sufragerie

Combinație de culori gri maro alb în sufragerie – exemple de mobilier elegant în imagini

combinație de culori gri maro alb covor accente de culoare placare perete

Camera de zi servește drept centrul apartamentului, motiv pentru care dorim ca această cameră să fie deosebit de confortabilă. Nu este un secret faptul că culorile pot influența și schimba întreaga ambianță. Când amenajați o casă, cineva se confruntă adesea cu întrebarea care sunt culorile care merg de fapt împreună, deoarece există multe combinații de culori. În articolul de astăzi am reunit exemple grozave ale combinației de culori gri, maro și alb în sufragerie, în care această interacțiune modernă și colorată face o mare diferență.

sufragerie covor rustic mobilier gri coroană maro deschis

Primul nostru exemplu de combinație de culoare gri maro alb este acest living rustic, complet mobilat în tonuri naturale. Aici covorul gri arată mobilierul în maro cald ca pe scenă. Interacțiunea armonioasă a maronului pământesc cu griul grafit creează o atmosferă pură și conferă zonei de locuit un caracter și un farmec deosebit.

blana fotoliu alb maro gri culoarea peretelui

Această cameră de zi este o dovadă reală a faptului că culoarea gri este greșit clasificată ca blandă și plictisitoare. Dacă griul este combinat cu lemn cald, se creează o atmosferă confortabilă. Blana albă pe podea și romburile în alb pe covorul modelat conferă camerei un aer nobil și elegant. Și, după cum puteți vedea din acest interior șic, nu toate gri sunt la fel. Fie că lucrați cu culori deschise, întunecate, mai calde sau mai reci, este parțial o chestiune de gust și depinde, de asemenea, de ce fel de efect de cameră doriți să obțineți.

mobilier perdele perdele maro gri

În camera de zi din exemplul de mai sus, puteți vedea clar cât de elegantă, luxoasă și elegantă poate arăta combinația de culori gri, maro și alb în camera de zi. În timp ce culoarea plafonului alb se armonizează cu covorul adânc și creează un cadru pentru cameră, canapele elegante cu o suprafață mată formează un ansamblu armonios. Perdele grele într-o nuanță ușoară de gri au fost, de asemenea, agățate pentru a se potrivi cu restul schemei de culori.

podea de marmură scaun alb fotoliu gri

În această instalație nobilă, au optat chiar pentru o pardoseală elegantă din piatră naturală albă, lustruită, cu fire gri și argintii. Masuta de cafea și măsuța laterală sunt, de asemenea, realizate din marmură gri. Deși toate materialele și accesoriile folosite în acest apartament modern au fost atent selectate și utilizate, combinația de culori gri maro alb nu arată ca fiind făcută.

canapea modernă din piele cu pardoseală gri de piatră naturală

Acest living simplu fascinează cu un gri minunat subtil ca culoarea peretelui. Canapeaua din piele într-un maro caramel se remarcă excelent pe fundalul alb-gri. Această vopsea de perete are avantajul de a acorda prioritate altor culori fără a fi complet vizibilă. Atât gri, cât și maro sunt perfecte pentru o schemă de culori ton-pe-ton. Diferitele nuanțe îmbină ton în ton și conferă camerei dinamism.

schema de culori a livingului gri albastru taupe

Maro, gri și alb nu sunt singurele culori care se potrivesc bine unul cu celălalt. Aici ați ales mobilier tapițat modern și parchet într-o culoare gri deschis. Un accent colorat a fost setat cu pricepere cu o canapea albastru deschis și două scaune de bar în aceeași nuanță. Tocmai culoarea podelei face ca fermecătoarea canapea albastră să arate grozav. Albastrul completează combinația cu trei căi într-un mod excelent.

