sufragerie

Design creativ al camerei de zi la un buget – 16 sfaturi de amenajare

Design creativ de living - mobilier-imagine-perete

Un design creativ al camerei de zi este posibil chiar și cu un buget redus. Cu mijloace simple și idei de amenajare care de obicei nu costă mult, o cameră de zi poate fi proiectată individual și jucăuș în cel mai scurt timp, astfel încât să reflecte perfect oamenii care locuiesc acolo. Indiferent cât de mare este camera reală, aceasta poate fi proiectată pentru a fi funcțională și confortabilă. Cu următoarele 16 exemple dovedim acest fapt și vă dezvăluim câteva sfaturi de amenajare care cu siguranță vă vor ajuta cu proiectarea apartamentului.

Designul creativ al camerei de zi, stil scandinav: trăirea în alb

Design creativ de living - canapea scandinavă albă

Stilul de viață scandinav este în prezent unul dintre cele mai populare stiluri de amenajare. Este minimalist, funcțional, se bazează pe contraste expresive și materiale naturale. Accentul este pus pe atmosfera luminoasă, prietenoasă și, prin urmare, dacă este posibil, totul este proiectat în alb. Deși stilul scandinav pare redus, nu lipsește o atingere individuală și confortabilă. Stilul simplu de mobilier întruchipează tot ceea ce ar putea dori o persoană modernă. În plus, mobilierul scandinav este construit pentru a fi foarte durabil și robust, ceea ce îl face o investiție de lungă durată.

Design creativ al camerei de zi cu mijloace simple: cărămidă clincher

Design creativ de living-clincher-industrial-vintage

Designul pereților din camera de zi este ceva care poate adăuga o notă jucăușă și mai mult caracter zonei. Tendința în 2017 este motivul pentru clincher și ardezie, care fie sunt lăsate în starea lor naturală, fie în alb. Efectul pentru un perete structural nu poate fi realizat numai cu structurile potrivite, cum ar fi panourile de piatră sau placarea pereților, ci și cu un tapet nețesut cu aspect de piatră sau clincher. Imaginile de fundal de înaltă calitate se caracterizează prin calitatea foarte bună a imaginii și pot fi ușor confundate cu materialul real.

Design creativ al camerei de zi cu mobilier de epocă

Design creativ de living - mobilier vintage

Vintage înseamnă vechi, dar este foarte popular acum și s-a impus ca o tendință actuală. Nici nu costă mult dacă ai un ochi pentru asta. Efectul poate fi obținut și la un buget restrâns. Mobilierul excelent, lămpile și toate accesoriile pentru casă pot fi găsite la piețele de vechituri sau adună praful într-o mansardă și așteaptă să fie reînviat. Desigur, ustensilele vechi trebuie să fie reînnoite, reîmprospătate și eventual restaurate – o mulțime de muncă pe care orice meșter hobby o poate face cu siguranță. Mai presus de toate, creativitatea, imaginația și răbdarea sunt necesare pentru acest lucru.

Design creativ al camerei de zi: minimalist cu caracter

Design creativ al camerei de zi - minimalist - alb - scandinav

În stilul de viață minimalist, se pune mult accent pe conceptul de viață clar. Cu toate acestea, nu este deloc ușor să obțineți efectul, deoarece trebuie să vă concentrați asupra elementelor esențiale și să faceți complet fără accesorii pentru casă. Minimalistul nu trebuie confundat cu gol sau impersonal. Câteva piese de mobilier de înaltă calitate, în culori neutre, pun accentele specifice și creează un sentiment de libertate de mișcare. Fotografiile de artă alb-negru și textilele de uz casnic de înaltă calitate sunt în mare parte detalii de bun gust.

Design creativ al camerei de zi cu lumini neobișnuite

creativ-wonhzimmer-design-lămpi-lumini-mansardă

Iluminatul este o parte inseparabilă a designului interior modern. Planificat funcțional, poate împărți creativ spațiul de locuit în zone, poate seta accente, poate ascunde colțuri nefavorabile și poate acționa și ca decor. În camerele cu tavan înalt, puteți beneficia de înălțimea suplimentară a camerei și vă puteți baza pe lumini artificiale, suspendate. Lămpile de cablu sunt în prezent o tendință fierbinte și pot fi proiectate cu ușurință individual.

