Să vă binecuvânteze

Sistemul de proiectare umană: ce este? Introducere și principiile de bază dintr-o privire

Există numeroase învățături de personalitate astăzi acolo, și toate încearcă să răspundă la răspunsuri de bază despre caracterul uman, precum și să prezică acțiunile noastre. Rămâne discutabil dacă și în ce măsură metodele individuale de auto-dezvoltare se bazează cu adevărat pe principii științifice. Precizia horoscopului, a învățăturilor chakrelor și a hexagramei este, de asemenea, neclară. Aici este salvat un concept relativ nou. Sistemul de proiectare umană combină principiile de bază ale astrologiei cu cunoștințele științifice actuale. Predarea se bazează pe afirmația că cunoaștem cu adevărat doar o fracțiune din caracterul nostru și că avem potențialul de a ne dezvolta pe deplin trăsăturile de caracter pozitive. Oferă instrumente pe care toată lumea le poate folosi pentru a-și dezvolta punctele forte și a promova dezvoltarea personală. Harta de proiectare umană ne susține în sarcina de a găsi calea spre descoperirea de sine și iubirea de sine. Vă explicăm în detaliu ce se află în spatele conceptului și cum îl puteți folosi în viața de zi cu zi.

De ce sistemul de proiectare umană ne poate defini mai bine caracterul decât horoscopele și prezice acțiunile noastre

Privire de ansamblu asupra energiei umane proiectează centrele sacre și deschise splina și solarul și rădăcina

Ce este și cum funcționează sistemul de proiectare umană? Conceptul este relativ nou și a fost dezvoltat de Alan Robert Krakower acum 33 de ani. Născut la Montreal, Krakower a fost raportat dispărut în 1984, dar a reapărut în Ibiza după mai bine de 4 ani. Acolo a început să-și dezvolte conceptul despre personalitatea umană.

În cartea sa „The Human Design System”, pe care a publicat-o sub pseudonimul Ra Uru Hu, a explicat principiile de bază ale noii învățături. Este inspirat de cartea chineză veche de 2000 de ani „Yi Jing” și a fost influențat de tradițiile cabalistice, hinduse și budiste. Cartea în sine nu se bazează pe una sau mai multe religii. Ra a încercat să găsească un punct comun între diferitele concepte și să le sistematizeze. În cele din urmă, a fost creată o lucrare care a fost apoi considerată „experimentală”.

Care sunt principiile de bază ale predării proiectării umane?

Proiectarea umană recunoaște autoritatea emoțională Sistemul dintr-o privire

Potrivit lui Ra Uru Hu, personalitățile noastre se dezvoltă de la naștere până la moarte. Acest sistem de cod personal pe care îl avem fiecare dintre noi determină modul în care ne comportăm și modul în care interacționăm cu ceilalți. Cu toate acestea, această dezvoltare este previzibilă. Dacă ne cunoaștem propriul caracter, atunci ne-am putea prezice teoretic acțiunile în anumite situații. De fapt, niciunul dintre noi nu-și cunoaște caracterul până la ultimul detaliu. Cunoaștem doar o mică parte din eul nostru adevărat și mecanismele noastre comportamentale. Cea mai mare parte a personajului nostru se află în ceea ce este cunoscută sub numele de zona gri. De aceea există întotdeauna surprize și ne întrebăm: „De ce am reacționat de fapt așa?”

Design uman ce este intern și ce este autoritate externă

Într-o lume perfectă, nu ar trebui să schimbăm nimic despre noi înșine. Dar, din moment ce ne confruntăm constant cu noi provocări, se poate întâmpla să ne pierdem echilibrul interior și să îl restabilim. Aici intervine sistemul de proiectare umană. Analizând data nașterii, ora nașterii și locul nașterii, toată lumea poate crea o carte de personaj unică, care listează trăsăturile individuale ale personalității. Grafica arată nu numai punctele forte, ci și zonele pe care puteți continua să le lucrați. Scopul unei astfel de analize este de a învăța prin descoperirea de sine, de a lua deciziile corecte mai rapid, de a construi relații cu alte persoane și de a rezolva problemele mai eficient. După o auto-analiză aprofundată, toată lumea ar trebui să poată aplica informațiile din grafic în viața de zi cu zi și să contracareze acțiunile și interacțiunile învățate. De asemenea, sistemul ar trebui să ne sprijine să ne acceptăm pentru ceea ce suntem. Fricile, disperarea și frustrarea pot fi depășite cu succes în acest fel.

