sufragerie

Dar cum să renovăm camerele de zi – idei pentru un nou efect spațial

renovează sufrageria bărbat-femeie-scară-burghiu-perete-vopsea-albastru-vopsea-luminos-carton-fereastră-perdele-albe

Livingul și întregul nostru apartament, în general, arată stilul nostru personal de mobilier. Ne exprimăm prin ideile vii și ne creăm proprii patru pereți în care dorim să ne simțim confortabil. Dacă tânjești după un nou sentiment de viață și vrei să aduci prospețimea în camera de zi, este posibil să fie deja timpul pentru schimbare. Ți-ar plăcea asta Renovează camera de zi, Dar cum? Vă prezentăm câteva idei minunate despre cum să oferiți camerei un aspect proaspăt, cu accente noi.

Renovează camera de zi – realizează idei individuale

sufragerie renovează scaun-masă-lampă de perete-albastru regal-mic-tapet-model-lemn-portbagaj-vază-tavă de servit

O culoare a peretelui în alb simplu este tipică designului modern al casei și oferă multă libertate pentru ideile de amenajare individuale. Dar pereții albi din camera de zi sunt încă prea plictisitori pentru tine? Pereții sunt de fapt relativ ușor de proiectat și nu există limite la opțiunile de proiectare. Când alegeți tapet, puteți alege între modele elegante și colorate până la modele neobișnuite. Fie că optați pentru motive florale, dungi sau modele grafice fine, ca în această imagine, sufrageria dvs. va avea un aspect complet diferit. În această cameră luminoasă, totul este coordonat de culoare. Culoarea subtilă, dar prezentă, gri deschis permite pernelor decorative proaspete de culoare galben-verde să strălucească corect.

Renovează camera de zi – amenajarea pereților cu vopsea

sufragerie renovează pereți-pictură-decorare-pereți-albastru-nuanțe-fotoliu-covor-perdele-măsuță de cafea

Dacă doriți să vă reamenajați apartamentul, cel mai simplu și mai simplu mod de a oferi camerei senzația dorită de a trăi este printr-o nouă culoare de perete. Schema de culori vă permite să faceți camerele să pară mai mari sau mai mici, mai largi sau mai înguste. Dacă vrei să creezi o atmosferă calmă în sufragerie, optează pentru culori pastelate. Dacă preferați culorile puternice sau doriți să creați propriile combinații de culori, pictarea pereților este cel mai rapid mod de a schimba sentimentul de viață.

Proiectează un perete cu accent colorat

sufragerie renovare perete culoare-albastru-poze-șemineu-masă-canapea-raft-fotoliu-tavan-ghiveci cu lampă

În funcție de conceptul de locuit dorit, puteți, de asemenea, să setați un singur perete colorat. În această cameră confortabilă, șemineul a fost evidențiat de culoarea albastră. Peretele colorat de accent este revigorant și relaxant în același timp când șemineul arde și atrage atenția. De asemenea, puteți condimenta mobilierul camerei de zi cu un șemineu decorativ și puteți crea o atmosferă confortabilă.

Proiectați în mod creat nișe de perete

renovează camera de zi nișă-perete culoare-verde deschis-lampă de masă-canapea-fotoliu-țesătură-acoperire-bej-natural

Dacă doriți să vă reamenajați camera de zi și aveți o alcovă, îi puteți acorda o atenție specială. În funcție de dacă nișa de perete este mare, cu scaune sau mică și echipată doar cu o bară sau raft, este utilizată ca zonă de depozitare, o puteți decora cu o mare varietate de lucruri sau o puteți proiecta în culori, așa cum se arată aici. Nișa verde deschis nu se observă imediat, dar personalizează stilul de amenajare.

