și un exemplu pe care îl puteți schimba după cum doriți. Deoarece pe cât de simplă arată varianta, există opțiuni chiar mai simple. Totul depinde de ce fel de spațiu aveți la dispoziție, cât de vechi are copilul dvs. și ce materiale puteți găsi sau sunteți dispuși să cumpărați. Am dori să vă arătăm câteva alte variante mai jos:

Folosiți o tablă simplă

O bucată simplă poate fi folosită și pentru bucătăria cu noroi

Dacă aveți un perete liber, îl puteți folosi pentru a fixa bucătăria pe el. Sunt potrivite garduri de confidențialitate mai ridicate, dar și peretele exterior al unui șopron sau al unei alte clădiri de grădină. În acest caz, puteți utiliza și o scândură simplă din lemn atunci când construiți bucătăria cu noroi. Acesta este apoi atașat cu ajutorul unor console pentru rafturi de perete. De asemenea, puteți construi o chiuvetă sau un vas în această farfurie. Dacă primiți un panou nou de la magazinul de hardware, întrebați dacă tăierea nu este oferită nici măcar la fața locului. Apoi, vă salvați acea lucrare acasă dacă scândura de lemn este mai mare decât ar trebui să fie bucătăria potrivită.

Folosiți mobilier vechi sau blocuri de beton

Idee pentru bucătăria cu noroi cu masă și boluri în loc de chiuvetă

Dacă copilul dvs. este deja puțin mai înalt și mai precaut, puteți pur și simplu să așezați placa de lemn pe blocuri de beton, pe care apoi le stivați unul peste altul pentru a face picioarele mesei. După aceea, totuși, blatul de bucătărie din noroi nu trebuie agitat prea mult. Desigur, puteți fixa pietrele în loc cu puțin ciment și le puteți face mai sigure. Pentru copiii mai mici, înălțimea standard a unei măsuțe de cafea poate fi utilă. Deci, dacă aveți o masă de cafea veche în picioare, pe care nu o mai folosiți, aruncați o privire pentru a vedea dacă înălțimea se potrivește cu dimensiunea copilului dumneavoastră. Dacă da, puteți folosi și această masă gata făcută ca bază dacă doriți să construiți o bucătărie cu noroi. Atunci nu trebuie să adăugați picioare suplimentare. Atunci ar fi recomandat doar un perete din spate, pe care ustensilele de bucătărie pot fi agățate.

Cumpărați bucătărie cu noroi

Cumpărați o bucătărie cu noroi sau folosiți mobilier Ikea

Și cei care nu îndrăznesc să implementeze un astfel de proiect singuri sau care pur și simplu nu dispun de materialele și instrumentele necesare pot alege, desigur, și cea mai simplă variantă. De asemenea, puteți cumpăra o bucătărie cu noroi. De exemplu, ce zici de folosirea mobilierului Ikea pentru bucătăria cu noroi? Sunt cunoscuți pentru că pot fi condimentați și transformați în orice fel doriți. Deci, de ce să nu construiești o bucătărie cu noroi făcând doar câteva modificări. Sau puteți cumpăra bucătăria obișnuită pentru copii de la Ikea și o puteți transforma într-o bucătărie de grădină în care copiii dvs. se pot juca și experimenta cu noroi după bunul plac..

Construirea unei bucătării cu noroi – mai multe idei:

Această bucătărie spațioasă cu noroi are un blat de lucru și trei găleți pentru a vă juca cu noroi

Când construiți bucătăria cu noroi, puteți alege orice dimensiune și formă doriți. Bucătăria de colț de mai sus este foarte utilă, de exemplu, dacă doriți să creați o suprafață de lucru mai mare și să economisiți spațiu în acest proces. De asemenea, sunteți binevenit să folosiți diferite accesorii care sunt folosite și pentru o bucătărie reală. Șina de bucătărie cu cârlige este foarte practică pentru agățarea de oale, tigăi și ustensile de gătit.

Instalați cârlige și spațiu de depozitare pentru vase și tacâmuri

În loc de chiuvetă, pot fi folosite și boluri de spălat sau găleți din plastic, care sunt pur și simplu agățate în orificiul prevăzut în blatul de lucru. După ce joci, poți scoate cu ușurință din nou găleata, astfel încât să nu fie doar mai ușor de curățat, ci și să o depozitezi.

Paletele stivuite formează compartimente practice pentru depozitare

De asemenea, puteți obține compartimente și rafturi deosebit de ușor stivuind mai mulți paleti unul peste altul. Acest lucru creează goluri largi în care tabletele și tăvile de copt pot fi aranjate de minune. Deci, dacă doriți să construiți o bucătărie cu noroi cu paleți, puteți lua în considerare această variantă. Acest lucru vă economisește, de asemenea, plictisitorul de găurire și înșurubare pentru a adăuga picioare de masă, iar numeroșii paleți sunt suficient de grei pentru a crea o suprafață de lucru stabilă. O tabla poate fi, de asemenea, un accesoriu frumos pentru a te juca cu bucătăria cu noroi. Cel mai bine este să discutați cu copiii dvs. ce ar dori să aibă în bucătăria lor.

Bucătărie de noroi ca proiect DIY pentru grădina ta

Construiți o bucătărie de noroi elaborată cu sertare și rafturi de pe o masă veche

Bucătăria pentru copii pentru grădină poate fi, de asemenea, de dimensiuni mici

Când construiți o bucătărie cu noroi, puteți recicla materiale vechi

Bucătăria cu noroi construiește un loc de joacă în grădină pentru copii

Distracție în bucătăria cu noroi din paleți euro

Folosiți o chiuvetă veche din bucătărie pentru o bucătărie mică cu noroi