Proiectarea umană este un concept, nu este o religie, nu o sectă și nici nu este un tratament psihoterapeutic. Sistemul ar trebui să ne ajute să ne cunoaștem mai bine punctele tari și punctele slabe. Nu există răspunsuri concrete despre viețile noastre, despre frici concrete și nu pot prezice viitorul. Dacă credeți că aveți nevoie de terapie, atunci ar trebui să consultați cu siguranță un medic.

Design uman: Explicația celor mai importanți termeni

Design uman uman autoritate interioară sacru și emoțional și sfaturi minte

Proiectarea umană este o lecție complicată. Pentru a vă face o idee mai bună despre principiile de bază, vom defini mai întâi termenii cei mai importanți. Sistemul de proiectare umană răspunde la întrebări fundamentale despre caracterul nostru, rolul nostru în societate și sensul vieții noastre.

 • Cele 9 centre energetice: Ce trăsături aveți?
 • Autoritate externă și internă: Cum luați decizii? Ai încredere în „vocea ta interioară”?
 • Tipul de proiectare umană: Cum vă comportați în public și ce rol aveți în societate?
 • Crucea Întrupării: Care este sensul experiențelor tale, al experiențelor tale și, în consecință, al vieții tale? Ce vei lăsa în urmă după ce vei muri?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine termenii, grafica corporală Human Design vine în ajutor. Acolo sunt ei nouă centre de energie din corpul nostru care sunt marcate cu triunghiuri sau pătrate pe diagramă. Fiecare centru descrie anumite abilități sau trăsături de caracter. Centrele din corpul dvs. pot fi colorate sau necolorate pe diagrama dvs. personală. Dacă sunt colorate înseamnă că ați stăpânit deja abilitățile. Dacă sunt albe (adică deschise), atunci acesta este un subiect de învățare pentru dvs..

Cele nouă centre de proiectare umană dintr-o privire

Human Design System explică cu exemple ce ne definește

 • Rădăcină: Acestea sunt rădăcinile care ne oferă sprijin în vremuri dificile. Root descrie capacitatea noastră de a ne mobiliza rapid. Dacă dreptunghiul „Rădăcină” este deschis pe graficul corpului dvs. Human Design, atunci ar trebui să vă ocupați de subiectele stresului de zi cu zi, gestionarea stresului și gestionarea timpului.
 • Sacru: Centrul sacral reprezintă vitalitatea, bucuria de viață și sexualitatea. Ne încurajează să rămânem activi și să luăm inițiativa. Oamenii cu care acest centru este activ sunt numiți generatori. Un generator de manifestare este o persoană care își ia deciziile rapid, dar nu mai poate schimba cursul ales. Exemplu: Sunteți invitat la o petrecere și trebuie să decideți dacă mergeți sau nu. La începutul după-amiezii te gândești la asta și te hotărăști să pleci. Dar după muncă observi brusc că ești obosit și nu mai vrei să mergi la petrecere. Un generator de manifestare ar merge oricum la petrecere, pur și simplu pentru că s-a adaptat deja la el. Consecințele negative: rea dispoziție și oboseală a doua zi. Deci, dacă centrul sacral este colorat în roșu pe grafica corpului dvs. Human Design, ar trebui să aveți răbdare. Dacă centrul sacru este alb, ar trebui, dimpotrivă, să învățați să vă mobilizați forțele cât mai repede posibil.
 • Acea Centrul splinei este responsabil pentru sănătatea noastră și sistemul nostru imunitar. În acest centru, evenimentele vieții sunt percepute instinctiv și astfel formează o bază de date în capul nostru. the deschide splina înseamnă că rămâneți la această bază de date și nu aveți încredere în voi pentru a încerca ceva nou. Asta previne orice spontaneitate. Un posibil subiect de învățare pentru dvs. este depășirea fricii.