Decor perete cu poze

sufragerie-renovare-colț-canapea-aruncare perne-orhidee-poze-cu-cadru-din-lemn-plantă-ghiveci

Nu trebuie neapărat să pictezi pereții pentru a obține o nouă senzație de spațiu. Un design grozav de perete asociat cu puțin timp și bani poate fi realizat cu imagini. Pozele se pot calma, surprinde sau pot face camera de zi să arate mai plină de viață. Indiferent de locul și modul în care sunt agățate imaginile, ele transmit un sentiment de viață pozitiv, nou. Propriile tale creații vor înfrumuseța și camera.

Design de perete cu rozete

sufragerie-renovare-perete-mic-vopsea-decor-perete-alb-medalioane-colorate-canapea-perna-cutie-masa

Dacă nu doriți pereți colorați, dar doriți un design de perete nou și atractiv, puteți realiza cu ușurință folosind medalioane de tavan. Cu ele puteți lăsa aburi artistic și puteți crea opere de artă unice pe perete. Folosirea diferitelor culori și dimensiuni va adăuga dinamism camerei, fără a face camera de zi să arate aglomerată.

Renovați un apartament – utilizați optim spațiul disponibil

sufragerie-renovare-raft-scara-cu-poze-canapea-perne-bej-albastru-inchis-masuta laterala

Dacă dețineți un apartament într-o clădire veche, aveți un perete fără mobilier sau o nișă goală de perete, puteți înfrumuseța zona neutilizată cu un raft pentru cărți. Pentru a oferi sufrageriei un aspect nou, nu este necesar să cumpărați această piesă de mobilier nouă. De asemenea, puteți face raftul dvs. și nu numai să folosiți clasicele scânduri din lemn pentru proiectare, ci și coșuri sau cutii. Raftul oferă mult spațiu de depozitare, dar poate fi folosit și pentru decorare.

Proiectați un tavan individual de cameră de zi

sufragerie-renovare-canapea-piele-model-pernă-în-zigzag-tavan-culoare-perdele-de-mentă-bej-sticlă-masă

Când vă renovați camera de zi, designul potrivit al tavanului este, de asemenea, important, deoarece poate redefini și îmbunătăți atmosfera camerei. Există diverse opțiuni disponibile pentru a crea o experiență individuală a camerei prin proiectarea tavanului. Fie că optați pentru plafoane întinse în diferite modele, picturi în tavan sau lumini încastrate, puteți crea efecte extraordinare cu tavanul potrivit.

Piese de mobilier cu caracter propriu

sufragerie-renovare-canapea-colorată-verde-perne-aruncate-covor-galben-masă-plastic-perete-pictură-perdele-gri

Dacă ați ales o culoare mai închisă a peretelui, sunteți binevenit să configurați diferite piese de mobilier în culori luminoase în cameră. De asemenea, puteți obține un nou sentiment de viață cu fețe de pernă elegante. Pernele Ikat, de exemplu, răspândesc un sentiment pozitiv și vesel prin culorile lor strălucitoare și formele geometrice cu linii ciudate.

Huse de mobilier pentru o nouă atingere

sufragerie-renovare-șemineu-pictură-perete-culoare-covor-întunecat-fotoliu-țesătură-acoperire-poze

Dacă aveți doar un buget mic și nu vă puteți permite mobilier nou, puteți redecora camera cu diferite materiale textile. Sau nu vrei să renunți la o piesă de mobilier veche care nu se potrivește cu noul stil de amenajare? De asemenea, puteți crea un design modern și plin de culoare, cu huse din țesătură pentru mobilierul de relaxare. De asemenea, puteți schimba o cameră de zi mică cu mobilier și puteți evoca accente de culoare și modele deosebite pe piesele de mobilier.

Pune un strop de culoare

sufragerie-renovare-mică-luminoasă-confortabilă-bancă-canapea-decor-alb-de-perete-parchet-covor-podea

Nu vrei să pictezi pereții din sufragerie și ai ales culori subtile și deschise pentru mobilierul tău, dar vrei accente de culoare în cameră? Cu mijloace simple, cum ar fi un strat proaspăt de vopsea sau un film autoadeziv, vă puteți transforma mobilierul în bijuterii reale și îl puteți îmbunătăți vizual. Vopsiți comoda, picioarele unui scaun sau ale mesei și dați-le o strălucire cu totul nouă.

