Scădea

Slăbire sănătoasă – 10 moduri de a arde mai multe calorii

pierderea în greutate sănătoasă arde caloriile

Slăbire sănătoasă sau cele 10 moduri de a scăpa de calorii mai repede. Cât de des te aperi cu lipsa timpului liber? Și, în majoritatea cazurilor, nu de aceea nu ne mișcăm suficient. Ardem prea puține calorii și astfel ne îngrășăm. Chiar dacă presupunem că viața de zi cu zi a cuiva este prea ocupată, poate exista întotdeauna ceva timp pentru a rămâne în formă.

Slăbire sănătoasă – scară în loc de lift

Pierderea în greutate sănătoasă arde scările urcă balustrada de sticlă

Iată câteva sfaturi rapide despre cum să fii în formă și sănătos. O slăbire sănătoasă este, de asemenea, una dintre ele.

1. La trezire, ridică-te și fă 10 minute de mișcare. Alegeți 2-3 astfel, dar faceți-le continuu, fără pauze. A doua zi, faceți încă 3 și așa mai departe.

2. Aleargă pe jos. Faceți acest lucru cel puțin o dată pe zi.

3. Utilizați casa scărilor în locul liftului. Acest lucru duce un drum lung spre o pierdere în greutate sănătoasă.

sfaturi sănătoase pentru arderea caloriilor în greutate

4. Chiar dacă ai sta așezat te-ai putea mișca. Faceți așa-numitele exerciții izometrice. Întindeți-vă abdomenele timp de 30 de secunde în fiecare zi. Specialiștii recomandă acest lucru pentru fiecare grupă musculară, de cel puțin 3 ori pe zi.

5. Cumpărați unul dintre aceste dispozitive de numărare a pașilor.

6. Faceți exerciții, chiar seara, în fața televizorului. Câteva croșete nu te vor face rău. Inima ta va bate mai repede și plămânii vor funcționa mai bine. Încercați să faceți tot mai multe exerciții în timp.

Trucuri pentru slăbirea sănătoasă

pierderea în greutate sănătoasă arde rapid caloriile

7. Alegeți un exercițiu specific pentru fiecare zi și repetați-l. Acesta este cel mai bun mod de a slăbi sănătos atunci când nu aveți suficient timp.

8. Dacă acest lucru ar trebui să fie simplu – alegeți cea mai lungă cale de la punctul A la punctul B..

9. Urcați scările 2 pentru una. Acest lucru este bun pentru picioare și inimă.

10. Orice metodă alegeți, găsiți compania. S-a dovedit că, dacă vrei să slăbești într-un mod sănătos, cel mai bine este să găsești un prieten și să faci exercițiile cu el / ea – motivația ta crește.