pardoseală maro canapea culoare gri combinație living

Culorile gri și maro, cu diferitele lor nuanțe și fațete, sunt adevărate. O canapea confortabilă determină în mare măsură efectul camerei, motiv pentru care alegerea culorilor potrivite este foarte importantă. În exemplul de mai sus, capacul din stofă gri al canapelei este foarte simplu. Culoarea își desfășoară efectul aici, deoarece partenerii de culoare potriviți au fost așezați lateral.

gri maro alb combinații de culori placare de perete

Dacă doriți să acordați prioritate nuanțelor maronii din zona de zi, puteți obține, de asemenea, o compoziție bine gândită și armonioasă cu tonurile calde de maro. Panourile de perete din lemn în bej-gri au fost combinate aici cu maro deschis al canapelei. Combinația de culori a tonurilor de maro închis cu alte culori mai deschise are un efect deosebit de prietenos. Tonurile crem sunt, de asemenea, parteneri potriviți pentru gri și maro.

canapea neutru cald piele maro masuta de cafea alb

După cum puteți vedea la prima vedere, albul strălucitor lasă, de asemenea, toate culorile neutre și naturale să iasă în evidență atunci când amenajați și proiectați zona de locuit. Peretele alb conferă canapelei din piele în maro cappuccino moale o reținere vizuală și creează un echilibru delicat. Piesele de mobilier simple și aliniate în alb oferă o liniște suplimentară.

lemn alb gri accente fețe de pernă sufragerie

Oricine dorește mai multă strălucire și transparență pentru spațiul de locuit poate obține efectul spațial dorit cu mobilier și textile pentru casă realizate din materiale naturale. În acest fel, ai ocazia să oferi mobilierului, care este predominant alb, o notă suplimentară de căldură. Materialele naturale precum lemnul și rafia completează combinația de culori gri maro alb în multe feluri.

canapea maro gri pardoseală culoare beton accente

Această zonă de living confortabilă dovedește, fără îndoială, că combinația de culori gri, maro și alb, de asemenea, arată minunat atunci când este combinată cu „pestriță”. Culorile portocaliu și roșu dau camerei o lovitură de prospețime. În timp ce canapeaua maro ciocolată intră în propriul său pe covorul alb ca zăpada, pufos, ochiul este atras imediat de accentele colorate folosite cu pricepere pe perete și pe fețe de pernă.

canapea din piele stil boem scandinav combinatie de culori maro

Următoarea noastră idee de amenajare cu combinația de culori gri maro alb este această cameră de zi confortabilă, care este rezultatul unei interacțiuni minunate între stilurile de viață scandinave și boho chic. Culorile calde, textilele de casă grozave și pline de culoare, precum și un amestec de materiale conferă camerei viață și caracter, fără a distruge imaginea generală armonioasă.

decor perete fotoliu gri arunca perna maro

Dacă doriți să vă amenajați și să vă proiectați camera de zi în conformitate cu principiul gri-pe-gri și preferați nuanțele mai închise la culoare, echilibrarea mică și luminile colorate pot evoca un efect spațial vesel și incitant. Combinațiile de culori cu gri, mocha și alte culori de pământ arată cu gust. De asemenea, puteți utiliza obiecte cu o notă argintie.

zonă de zi negru maro gri, zonă de luat masa

Dacă doriți să aduceți și mai mult confort în sufragerie, puteți contribui decisiv la aspectul dorit cu un covor asortat. Așadar, nu numai că vă bucurați de o experiență de mers pe jos minunat de confortabilă și puteți separa optic diferite zone, ci și setați accente colorate grozave. Acest living gri strălucește într-o lumină complet diferită cu covorul maro.

living șipci din lemn de piatră naturală gri

Combinațiile de culori cu gri, bej și alb pot părea puriste și luxoase. Deși în exemplul de mai sus mobilierul gri-maro a fost asociat cu alte nuanțe de gri și chiar negru, aspectul monocrom arată pur și simplu elegant și elegant. Nuanțele de culoare închisă ale compoziției în trei culori sunt ușor înmuiate de accentele folosite discret în alb.