Relaxați fotoliul pentru ore liniștite

sufragerie-renovare-relaxare-fotoliu-canapea din piele-design perete-covor-poze-aruncare perne-masa de marmura

Un fotoliu relaxant, confortabil și elegant, vă poate ajuta să creați un sentiment de viață pe cont propriu sau să completați noul aspect după renovarea camerei de zi. Un fotoliu într-o culoare elegantă poate fi, fără îndoială, atractivul ochi din zona de zi și poate transforma camera într-un loc de bine. Un amestec de fotolii și canapele diferite arată, de asemenea, foarte interesant.

Folosiți un ecran în camera de zi

sufragerie-renovare-compartimentare-piele-galben-oglindă-cadru-canapea-lampă-de-masă-canapea-pernă-model-de-flori

Pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă, puteți pune și un separator de cameră în camera de zi. Un separator de cameră nu numai că separă două zone, dar poate fi, de asemenea, o opțiune suplimentară de depozitare sau poate deveni o atracție minunată. Un ecran care este coordonat în culori cu pernele decorative sau oglinzile de perete, de exemplu, conferă încăperii aspectul final.

Separatoare de camere ca decor

sufragerie-renovare-pandantiv-lampă-bilă-masă-de-cafea-pernă-model-castron-covor-despărțire-marmură-podea

Dacă aveți o zonă de zi mare, deschisă, puteți configura, de asemenea, un separator de cameră ca element decorativ în camera de zi. Zona de relaxare este înfrumusețată aici de modelele frumoase, iar sursa de lumină rămâne neafectată.

Covor decorativ pentru o casă confortabilă

sufragerie-renovare-covor-cifre-geometrice-colorate-lampa-in picioare-lampa-suspendata-fotoliu-masa-canapea-raft

Dacă sufrageria dvs. este mobilată în tonuri mai întunecate, calme și naturale, puteți oferi camerei un efect viu și pasional cu un covor colorat. Acest covor cu culori strălucitoare și îndrăznețe creează o atmosferă proaspătă și, datorită modelelor geometrice, aduce mai multă mișcare în cameră. Lămpile suspendate atârnă deasupra mesei de mese și pun accentele grozave în sufragerie în aceleași culori vii.

Potriviți culoarea textilelor din cameră

sufragerie-renovare-perete-design-perdele-colorate-galben-gri-lumini-suspendate-canapea-covor-canapea-perne

Alte accente colorate care arată frumos și adaugă accente vesele și proaspete sunt perdelele opace. Aici perdelele iau culoarea pernelor și o nuanță a covorului. Acestea par deosebit de atractive și decorează ferestrele și întreaga cameră de zi.

Pardoseli nobile de gresie

sufragerie-renovare-acoperire-podea-gresie-covor-model-gri-canapea-alb-piele-aruncare perne-sticla-masa-lampa-coroana

Sunteți binevenit să puneți întreaga suprafață a pardoselii camerei de zi cu gresie. De ce nu, ca aici în imagine, cu plăci alb-gri cu modele decorative neobișnuite care seamănă cu un covor. Această pardoseală arată elegantă și elegantă și este, de asemenea, absolut ușor de întreținut.

Proiectați parchet în mod creativ

sufragerie-renovare-parchet-parchet-canapea-aruncare perne-masă-șemineu-grinzi-răchită-răchită-fereastră-tv

Dacă doriți să vă renovați camera de zi și să puneți un nou parchet, aveți multe opțiuni de design. Puteți influența în mod specific efectul vizual al camerei dvs. de zi prin modelul de direcție selectat și direcția de așezare. În acest fel puteți face camera să pară mai mare, plină de viață sau calmă.