sufragerie

Mobilați un living modern în gri, bej sau alb

Mobilați camera de zi cu accente-asiatice moderne-șemineu-cu-deco-gri

Dacă v-ați decis stilul modern de mobilier, este posibil să fiți recunoscători pentru câteva sfaturi și idei de amenajare. Pentru că, deși mobilierul modern nu este dificil de implementat, uneori îți lipsește imaginația și imaginația pentru a veni cu culorile și combinațiile de culori, decorațiunile sau combinațiile de mobilier potrivite. De aceea, am dori să vă ajutăm cu câteva sfaturi și am pus la punct câteva exemple de mobilier în acest scop care ilustrează modul în care puteți proiecta un living modern în culorile clasice de gri, alb și bej. Lasă-te inspirat de ideile de sufragerie atunci când îți amenajezi camera de zi și pune rapid și ușor la dispoziție amenajarea perfectă a camerei de zi în care te vei simți ca acasă cu familia și prietenii.

Mobilați un living modern confortabil în gri, alb sau bej

Mobilați camera de zi modernă de inspirație-casă-acoperiș înclinat-piele-fotoliu-canapea gri

O distribuție confortabilă a mobilierului joacă un rol important în fiecare stil de amenajare. Zona de relaxare cu canapeaua din sufragerie nu este doar punctul central al fiecărei camere de zi, ci ar trebui, de asemenea, să fie ușor accesibilă și să permită o conversație plăcută cu contact vizual și vedere la televizor sau la șemineu. Restul spațiului poate fi apoi distribuit în jurul său – rafturi, bufeturi și mese laterale, toate echipate cu decorațiuni elegante pentru designul camerei, pentru a face camera mai familiară. Acest lucru nu trebuie exagerat. Dacă doriți să configurați o cameră de zi modernă, sunt necesare accente subtile, cu puțin decor în camera de zi, care nu arată în niciun caz kitsch.

Mobilarea camerei de zi – sfaturi despre trei dintre cele mai populare culori principale

Mobilarea camerei de zi moderne-gri-panouri perete-perete accent-mobilier-idei

Culorile gri, bej și alb sunt recomandate și deosebit de populare pentru interioarele moderne. Acestea sunt tonuri neutre care, pe de o parte, pun în evidență perfect designul modern al mobilierului și, pe de altă parte, oferă cea mai bună bază pentru accente colorate, care, la fel ca și decorațiunile, ar trebui folosite mai discret. Am adunat mai jos câteva exemple ale acestor trei culori principale.

Mobilarea sufrageriei în gri

Mobilarea camerei de zi moderne-gri-închis-canapea-covor-colorat-accent-culori-mobilier camera de zi

Indiferent dacă doriți să configurați un living mare sau o cameră destul de mică, culoarea gri este fără îndoială una dintre cele mai populare și, prin urmare, ar trebui luată în considerare. Ce nuanță alegeți este o chestiune de gust. Mai multe pot fi, de asemenea, combinate între ele. Pentru a evita un decor excesiv de monocrom și monoton, ar trebui folosite și alte culori. Acestea pot fi alte nuanțe neutre, dar și culori strălucitoare care sunt folosite ca accente.

Mobilarea camerei de zi perete cu accent modern-gri închis-design minimalist

De exemplu, proiectați un perete cu accent gri din vopsea de perete, tapet sau piatră naturală, alegeți o canapea gri sau alt mobilier și dați încăperii atingerea finală cu un covor ca accesoriu de viață gri sau colorat. Pernele de canapea colorate arată minunat pe o canapea gri. Totuși, aici nu trebuie alese mai mult de două culori contrastante. Alte accesorii pentru casă, cum ar fi perdelele sau decorațiunile, pot fi, de asemenea, folosite pentru captivanții optimisti. Folosiți picturi murale sau setați un accent cu un fotoliu într-o culoare diferită și utilizați piese de mobilier pentru un scop decorativ și în același timp util..

Mobilarea camerei de zi-mobilier-gri-modern-laminat-galben-accente

Mai ales dacă amenajați un living mic, este recomandabil să folosiți culoarea gri puțin mai puțin sau să alegeți nuanțe mai deschise care să facă camera să arate mai spațioasă. Albul nu trebuie să lipsească, deoarece culoarea reflectă lumina, ceea ce face ca camera să pară și mai mare. În caz contrar aveți o alegere liberă. Dar, deoarece griul ar trebui să fie culoarea dvs. principală, ar trebui să predomine în mare măsură. Găsiți echilibrul potrivit și amenajați-l cu mobilier modern, cu designuri simple.

