sufragerie

Culoarea peretelui gri din sufragerie – tendință de top pentru 2015

culoarea peretelui gri culoare canapea întunecată sufragerie albă oglindă decorare mese laterale

Aproape orice culoare nu este în prezent mai populară decât griul. Obișnuia să fie văzută ca tulbure și incomodă, dar rareori era recomandată de designerii de interior. Dar în zilele noastre situația s-a schimbat foarte mult – nuanțele de gri au fost redescoperite și sunt în prezent în trend. Deoarece nuanțele neutre formează fundalul perfect pentru un mobilier imaginativ, accentuează nișele și colțurile și asigură un sentiment bun de viață.

Culoarea peretelui gri – Alegerea nuanței potrivite

perete gri culoare perete viu perete scaun modern lowboard covor crem

Astfel încât vopsea de perete gri este mai eficient în cameră, nuanța potrivită ar trebui să fie găsită mai întâi. Condițiile de iluminare joacă un rol decisiv în acest sens. O cameră orientată spre nord sau est rămâne la umbră cea mai mare parte a zilei – de aceea experții recomandă alegerea unei nuanțe de gri deschis. Acest lucru asigură că interiorul este aerisit și primitor. Într-o cameră orientată spre sud sau vest, un perete accent poate fi proiectat într-o culoare antracit.

Pentru camerele cu nișe și colțuri, mai multe nuanțe sunt de obicei combinate – acest lucru creează contraste interesante și camera arată bine structurată.

Camerele cu tavan înclinat vor beneficia de o combinație de tavane albe și pereți gri – creează o iluzie optică și formează un ansamblu elegant.

Culoarea peretelui gri scoate mai bine în evidență mobilierul elegant

perete gri culoare interior living living design perete modern

the vopsea de perete gri poate fi folosit în mai multe moduri – fie ca accent sau ca fundal, schema de culori potrivită poate fi selectată pentru fiecare situație de viață. Cu atât mai mult – o schemă de culori neutre permite ca mobilierul atrăgător să vină în propria lor. Deci, dacă vă place mobilierul colorat, ar trebui să pictați pereții în gri. Interioarele într-un stil modern de casă de țară cu mobilier din lemn natural creează o combinație atractivă cu pereți gri închis. Și dacă stilul de viață simplu și minimalist vi se pare prea plictisitor, puteți proiecta camera cu pereți în gri și roșu sau gri și verde.

Combinați motive gri și florale

perete gri vopsea raft sufragerie accent perete tapet flori romantice

Împărțiți vizual un spațiu de locuit deschis în diferite zone folosind culori diferite ale pereților. Acestea pot fi nuanțe diferite ale culorii gri, dar și un contrast viu cu pictura de perete gri, ca și în cazul acestui perete accent cu motive florale în roz, violet și alb. Cel mai bun mod de a crea o tranziție plăcută de la un astfel de tapet colorat la un ton neutru de gri este cu mobilierul sau decorațiunile.

vopsea gri perete canapea șemineu roșu decorare perete electric ceas măsuță de cafea

Cu acest perete neutru, canapeaua roșie devine mai bună decât ar putea în fața unei alte culori puternice a peretelui, nu crezi? Tonurile de gri pot fi, de asemenea, combinate cu alte culori neutre, cum ar fi bej, alb sau, ca și aici, cu maro. În orice caz, o interacțiune armonioasă cu tonuri de culoare repetate ar trebui să fie pusă împreună, astfel încât să nu existe un aspect haotic.

Vopsea de perete gri și alb

Living idei de living parchet laminat mobilier de designer

O cameră arată foarte modernă și elegantă dacă un ton de gri mediu-închis este combinat cu alb pentru pereți. Aceasta este, de asemenea, opțiunea mai bună dacă o cameră este relativ întunecată și nu are multe ferestre, dar tot nu vrei să te descurci fără culoarea gri modernă. În orice caz, ar trebui ales un tavan alb. Vedeți, de asemenea, cât de elegante rame albe și ferestre albe arată în tonul gri!