Design creativ al camerei de zi cu culoare: tapițeria

creative-wonhzimmer-design-tapițerie-culori-cobalt-catifea

Tapițeria este o modalitate de a adăuga ceva mai multă culoare casei dvs., fără a fi nevoie să aduceți modificări majore designului. Deci, canapeaua veche sau fotoliul uzat pot obține o față nouă și pot deveni atrăgători. În acest moment, verdele este o culoare la modă, iar catifeaua sau plușul sunt o țesătură la modă, care poate fi văzută și pe podium. Aceste tendințe se mută în apartament și rezultatul sunt camere pline de stil și eleganță, emanând farmecul anilor 50 și oferind o estetică clasică.

Design creativ al camerei de zi cu mobilier elegant

creative-wonhzimmer-design-tapițerie-catifea-culoare-roz-vizibilă

Designul creativ al camerei de zi înseamnă foarte mult, dar mai presus de toate modul în care convertiți spațiul disponibil, astfel încât să aveți spațiu pentru toate și, în același timp, camera să nu pară supraîncărcată. Tocmai mobilierul echilibrat asigură un nivel ridicat de confort de locuit. Un dispozitiv de atracție este suficient pentru a crea o atmosferă de viață confortabilă și individuală. Aceasta poate fi o piesă de mobilier valoroasă, un colț cu obiecte personale sau un covor frumos țesut manual.

Design creativ al livingului cu un buget redus 

creative-wonhzimmer-design-carpet-textile-pouf

Dacă doriți un design creativ pentru camera de zi, dar aveți un buget limitat, ar trebui să acordați atenție detaliilor. Un interior simplu în culori deschise și neutre este baza perfectă pentru alte modele jucăușe. Accentele mici, dar bine acoperite, care sunt plasate în anumite locuri dau o notă individuală. Un frumos covor țesut creează o zonă de divertisment confortabilă chiar și fără masă în mijloc.

Creați un colț de lectură confortabil în camera de zi

creativ-wonhzimmer-design-reading-corner-design-reading-fotolii

Uneori nu este nimic mai bun decât să te relaxezi adânc într-un fotoliu confortabil, cu o carte bună. Chiar dacă nu sunteți un cititor frecvent, nu trebuie să vă descurcați fără un loc liniștit pentru dvs. Ceea ce face din colțul de lectură un loc preferat în sufragerie este scaunul de lectură. Acesta poate fi un punct de atracție și inima camerei. Corpul de iluminat care aduce lumina la punctul potrivit, atunci când este necesar, contribuie la atmosfera confortabilă.

Design creativ de cameră de zi: cărți

creative-wonhzimmer-design-books-rafturi

Rafturi și versiunea mai mare – dulapurile bibliotecii sunt clasice care creează o atmosferă confortabilă. Cititorii și colecționarii de literatură bună vor cu siguranță să își prezinte perfect comorile, iar camera de zi este locul potrivit. Modulară sau clasică, colorată sau de culoare simplă, un raft de cărți creează o atmosferă plăcută ca aproape orice altă piesă de mobilier. Aduce ordine și diferitele coperte de cărți pun accentele jucăușe și colorate.

Design creativ de perete în camera de zi

camera-creativa-design-perete-design-flori-florale

Proiectarea decorativă a pereților este posibilă și fără tencuială, umplutură sau tapet eficientă. Autocolantele de perete creează efecte minunate și oricine le poate pune pe perete. Acestea sunt disponibile în modele artistice care arată foto-realiste și arată ca fragmente ale unui tapet foto. De exemplu, aceste flori de primăvară care arată ca decoupage de artă pe perete.

Design creativ al camerei de zi pentru bani puțini: plante de interior

creative-wonhzimmer-design-houseplants-planters

Puteți aduce motive florale direct în apartament decorând pur și simplu camera de zi cu plante de interior. Este deosebit de important să alegeți plantele, astfel încât să fie luate în considerare cerințele lor de lumină. Cei neexperimentați ar putea dori să înceapă cu tulpini ușor de întreținut, care nu au nevoie de îngrijire specială în timpul sau după înflorire, de exemplu.

Flori proaspete în vază: creative și ieftine

creativ-wonh-camera-design-vaza-cu-flori-proaspete

Poate că cel mai simplu și mai ieftin mod de a condimenta creativ camera de zi este de a pune flori proaspete într-o vază frumoasă pe masă sau în altă parte. Florile de sezon legate între ele într-un buchet necomplicat au un efect romantic și atrag atenția.