Living amenajat în alb

mobilier-cameră-de-zi-culori-neutre-moderne-verde-accent-canapea-perne-fațade ferestre

Cei cărora le place deosebit de luminos sau doresc să amenajeze camere de zi mici pot folosi albul. Există, desigur, riscul ca atmosfera să ajungă să fie prea sterilă. Prin urmare, este recomandată o combinație cu alte culori. Nu trebuie neapărat să fie culori strălucitoare, deși acestea adaugă cu siguranță un aspect interesant mobilierului din sufragerie. Dacă doriți ca acesta să fie deosebit de simplu, puteți folosi în schimb nuanțe de gri și astfel să rămâneți fideli aspectului monocrom. Mobilierul alb poate fi pus în evidență minunat cu un perete cu accent gri. Devine puțin mai extravagant cu un perete colorat. Cu toate acestea, pentru un efect mai subtil, cel mai bine este să folosiți accesoriile și decorațiunile pentru casă.

mobilier-living-mobilier-modern-alb-bej-covor-mobilier-mural

Dacă este preferată o atmosferă caldă decât griul rece, poate fi ales un bej foarte deschis ca accent, care, de asemenea, nu se abate atât de mult de la alb. Fie că utilizați această culoare pentru amenajarea pereților sau preferați să amenajați o cameră de zi albă și să completați mobilierul cu accente bej, depinde în totalitate de dvs. Cu toate acestea, ceea ce este sigur este că camera dvs. are un aspect foarte elegant și elegant.

mobilier-living-mobilier-modern-mobilier-idei-alb-lucios-podea-covor-negru

Din acest motiv, albul este foarte popular pentru designul sufrageriei. Culoarea luminii este potrivită pentru orice tip de cameră de zi, fie că este vorba de ferestre mari sau cu mai puțină lumină naturală, unde trebuie folosite trucuri pentru a face camera să pară mai mare. Simplitatea designului de mobilier modern este sporită de tonul culorilor, astfel încât ideile de mobilier minimaliste și moderne să poată fi realizate fără probleme.

Living de design în bej

mobilier-living-mobilier-modern-bej-accesorii-de-living-accent-piatra-de-perete

Nu este un secret că puteți crea o atmosferă caldă cu bej și am menționat deja acest lucru. Aceasta înseamnă că nuanța culorii nu poate fi utilizată doar ca accent pentru variantele menționate mai sus, ci și ca culoare principală. Mulți nu îndrăznesc neapărat să folosească mobilierul modern de teamă că ar putea duce la o ambianță incomodă și rece. Cu toate acestea, nu există un astfel de risc cu tonurile bej. Deci, puteți configura o cameră de zi în principal bej și puteți combina tonuri de maro, dar puteți alege și piese de mobilier mai neutre în gri sau alb simplu.

mobilier-living-apartament-culori-moderne-amestec-neutru-elegant-elegant-apartament

Și în acest caz puteți alege piatra naturală dacă doriți să modernizați camera de zi. Nu contează dacă este pentru podea sau un perete de accent. Accesoriile bej, decorațiunile sau mobilierul creează o interacțiune plăcută de accente moderne și pot fi combinate cu orice alte culori. Pentru că acesta este exact avantajul culorilor neutre – se potrivesc cu toate celelalte culori și pot fi completate cu ușurință cu culori și accesorii noi în timp, după ce le-ați folosit pe cele vechi.

sufragerie-mobilier-modern-bej-elegant-mobilier-metalic-canapea-fotoliu

Fie că sunt accesorii și decorațiuni bej cu o canapea gri, o canapea bej cu perdele și decorațiuni albe, un perete cu gri gri cu mobilier bej sau o cameră de zi în bej cu accente colorate nu contează. Rezultatul va fi cu siguranță prietenos, elegant și modern în același timp și va crea un confort de locuit perfect.

Mobilarea unei camere – un amestec de culori neutre

mobilier-living-modern-gri-nuante-tapet-perdele-bej

După cum probabil puteți deja ghici după toate exemplele, aceste trei culori neutre se potrivesc perfect și, prin urmare, pot fi utilizate împreună pentru mobilier modern și diverse idei de decorare pentru camerele de zi. Această variantă este perfectă pentru oricine dorește absolut să o lase cu un interior neutru și relativ incolor atunci când mobilează camera de zi.

Mobilarea sufrageriei modern-alb-gri-idee-art-deco-parchet

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că o a patra culoare nu poate fi folosită și în acest caz, ceea ce face ca camera să pară mai animată. Totul depinde de efectul pe care doriți să îl creați. Cu toate acestea, datorită celor trei culori de bază utilizate, aveți întotdeauna opțiunea de a face modificări care nu necesită o renovare extinsă și pot fi, de asemenea, implementate în mod rentabil datorită accesoriilor și decorațiunilor pentru casă.