Explicația proiectării umane ce este

 • Pexus solar este centrul care este responsabil pentru emoțiile tale. Acestea sunt sentimente puternice precum iubirea, ura sau tristețea. Nu pot fi controlate cu mintea. Dacă acest centru este deschis pe imaginea dvs. (adică nu este colorat), atunci acesta este un indiciu că adesea nu vă puteți recunoaște emoțiile corect. Subiecte de învățare: recunoașterea sentimentelor, combaterea nervozității și răbdarea.
 • Centrul ego-ului înseamnă o voință puternică, determinare și persistență. Oamenii cu centrul inimii colorate își stabilesc obiective și le urmăresc. Aproximativ 70% din toate persoanele testate au un centru ego deschis. Deci, sunteți adaptabil și flexibil, dar nu puteți recunoaște aceste trăsături pozitive. În schimb, ei cred că sunt dezordinați, se compară cu ceilalți și cred că nu vor avea niciodată același succes. Prin urmare, astfel de persoane suferă de depresie mai des. Subiect de învățare: descoperirea de sine și iubirea de sine.
 • Acea G centru înseamnă orientare. Este puterea magică pe care o descriem ca „soartă”. Datorită acestei puteri, ne putem orienta intuitiv în lume și ne putem întâlni cu acei oameni care joacă un rol important în viața noastră. Nu putem influența G-Center, funcționează și ar trebui să avem încredere în el.
 • Acea Centrul gâtului înseamnă expresie. Ne ajută să ne exprimăm gândurile, să găsim oameni cu aceeași idee, să ne facem prieteni și să cultivăm relații. Un gât deschis simbolizează problemele de comunicare.
 • În partea de sus sunt două triunghiuri numite triunghi verde Ajna iar cea galbenă cap și reprezintă gândurile. Dacă oricare dintre aceste centre sunt deschise, înseamnă că vă îngrijorați prea mult de tot felul de lucruri. Cu toate acestea, deoarece centrele sentimentelor nu sunt bine dezvoltate în tine, nu ai de ales decât să continui să iei decizii logice.

Design uman: tema „Nu ești tu”

Design uman Nu se auto-face față subiectului și furiei

Cu toții auzim zilnic că ar trebui să fim noi înșine. De fapt, majorității oamenilor le este greu să găsească calea spre pace interioară și mulțumire și să se accepte pentru ceea ce sunt. Asta ne aduce la problema non-self. Conceptul este foarte simplu: cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât avem mai multe competențe de bază și cu atât mai bine putem stăpâni provocările vieții de zi cu zi. Invers: Oamenii în care majoritatea sau chiar toate centrele energetice sunt deschise nu se simt. Acest lucru duce la experiențe negative, dezamăgire și sentimente rănite. Oamenii care nu se cunosc se bazează doar pe sănătatea lor atunci când iau decizii. Acest lucru îi determină ulterior să-și pună la îndoială deciziile.

Când nu suntem conștienți de punctele noastre forte, suferim de depresie mai des. În funcție de tipul de design uman (a se vedea mai jos), sunteți și alte sentimente negative.

 • Manifestant: Problema non-sinelui duce la furie
 • Proiector: devine amar când se ocupă de problema non-self.
 • Generator: Se simte frustrat
 • Reflektor: Este dezamăgit.

Drumul către iubirea de sine și descoperirea de sine poate fi lung și dificil în unele cazuri. Sistemul de proiectare umană oferă câteva soluții posibile, în funcție de ce tip sunteți.

