sufragerie

30 de sugestii de decor pentru camerele de zi cu zone de luat masa

Sugestii de decorare-living-zona de luat masa-maritim-albastru-perdele

Decorarea camerelor în diferite scopuri este adesea dificilă. Fiecare zonă trebuie să fie clar definită și atrăgătoare din punct de vedere vizual. În caz contrar, casa ta ar putea arăta haotică și inconsistentă. Decorarea unui living mic cu zonă de luat masa ca două camere separate, dar cu elemente comune precum culori, țesături și modele, ar fi soluția ideală. Astăzi vă vom oferi câteva sfaturi și Sugestii de decor pentru camera de zi cu zonă de luat masa în perfectă armonie. lasă-te inspirat!

Sugestii de decor pentru camera de zi și zonă de luat masa în perfectă armonie

Propuneri de decorare-living-zona de luat masa-masa de luat masa-lemn masiv

Beţivan toți pereții într-o singură culoare. Decideți o culoare care funcționează pentru ambele zone. Dacă zona de locuit în plan deschis este mică, alegeți o culoare neutră precum galben pastel sau verde salvie. Puneți covoare pe podea. Aranjați-le astfel încât să definească vizual spațiul de locuit ca două zone separate. Așezați un covor sub masa mesei și altul sub măsuța de cafea. Ambele trebuie să aibă un model similar. Acest lucru asigură o tranziție lină și ambele zone par conectate vizual. De asemenea, puteți crea o linie comună cu lămpi.

Sugestii de decor pentru sufragerii cu zone de luat masa

Sugestii de decor-living-zona de luat masa-poze-perete

Utilizați aceleași țesături în spațiile de locuit și de luat masa, de exemplu tapițeria canapelei și a scaunelor de luat masa, sau pentru pernele și husele scaunelor. Utilizați aceste elemente ca un strop de culoare în portocaliu sau roșu. Agățați o lampă suspendată deasupra mesei de luat masa. Așezați mobilierul de living în jurul măsuței de cafea pentru a defini zona de relaxare. Practic, zona de zi oferă ghidul optic, deoarece ocupă o parte mai mare a camerei. Zona de luat masa trebuie să se potrivească stilului, dar ar trebui să iasă în evidență vizuală de restul camerei într-un anumit mod.

Sugestii de decor pentru camera de zi cu zonă de luat masa – Arta modernă ca decor pe perete în zona de living

Sugestii de decorare-living-sufragerie-loc-modern-art-perete

Deși proiectarea unei camere de sufragerie sau a unei camere de zi separate este mai liberă și mai ușoară decât cu o zonă de luat masa integrată, există și multe idei pentru decorarea camerelor de zi cu zone de luat masa care pot fi ușor implementate. Gândiți-vă cu atenție la modul în care ar trebui să arate și să se simtă camera, astfel încât să fiți complet mulțumiți de rezultatul final. În cele din urmă, depinde de preferințele personale modul în care este amenajată și decorată o cameră. Cu designul peretelui puteți obține o senzație specială de cameră și puteți seta accente decorative. De exemplu, dacă doriți să delimitați vizual ambele zone, puteți utiliza culori diferite ale pereților în fiecare dintre ele. Dacă, pe de altă parte, doriți să conferiți camerei un aspect uniform, trebuie să decideți o culoare sau nuanțe similare. Dacă zona de living sau zona de luat masa ar trebui să vină în propria sa, puteți contrasta optic suprafața peretelui uneia dintre zonele din restul zonei.

sufragerie mică-colț-masă-negru-alb-tapet-motive-florale

Cu o anumită culoare de perete sau tapet care se armonizează cu restul camerei, puteți obține cu ușurință ambianța dorită. În imaginea de mai sus, zona de luat masa este realizată în culori deschise pastel și crem. Mobilierul simplu și drept și designul dinamic al pereților din zona de zi creează un contrast reușit care oferă mai multă energie în cameră. Imaginile de fundal întunecate cu ornamente magnifice de culoare crem sunt reflectate în întreaga cameră, creând o imagine uniformă. Maro închis poate fi găsit și pe pernele decorative și pe unele scaune. Alegerea culorii ar trebui să se bazeze în primul rând pe gustul personal și percepția culorii. Condițiile camerei și incidența luminii trebuie, de asemenea, luate în considerare la alegerea culorii.