Idei elegante de decor în camera de zi

Culoare perete gri vopsea idei stil rustic modern

Aranjarea mai multor elemente gri ar trebui să fie, de asemenea, abilă. Riscul de a exagera cu culoarea închisă și de a crea o atmosferă altceva decât prietenoasă este prea mare. Pentru fiecare element mai întunecat, găsiți unul luminos. De exemplu, puteți combina o culoare de perete gri cu o culoare albă sau bej; dacă toți pereții sunt vopsiți în gri, puteți compensa cu o podea ușoară. Același lucru este valabil și pentru mobilier și accesorii pentru casă.

Mobilarea camerei de zi – stil de living rustic

canapea albă culoare antracit gri perete

O atenție deosebită trebuie acordată cu astfel de griuri întunecate. Fără îndoială, creați un interior nobil, dar ar trebui garantate elemente suficient de luminoase și cea mai prietenoasă atmosferă posibilă datorită ferestrelor mari sau numeroase. Un astfel de echilibru este creat aici de canapeaua albă ca zăpada și de perdeaua albă transparentă, care este combinată cu una albastră.

Modern și confortabil

Culoare perete candelabru covor roșu lămpi de masă

Puteți vedea încă o dată aici că accentele de culoare strălucitoare vin pe cont propriu pe fundalul neutru. Nu trebuie să fie o piesă mare de mobilier colorat dacă doriți să oferiți culoare. Câteva piese și decorațiuni mai mici pot fi perfect suficiente pentru a crea o combinație interesantă de culori neutre și îndrăznețe.

Vopsea de perete gri deschis și accente roșii

vopsea gri idei perete caramida sistem rafturi

Nici nuanța de gri nu trebuie să fie neapărat întunecată. Alternativ, puteți alege un ton care să fie doar cu câteva niveluri mai întunecat decât albul pur, adică suficient de întunecat pentru a-l distinge de mobilierul alb existent. Acest lucru vă oferă o alternativă plăcută la albul simplu, dar fără a crea prea multă dramă.

Perete și mobilier gri deschis

Set camera de zi set canapea colțar mochetă

Puteți vedea o cameră gri deschis peste tot aici. Aceasta înseamnă că nu numai o culoare gri a peretelui a fost aleasă, dar și podeaua și mobilierul au fost proiectate în această culoare. În ciuda acestui fapt, se creează o ambianță prietenoasă, care se datorează în principal numeroaselor ferestre. Câteva accente de culoare galbenă relaxează atmosfera.

Idei de viață gri deschis culoare perete rafturi de perete albe

Cu siguranță nici nu trebuie să menționăm că utilizarea tonurilor de gri în acest living a fost, de asemenea, foarte reușită. Acestea sunt nuanțe ușoare care au fost alese pentru un perete de accent, canapea, scaun și, de asemenea, măsuța de cafea. Numeroasele accente albe creează, de asemenea, un contrast prietenos. Un interior cu adevărat de succes în care te poți simți cu adevărat ca acasă.

Idei de proiectare a culorilor pereților imagini cu canapea cu două locuri

Dacă doriți să combinați mai multe culori în interior cu culoarea gri, vă recomandăm să nu exagerați cu numărul. Cel mai bine este să-l lăsați cu două-trei tonuri de culoare, pe care apoi le repetați iar și iar în perne, pături, covoare, perdele, poze sau alte decorațiuni și accesorii pentru casă. Nimic nu ar trebui să pară aleatoriu, ci să se armonizeze cu restul designului. Culoarea peretelui gri este doar baza sau fundalul.

Raft de perete alb perete fotografie covor Shaggy

Camera de zi înclinată tavan alb tavan canapea caramel

Idei culoare perete gri galben canapea albastru inchis

Culoare perete gri canapea imagini moderne două lămpi de masă

idei de vopsea de perete gri pentru a furniza modern

Ceas de perete cu șemineu înclinat, masă laterală, stil de viață mediteranean

Idei de viață design perete culoare gri modern confortabil

Culoarea peretelui gri roșu accente perne accent

Cadră fereastră albă gri Covoare Shaggy

Culori perete accente gri imagini podele din lemn de castan

Canapea design masuta de cafea mici imagini perete

Idei de living oglindă masă laterală parchet laminat

Ideile de living din sufragerie accentuează o parte a peretelui camerei

Culoare perete podea laminată deschisă Covor Shaggy

Culoare perete nuanță întunecată nuanță canapea