Sufragerie

Tendința sălii de mese 2021: când zona de luat masa internă devine o adresă gastronomică preferată

Înainte de izbucnirea Covid-19, sala de mese de acasă era casual și funcțională. În viața de zi cu zi agitată, aproape nimeni nu a avut suficient timp pentru mese cu trei feluri de mâncare și mulți au găsit cu greu timp pentru a găti zilnic. Dar anul acesta totul este diferit, deoarece sala de mese a devenit o adresă gastro populară în timpul blocării primăverii. Proiectarea va fi, de asemenea, principala prioritate anul viitor. În articol vă vom spune care este tendința de sufragerie 2021, ce mobilier de sufragerie este disponibil în prezent și cum puteți crea o ambianță confortabilă.

Tendință în sala de mese 2021: șnur și piele în loc de tapițerie de in

Materiale naturale și tapițerie cu cordon pentru scaunele din sala de mese

În ultimii ani, stilul scandinav hygge a dominat tendințele de viață. În 2021, opulența se va muta din nou în sala de mese. Scaunele sunt tapițate cu materiale textile grele, cum ar fi șnur sau catifea. Pielea netedă aduce, de asemenea, un aspect industrial modern.

Tendință în sala de mese 2021: intră în joc mai multe culori

Tendințele de amenajare a sufrageriei combină mobilierul din lemn de culoare deschisă cu mobilierul din lemn de culoare închisă

Stilul de viață scandinav este interpretat într-un mod modern în acest an. În trecut, o paletă de culori neutre domina interiorul, în zilele noastre designerii de interior și producătorii de mobilă se bazează mai mult pe culori. Deosebit de popular: combinația dintre lemnul deschis și întunecat. Nuanțele mai puternice ale pământului, precum cămila sau rugina-portocaliu, sunt asociate cu nuanțe saturate de gri-albastru.

Tendință în sala de mese 2021: alb, alb și din nou alb

Configurați o zonă de luat masa în stil retro. Sfaturi și idei

Alb pe alb – așa poate fi descris următoarea tendință de viață. Albul, cremul alb, fildeșul, albul perlat sau cel alb au un efect calmant și se pot combina perfect unul cu celălalt. O paletă de culori albe nu necesită multă atenție și permite materialelor și forma mobilierului să vină în propria lor. Acest lucru permite ca forma sculpturală a mesei de luat masa de epocă să-și vină propria.

Tendință în sala de mese 2021: design nordic în stil LA

Scaun cu acoperire de lenjerie materiale naturale din sala de mese

Designul nordic, cu materialele sale naturale și tradițiile meșteșugărești, a provocat senzație nu numai în Europa, ci și în SUA. În Los Angeles, stilul de viață a primit o notă exclusivă. Designerii de interior din Orașul Îngerilor au păstrat identitatea puternică a interiorului scandinav, dar au adăugat o notă de rafinament și lux. Scaunele din sufragerie au un aspect avangardist, dar sunt foarte confortabile și funcționale.

Trendul sufrageriei 2021: mobilier durabil

Plantele din sala de mese și mesele din lemn masiv lustruit

Subiectul respectării mediului va fi, de asemenea, o prioritate absolută anul viitor. Producătorii de mobilă se bazează pe materiale locale și pe o producție durabilă cu cele mai mici emisii de CO2 posibile. În Europa, lemnul este unul dintre cele mai durabile materiale, deoarece fabricarea de mobilier din lemn determină emisii scăzute de CO2. Exotice precum bambusul, pluta sau ratanul se numără printre materialele naturale cu creștere rapidă.

Covoare din blană

Scaun cu acoperire de lenjerie materiale naturale din sala de mese

Pielea și blana sunt foarte rezistente și, prin urmare, sunt utilizate în mod tradițional în interiorul și mobilierul scandinav în stilul modern de casă la țară sau cabană. Un covor din piele de vacă poate încadra și evidenția perfect zona de luat masa, îmbătrânește foarte frumos și este extrem de ușor de întreținut. Utilizarea pielii sau a blănii, dacă sunt produse secundare, este, de asemenea, considerată ecologică.