Autoritatea umană de proiectare: ceea ce se află în spatele termenului?

Autoritatea de proiectare umană în domeniul grafic explică principiile de bază

Ne petrecem primii ani pe pământ învățând. Învățăm să luăm decizii și să deducem consecințele. Făcând acest lucru, greșim prea des. Încetul cu încetul credem că suntem deficienți, că nu putem lua decizia corectă și că ne lipsesc competențele de bază. Această atitudine negativă poate încetini semnificativ procesul decizional. Chiar și atunci când am luat decizia corectă, continuăm să ne îndoim de abilitățile noastre. Prin urmare, mintea noastră nu poate procesa informațiile eficient mai târziu.

Teoria Autorității de Proiectare Umană afirmă că nu ar trebui să ne bazăm doar pe mintea noastră. Desigur, ar trebui să ne gândim care este decizia corectă. Dar este, de asemenea, important să învățăm să avem încredere în vocea noastră interioară. Vocea noastră interioară este de fapt folosită pentru a descrie convingerea noastră că decizia luată este cea corectă. Această credință se numește autoritate interioară în proiectarea umană. Există 5 tipuri diferite de autoritate interioară, fiecare activând un câmp specific pe graficul Human Design. Dacă aveți o diagramă de proiectare umană, centrele individuale sunt colorate pe ea. Iată o prezentare generală:

Design uman: autoritate interioară

Sistem de proiectare umană ce se află în spatele său Sfaturi pentru începători

1. Cu Plexul solar (activat la aproximativ 47% din oameni) în proiectarea umană autoritate emoțională desemnat. În majoritatea oamenilor testați, această autoritate emoțională este puternică. Luati decizii spontan sub influenta emotiilor intense. Abia după luarea deciziei se iau în considerare consecințele. Aceasta înseamnă că mintea este pornită după aceea. Exemple: Cumpărați un articol vestimentar care nu se potrivește deloc cu stilul dvs. vestimentar și pe care nu l-ați purta niciodată. Sau te hotărăști spontan să-ți vinzi casa și să mergi într-o călătorie în jurul lumii. Practic, nu contează dacă luați decizii spontane din când în când. Dar dacă acesta este doar cazul, apar probleme.

2. As autoritate sacră sunt oameni care au încredere în sentimentele lor intestinale. Aceasta reprezintă aproximativ 11% din totalul persoanelor testate. Vă gândiți la soluțiile individuale ale problemei și mintea sortează deciziile nefavorabile din toate variantele. Dar când vine vorba de decizia finală „da sau nu”, oamenii au încredere în instinctele lor intestinale. De obicei, acesta este cel mai bun mod de a lua decizii. Pe de o parte pentru că vă puteți gândi la posibilele consecințe și puteți face cea mai bună alegere și, pe de altă parte, pentru că aveți încredere în autoritatea voastră interioară. Astfel de oameni sunt în mare parte mulțumiți de deciziile luate retrospectiv.

Centrele de energie Human Design dintr-o privire și grafica corporală cu culori

3. Autoritatea splinei este în principiu foarte asemănător cu cel sacru, deși există o diferență esențială. În cazul autorității sacre, persoana se gândește în mod conștient la decizie, iar în cazul autorității splinei, procesul de luare a deciziilor este mai subconștient. În unele cazuri, „vocea interioară” poate contrazice mintea. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când ne supraestimăm puterea.

4. Asta Centrul ego-ului este activ la mai puțin de 4% dintre persoanele testate. Ai o voință foarte puternică și un simț realist al sinelui. Din păcate, de cele mai multe ori în viața ta, astfel de oameni se luptă cu opinia publică. De prea multe ori își stabilesc obiective care încalcă normele sociale și foarte rar reușesc să găsească adepți.

