Să vă binecuvânteze

Sfaturi dovedite pentru îngrijirea pielii: Secretele pielii perfecte

Produse de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire uleiuri esențiale

Secretele pielii perfecte sunt încă necunoscute pentru mulți dintre noi. Unele au o piele frumoasă încă de la naștere, altele din păcate nu sunt atât de norocoase. Cei care nu au o piele bună vor trebui să lucreze mai mult pentru a obține una. Îngrijirea potrivită este specială, în funcție de tipul de piele pe care îl aveți. Avem câteva sfaturi de îngrijire a pielii încercate și adevărate, care vă vor ajuta să obțineți o piele perfectă.

Sfaturi pentru îngrijirea pielii sau cum să obțineți pielea perfectă

sfaturi pentru produse de protecție solară pentru o nuanță frumoasă a pielii

Să ne imaginăm că erau 2 persoane cu același ADN în fața noastră. Unul fumează continuu și îi place să stea sub soare, dar celălalt nu. Ce crezi că pielea lor ar fi diferită una de cealaltă? Oh da.

Fumatul – nu, produsele de protecție solară – absolut da

nu fumați pentru o piele frumoasă și zâmbiți

Un astfel de studiu a fost deja făcut de oamenii de știință. Au examinat 186 de perechi de gemeni. Participanții au completat, de asemenea, chestionare în care au spus mai multe despre modul lor de viață. S-a constatat că persoanele care nu sunt fumătoare și care au folosit în mod regulat produse de protecție solară atunci când sunt la soare par mai tinere decât frații și surorile lor care fac exact opusul. Cu acestea din urmă, ridurile sunt mult mai adânci, pielea – pătată. Concluziile de aici sunt clare – să spunem „nu” țigărilor și „da” produselor de protecție solară, inclusiv ochelarilor de soare.

Sfaturi pentru îngrijirea pielii pentru combaterea îmbătrânirii pielii: retinoizi

produse pe bază de natură - îngrijire perfectă a pielii, cum ar fi

Retinoizii înfundă porii, ajută la îndepărtarea coșurilor, lucrează împotriva ridurilor, împiedică producția de colagen, curăță petele întunecate ale pielii și le îmbunătățesc calitatea. Ajută chiar și la leziunile precanceroase. Acestea ar trebui utilizate întotdeauna în lupta împotriva îmbătrânirii. Pe de altă parte, retinoizii ar putea duce la uscarea pielii, mătreață și înroșirea pielii. Medicul dermatolog ar trebui să vă spună cea mai bună metodă de vindecare.

Sfaturi pentru îngrijirea pielii: vă rugăm să nu exagerați

sfaturi de îngrijire a pielii corecte sfaturi de curățare a pielii 

Utilizarea excesivă a produselor cosmetice este cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii, explică dermatologii. Utilizarea multor produse diferite poate irita pielea. În plus, unele ingrediente se pot neutraliza reciproc atunci când sunt amestecate.

Îngrijirea corectă a produselor împotriva îmbătrânirii pielii

De exemplu, acidul glicolic sau salicilic ca ingrediente descompun retinolul, hidrochinona sau vitamina C. În schimb, dermatologii recomandă un demachiant simplu, protecție solară, cremă hidratantă și un retinoid sau retinol.

Acordați produselor mai mult timp pentru a „lucra”

secretele produselor perfecte pentru îngrijirea pielii feței

Schimbarea produselor cosmetice la fiecare două săptămâni poate fi contraproductivă. Chiar dacă nu există nicio schimbare vizibilă la început, le oferim o șansă, explică dermatologii. Trebuie să așteptăm până când întregul conținut al produsului este gol, pentru a vedea dacă există vreun efect asupra pielii noastre. Excepții sunt cazurile în care apare o erupție cutanată, umflare sau înroșire după utilizarea unui produs. Apoi, utilizarea ar trebui să se oprească imediat. Este important să alegeți produsele potrivite pentru fiecare sezon. Deci z. B. În timpul iernii ar trebui să folosim mai multă cremă uleioasă, astfel încât să ne poată hidrata pielea, să se usuce de vânt și la temperaturi scăzute.

O viață echilibrată pentru o piele mai frumoasă

nutriție sănătoasă - secrete ale sfaturilor de îngrijire a pielii frumoase

Este foarte important să mănânci sănătos. Avem cu adevărat nevoie să mâncăm mai multe fructe și legume, să bem mai multă apă și să mâncăm lucruri mai puțin grase. Somnul joacă, de asemenea, un rol important în frumusețea pielii noastre. Exercițiile fizice au, de asemenea, un efect foarte pozitiv asupra pielii. Activitățile fizice scad stresul și nivelul hormonului său – cortizol – scade. Dacă sunteți expus la mai mult stres, puteți avea dermatită atopică și rozacee.