Să vă binecuvânteze

Schimbarea dietei și a liniștii interioare în lupta împotriva flatulenței

stomacul doare stăpânește senzația de disconfort din cauza aerului din stomac

Din păcate, flatulența apare adesea și îi face pe toată lumea să se simtă jenat. Poate fi deosebit de jenant atunci când trebuie să lucrezi cu colegii într-un birou în timpul zilei. Vrei ceva împotriva flatulenței a face!

Pentru a lupta împotriva gazelor, trebuie să vă schimbați meniul

carne prăjită hamburger cartofi cola disconfort abdominal nociv

Flatulența este de obicei asociată cu eructări, dureri abdominale și crampe abdominale. Obiceiurile alimentare, intoleranțele alimentare, combinația incorectă a alimentelor și anumite caracteristici individuale determină apariția flatulenței. Atât ingestia de aer în timp ce mănâncă, cât și consumul de alimente picante și condimente conduc la acumularea de gaze în tractul gastro-intestinal. Stresul este, de asemenea, un factor al stomacului umflat. Dacă suferiți de intoleranță la lactază, vă lipsește enzima lactază, care este responsabilă pentru descompunerea corectă a zahărului din lapte. Acest lucru ar putea duce la disconfort la nivelul stomacului. În majoritatea cazurilor, însă, se referă la o dietă necorespunzătoare. Dacă sunteți în căutarea ajutorului împotriva flatulenței trebuie să știți că consumul excesiv de carbohidrați îi împiedică să fie defalcați în mod corespunzător de către organism. Apare flatulența. În schimb, creșteți cantitatea de produse din tărâțe de ovăz.

Ce ajută împotriva flatulenței

Pătrunjelul hrănitor ajută sensibil la funcționarea naturalității sistemului digestiv

A mânca încet și a mesteca bine poate face multe împotriva flatulenței Ajutor. În felul acesta nu vei mai lua la fel de mult aer cu mâncarea ta. Includeți în meniu alimente care conțin lactobacili și bifidobacterii care promovează funcția intestinului. Evitați produsele lactate cu un conținut ridicat de lactoză pentru a preveni gazele și balonarea. Berea și băuturile carbogazoase sunt, de asemenea, o cauză a stomacului umflat.

Dacă doriți să vă salvați sentimentul jenant de mârâit în intestine, uitați de tot felul de varză, broccoli și păstăi. Următoarele alimente și condimente îmbunătățesc digestia și ajută la prevenirea apariției flatulenței neplăcute – usturoi, roșii, combinația de piper negru și coriandru, rădăcină de ghimbir, pătrunjel, mărar, mentă, apă de nucă de cocos, scorțișoară.

Pentru a nu vă mai plânge de tulburări gastro-intestinale, aveți nevoie de o dietă completă și sănătoasă, care constă în mese mici obișnuite. Exercițiul fizic este, de asemenea, important aici. Stresul și efortul nu fac decât să doară. În schimb, odihna și liniștea asigură un tract digestiv sănătos, fără gaze.

Usturoiul are grijă de tractul gastro-intestinal

usturoi nutriție schimbare meniu ingrediente fundal alb potrivire feluri de mâncare salată

Mărar cu o salată sau un fel de mâncare – delicios și sănătos

salată de mărar adăugați la ea presărați alimente proaspete tulburări ale stomacului

Broccoli trebuie inclus în noul plan alimentar broccoli luptă împotriva gazelor și balonării mâncați sănătos legume nutritive