Sistemul de proiectare umană declară autoritatea interioară sacră

5. Asta Centrul creierului proprii oameni care sunt proiectoare. Aceștia sunt așa-numiții care stabilesc tendințele care creează și aplică tendințele. Ei reușesc să-și convingă semenii de drepturile lor. Din această cauză, veți deveni purtător de cuvânt sau PR pentru diverse organizații, avocați, vedete și influențatori.

6. Ajna / capul / gâtul se referă la mintea umană. Oamenii în care acest centru este puternic definit iau decizii numai după multă gândire. Nu ai nici un sentiment intestinal și nici o „voce interioară”. În schimb, logica vine în ajutor. În acest sens, astfel de oameni nu au de fapt nicio autoritate interioară.

7. autoritate exterioară se referă la tiparele de gândire ale altora pe care le percepem ca ale noastre. În societatea actuală, familiile și mass-media au încercat mult timp să influențeze modul în care gândim. Numeroase forumuri, bloguri și conturi Instagram fac același lucru. Deci, există o singură cale de ieșire pentru omul modern: ar trebui să punem permanent sub semnul întrebării autoritatea externă și să absorbim doar acele gânduri care aduc ceva pozitiv pentru noi. În acest fel ne păstrăm echilibrul interior.

Cele patru tipuri de design uman dintr-o privire: generator, proiector, manifestor și reflector

Prezentare generală a diferitelor tipuri de design uman Reflector și manifestor generator

Poate că cele mai importante informații în legătură cu propriul caracter sunt furnizate de așa-numitele tipuri de design uman. Fiecare dintre noi aparține unuia dintre cele patru tipuri: generator, proiector, manifestor sau reflector. Ele determină modul în care acționăm și luăm decizii în viața de zi cu zi. La ce tip aparțineți depinde care dintre cele nouă centre de energie de pe graficul corpului dvs. Human Design sunt colorate (adică active).

Tipul de proiectare umană: Proiector

Proiectorul tipurilor de design uman este Barack Obama

Un proiector de design uman nu poate funcționa singur; are nevoie de un mediu social pentru a se simți confortabil. Proiectoarele au capacitatea de a recunoaște și de a empatiza cu gândurile și sentimentele prietenilor și familiei lor. Ai empatie față de alte persoane și ești ușor influențat de ceilalți. Proiectoarele sunt, prin urmare, rareori potrivite pentru a lucra independent. Se simt mult mai confortabil în echipă și acționează adesea ca mediatori între colegii lor. De asemenea, joacă un rol de susținere în familie și ajută la rezolvarea conflictelor. Comunicarea dintre un proiector de proiectare umană și un generator este în mare parte netedă, cu condiția ca generatorul să recunoască talentele proiectorului și să-și arate recunoștința.

Aproximativ un sfert dintre persoanele testate sunt proiectoare. Profesiile potrivite pentru proiectoare sunt șefii de departamente, managerii de resurse umane, liderii de echipă.

Tipul de proiectare umană: Generator 

Vedetele precum Madonna sunt generatoare de tip uman

Cu un generator de design uman, centrul sacral este foarte activ. Generatorul are încredere în vocea sa interioară și își poate mobiliza rapid puterea interioară. Este foarte activ, atât la birou, cât și acasă. Cu toate acestea, există riscul ca acesta să acționeze prea dezordonat. El planifică mult, dar ideile sale sunt rareori puse în aplicare. De aceea, un generator ar trebui să învețe să rezolve gândurile și să accelereze doar atunci când merită.

Aproximativ o treime din totalul persoanelor testate sunt generatoare. Ocupațiile adecvate sunt, de exemplu, lucrător într-o fabrică, meșter, rutină. Practic toate domeniile profesionale în care angajaților li se atribuie sarcini specifice și se presupune că rezolvă probleme specifice. 