Tendințe în sufragerie: iluminat de declarație

Farmecul casei rurale în sufragerie cu o lampă suspendată din rattan sau plasă

Iluminarea potrivită creează atmosferă și aruncă lumină moale peste zona de luat masa. Anul acesta, lămpile suspendate supradimensionate din ratan, rafie, plută sau alge sunt foarte la modă. Pe de o parte, pentru că sunt ecologice și se dezvoltă din nou în doar câțiva ani. Pe de altă parte, pentru că conving cu un aspect casual realizat manual. În orice caz, un lucru este sigur: cu materialele naturale ești pe drumul cel bun.

Iluminat la modă: auriu și sticlă afumată

iluminare eclectică în sufragerie cu tapet

Două tendințe au dominat cu succes în 2020: aurul s-a strecurat în inimile designerilor de interior și înlocuiește cuprul, alama și aurul roz. Abajururile din sticlă afumată sunt, de asemenea, la mare căutare anul acesta. Un abajur realizat din sticlă afumată albastră este garantat pentru a crea efecte wow, dar lămpile suspendate în nuanțe de gri sau alb sunt, de asemenea, adevărate atracții. Dacă îndrăznești, poți combina mai multe lumini pandantive din materiale diferite și să creezi contraste captivante.

Tendință sufragerie 2020: blat de masă din marmură

Tendințe în marmură de masă din marmură 2021

Marmura este unul dintre clasicii printre pietrele naturale. Boabele sale nobile pur și simplu nu pot da drumul ochilor și suprafața sa lustruită reflectă lumina. Un blat de masă din marmură aduce o notă de exclusivitate și lux în sala de mese. Materialul poate fi perfect combinat cu lemnul. Scaunele de masă cu tapițerie din piele sau cu detalii subtile din piele se potrivesc bine cu aceasta.

Trend de sufragerie 2021: Masa de mese multifuncțională

Plante de interior în sala de mese tendințe interioare 2021

În zona de living deschisă, funcționalitatea este pe primul loc. Masa de mese îndeplinește, de asemenea, mai multe funcții: Este utilizată pentru a mânca, pentru a scrie temele sau pentru a transforma zona de luat masa într-un birou la domiciliu. Extensibil, pliabil, pliabil: masa de mese oferă soluții flexibile pentru fiecare situație a camerei.

Tendință în sala de mese 2021: plante agățate

Plantele agățate în sufragerie sunt ultima tendință

Înapoi la natură – anul acesta plantele de interior nu sunt doar un decor frumos, ci principalii actori din interior. Când colțurile și nișele sunt pline, există alternative la închiderea lor, de exemplu deasupra zonei de luat masa. Pe de o parte, acest lucru creează mai mult spațiu pentru alte mobilier și, pe de altă parte, plantele obțin mai multă lumină. Suspendate pe o ramură de deasupra mesei, au tăiat o siluetă deosebit de bună.

Tendințele în materie de amenajare în 2021: bucătăria tip restaurant servește o adevărată revenire

Scaune din lemn de culoare Accent vopsea tendințe sufragerie 2021

Pentru o lungă perioadă de timp, bucătăriile de luat masa au fost considerate de modă veche. Anul acesta sărbătoresc o revenire, pentru că bucătăria de luat masa reprezintă timpul fericit alături de familie. Chiar dacă zona de luat masa din camera de zi a fost deja proiectată, o zonă de relaxare confortabilă în bucătărie este o necesitate absolută. Acesta este modul în care oamenii gătesc și mănâncă împreună și pur și simplu se bucură să fie împreună.

Culorile alb și nud în sala de mese tendințe 2021

Tendințele din sala de mese pentru anul viitor sunt mai diverse ca oricând. O paletă subtilă de culori de tonuri de pământ și nuanțe de albastru-gri, mult alb în nuanțe diferite sau nuanțe nud restrânse: toată lumea o poate alege pe cea potrivită. În ceea ce privește mobilierul, 2021 va fi totul despre durabilitate. Designerii de interior și producătorii de mobilier aleg materii prime durabile precum bambus, plută sau ratan. Se utilizează și piele și blană, dar numai dacă sunt produse secundare. Marmura și sticla afumată sunt foarte populare, în timp ce metalul și betonul fac parte din trecut.