Sugestii de decor pentru micul living – covor ca accent

Sugestii de decor-cameră de zi-zonă de luat masa-ratan-fotoliu-covoare-benzi

Practic, este important ca culorile mai deschise să facă o cameră întunecată să pară mai confortabilă și mai primitoare. Culoarea designului peretelui depinde de efectul dorit. Dacă doriți să decorați și să împrospătați camera de zi cu zonă de luat masa cu culoare, trebuie întotdeauna să aveți în vedere ce atmosferă doriți să creați și cum puteți coordona cel mai bine zonele individuale. Culoarea potrivită a pereților în zona de luat masa este la fel de importantă ca și în orice altă cameră din casa ta. De asemenea, puteți petrece mult timp acolo cu familia sau prietenii. Culoarea portocalie, de exemplu, este foarte potrivită pentru această zonă, deoarece această culoare promovează o atmosferă caldă și sociabilă. Dacă o dispoziție însorită și fericită ar trebui să se mute în cameră, galbenul strălucitor este o alegere bună. Pereții în această culoare sunt un adevărat ochi și atrag accente colorate grozave care aduc o notă proaspătă în camera de zi și în zona de luat masa.

Vopsea cremă de perete și accente de culoare fucsia

Sugestii de decor pentru sufragerie-zonă de luat masa-crem-bej-fuchsia-accente-mese-albe

Picturile murale sunt probabil cel mai simplu mod de a vă decora casa. Pozele au o influență decisivă asupra stării de spirit din cameră și conferă interiorului o notă individuală. Chiar și o singură imagine de pe perete poate parcurge un drum lung. Uitați-vă la camera de zi din imaginea de mai sus. Livingul a fost decorat în culori calde crem, maro și bej. Pentru o senzație de cameră modernă, violetul și fucsia au fost folosite aici. Liliacul, violetul și celelalte nuanțe ale acestei palete de culori, atunci când sunt combinate cu mobilier ușor din lemn, creează un contrast modern și captivant. Culoarea puternică a fost utilizată în această cameră pe diferite niveluri, care au separat zona de living de restul camerei într-un mod original. Veți vedea un puf moale și confortabil pe podeaua din lemn. Pernele decorative într-o nuanță mai deschisă dau accente deosebite pe canapeaua luminoasă. Imaginea de pe perete preia culoarea restului decorului. Cu toate aceste elemente decorative colorate, se creează o partiție optică unică.

 Mobilier tapițat gri și decorațiuni roșii

Sugestii de decor pentru sufragerie-zonă de luat masa-gri-mobilier-roșu-accente-ambele-zone

 Culori mut pentru un aspect modern

Propunere de decor-cameră de zi-zonă de luat masa-canapea-gri-perete-culoare-lemn masiv-masă-masă-scaune-negre

 Nuanțe violet și argintiu în ambele zone

Sugestii de decor pentru sufragerie-zonă de luat masa-canapea tapițată-mov-tapet-model-floral-alb-bucătărie-mobilier de sufragerie

Sugestii de decor pentru camera de zi-zona de luat masa-negru-accent perete-gri-canapea-albastru-perne-lumini pandantive

 Alb, gri ardezie și negru

Sugestii de decorare-living-zona de luat masa-alb-crem-alb-mobilier-gri-accente

 Aerisit și armonios

Sugestii de decor pentru living-zonă de luat masa-canapele din piele albă-lemn-masă-rafturi de perete

 Alb și maro în zona de living

sufragerie-mică-sufragerie-colț-maro-tapițată-canapea-din-lemn-sufragerie-mobilă-bucătărie-rând

 Zona de zi confortabilă și deschisă

sufragerie mică-zonă de luat masa-bucătărie-mobilă deschisă din lemn masiv-canapea gri

 Zona de luat masa în spatele canapelei

living-mic-sufragerie-bucatarie-portocaliu-gri-deschis-modern

sufragerie-mică-sufragerie-colț-casă-țară-scaun-mobil-alb-ecru

living-mic-sufragerie-colț-cameră-separator-perete-culori-neutre-tonuri-de-lemn-living-deschis

sufragerie-mică-sufragerie-colț-ardezie-gri-canapele-tapițate-alb-bucătărie-rând-scaune-negre-lumini-masă-de-cafea

sufragerie mică-colț-masă-colț-maro-ciocolată-perete-vopsea-cremă-canapea-rafturi-albe

sufragerie mică-colț-masă-negru-alb-lemn-ușă-interioară

sufragerie-zonă de luat masa-deschis-bej-maro-maro-mobilier-lucios-albastru-dulapuri

sufragerie-zonă de luat masa-colț deschis canapea-spate perete-blat de luat masa

sufragerie-zonă de luat masa-deschis-verde-covor-lemn real-masă-masă-alb-mobilier camera de zi

sufragerie-zonă de luat masa-șemineu deschis-frontieră vizuală

sufragerie-bucătărie-sufragerie-colț-deschis-living-culori-neutre-mobilier-modern

living-bucătărie-zonă de luat masa-alb-gri-deschis-living

Sugestii de decor pentru living-zonă de luat masa-bucătărie rând-perete unitate-lemn-alb

Sugestii de decor pentru zona de luat masa din sufragerie-negru-bucatarie-rand-verde-accente-gri-canapea-alba-masuta de cafea

living-mic-colț-de-luat masa-bej-maro-africa-perete-decorare-iluminare-idei