Design uman: Generator manifestant

Manifestant Generator Mother Theresa este un tip de design uman

În principiu, generatorul de manifestare este un generator normal. Cu toate acestea, există o diferență fundamentală între cele două tipuri de proiectare umană: Generatorul manifestant dezvoltă anumite modele de gândire în timp. Asta îl ajută să reacționeze rapid. Din păcate, reacțiile sale învățate la anumite evenimente se dovedesc adesea greșite. Prin urmare, un generator care se manifestă ar trebui să învețe să aibă încredere în autoritatea sa interioară. Cuvântul cheie aici este „răbdare”, deci nu acționați imediat, ci gândiți-vă mai întâi.

Aproximativ o treime din generatoare sunt generatoare care se manifestă. Profesii adecvate sunt toate cele pentru care este necesară o reacție rapidă: medici de urgență, pompieri, sportivi.

Reflector de design uman

Tipuri de design uman Sandra Bullock este un reflector

Reflectorii sunt persoane deschise care au capacitatea de a asculta alte persoane și de a învăța din experiențele și greșelile lor. Un reflector pentru design uman este foarte deschis și așteaptă ca alte persoane să aibă încredere în el. Un reflector în sine poate fi primul care semnalează probleme, deoarece comunică cu mulți oameni și poate obține o imagine uniformă a mediului său social.

Mai puțin de 2% din totalul persoanelor testate sunt reflectoare. Majoritatea lucrează ca profesioniști independenți sau artiști. 

Tipul de proiectare umană: manifestant

Prezentare generală a tipurilor de design uman Bruce Springsteen este un manifestant

Manifestantul este independent și autosuficient. El acționează după cum consideră potrivit. Așadar, părinții unui copil manifestant se confruntă cu o provocare majoră. Încerci întotdeauna să-l înveți că ar trebui să acorde atenție semenilor săi, dar să acorde atenție doar propriilor sale interese. Manifestanții încearcă adesea să-i influențeze pe alții, uneori negativ, alteori pozitiv.

Mai puțin de 8% din totalul persoanelor testate sunt manifestanți. Profesii adecvate pentru aceștia sunt politicienii, experții în drepturile omului, șefii de departamente, vorbitorii.

Crucea Întrupării Designului Uman

Întruparea traversează cele patru etape dintr-o privire

Predarea „Design uman” nu doar cercetează trăsăturile de caracter personale, ci și rolul oamenilor din lume. Sistemul de proiectare umană se bazează, printre altele, pe principiile de bază budiste. Crucea de întrupare a lui Ra Uru Hu, de exemplu, este similară cu roata budistă a vieții „Bhavachakra”. Prin crucea întrupării, Ra Uru Hu încearcă să ofere răspunsuri la cele mai importante două întrebări existențiale:

1. Care este sensul vieții noastre?

2. Cum putem rămâne în conștiința colectivă a societății după moartea noastră??

Majoritatea oamenilor își pun întrebarea pentru prima dată la vârsta de 38-42 de ani: „De ce sunt pe pământ, care este sensul vieții mele?” Atunci este și momentul potrivit pentru a crea o cruce de încarnare personală..

Se compune din 6 linii de proiectare umane care formează o hexagramă. Scopul său este să cerceteze relația energetică dintre pământ și soare. Există peste 190 de variante și combinații de poziții pământ și soare. În consecință, există peste 190 de cruci de încarnare.

Sistemul de proiectare umană principiile de bază pentru armonie și creșterea stimei de sine

Grafica încrucișării este împărțită în patru sferturi. La început există inițiativa spiritului uman. Apoi vine civilizația, care folosește energia minții umane pentru a crea lucruri materiale. Urmează dualitatea, care se referă la sentimentele umane (pozitive și negative). La sfârșit există mutația care reprezintă dezvoltarea. Susținătorii sistemului de proiectare umană presupun că mutația este ultimul pas în recunoașterea valorii de sine.

Human Design Body Graphics și Rave Mandala: Interpretarea elementelor individuale

Elementele RAVE MANDALA dintr-o privire

Human Design System ilustrează relația dintre elementele individuale printr-o mandala rave și grafică corporală. Mai jos vă vom explica ce rol joacă fiecare element.

Porți, linii și canale de proiectare umană: semnificație și interpretare

Liniile de design uman, porțile și canalele explicate

Cele nouă centre energetice nu există independent unul de celălalt, ci sunt conectate între ele prin porți de proiectare umane, linii de proiectare umane și canale de proiectare umană. Acum vă vom explica ce rol joacă elementele individuale. În imaginea de mai sus puteți vedea grafica așa-numitei Rave Mandala, care încorporează elemente din I ‘Ching, astrologia în țările occidentale, predarea Cabalei și hinduismul tantric. Următoarele elemente sunt prezentate pe grafic:

 • 64 hexagrame în mandala rave (cerc exterior)
 • 64 de porți, care sunt situate la ieșirea și intrarea celor 9 centre de energie. Aceste porți conectează centrele individuale de energie între ele.
 • 384 de linii (6 linii pentru fiecare gol)
 • 36 de canale

Mandala rave este creată pe baza datelor dvs. personale și poate avea numeroase zone activate. Zonele activate sunt colorate. În total, pot exista până la 26 de obiective de design uman activat și până la 156 de linii de design uman activat.

Cele 64 de obiective de proiectare umană sunt conectate prin 36 de canale. Fiecare canal poate conecta doar două porți și, în consecință, două centre de energie. Dacă canalul este definit (adică colorat), atunci aveți trăsăturile de caracter și competențele de bază pe care le descrie. Dacă este deschis (necolorat), atunci trebuie să învățați în acest domeniu.

Există un total de 384 linii de design uman pe grafic, care pot fi împărțite în 6 grupuri. Primul grup este format din liniile I. Trăsăturile, speranțele și temerile tale pozitive și negative sunt enumerate aici. Oamenii care au o a doua linie puternică sunt considerați „spirituali”. Oamenii care au o a treia linie puternică sunt dornici să experimenteze. Linia numărul 4 înseamnă angajament social, deschidere și schimb. Rândul 5 reprezintă așteptările familiei, prietenilor și societății noastre. A șasea linie reprezintă oamenii care inspiră, se mișcă și îi influențează pozitiv pe ceilalți.

Culori și tonuri de design uman: Ce ne motivează?

Culori de design uman și semnificația lor dintr-o privire

Sistemul de proiectare umană nu doar cercetează modul în care luăm decizii, ci și ceea ce ne motivează în viața de zi cu zi. Există 6 culori principale. Fiecare culoare reprezintă o emoție care fie ne motivează, fie are un efect demotivant.

1. Culori de design uman: frici. Primul ton de design uman ne motivează să supraviețuim. Da, temerile pot avea și un efect pozitiv asupra vieții noastre. Frica interioară ne poate determina să găsim adepți cu puncte de vedere similare. Sau să ne facă să gândim. Când ne este frică, luăm în considerare fiecare acțiune și decizie.

2. Culoarea designului uman: speranță. Speranța ne oferă, de asemenea, putere și sprijin pentru a supraviețui. Este strâns legată de mintea umană și, de asemenea, de spiritualitatea noastră.

3. Culorile nr.3 și 4. motivează să învețe. A treia culoare reprezintă dorința și stabilirea obiectivelor.

4. Cea de-a 4-a culoare ne ajută, nevoile noastre să fie precis definit.

5. + 6. Culorile 5 și 6 (Vinovăție și inocență) ne motivează să ne ascultăm vocea interioară.

Sistemul de proiectare umană promovează dezvoltarea personală și oferă instrumente cu ajutorul cărora putem cunoaște mai bine punctele noastre forte și punctele slabe. Nu este vorba despre astrologie în acest sens al cuvântului, deși sistemul se bazează pe ea. Este mult mai mult despre experimentarea și gândirea la propriul personaj, comunicarea cu alți oameni și viitorul. Antrenează iubirea de sine și facilitează luarea deciziilor.

Informații utile suplimentare pot fi obținute de la: Jovian Archive.com, humandesignamerica.com, humandesigncollege.com.