Să vă binecuvânteze

Experții dovedesc efectele pozitive ale ceaiului verde asupra sănătății

O ceașcă de sticlă cu ceainic verde întărește corpul și părul

Cercetătorii japonezi demonstrează: ceaiul în general contribuie la un somn bun și imunitatea este întărită de efectele pozitive ale ceaiului verde. În consecință, câteva căni de ceai pe zi contribuie la un somn mai bun. Esti curios? Apoi citiți despre cum vă puteți întări corpul cu acest elixir!

Concentrați-vă asupra efectelor pozitive ale ceaiului verde

Bea ceai verde împotriva problemelor de somn Sfaturi pentru stimularea creierului

Rezultatele cercetărilor din cadrul școlii de medicină a Universității „Nihon” arată că adevărații iubitori de ceai au cu 50% mai puține probleme de somn și coșmaruri decât cei care nu beau nici măcar doar 1-2 căni pe zi. Cercetătorii cred că motivul acestui fapt constă în ingredientele active și în aminoacidul tanin. Aceasta are proprietatea de a reduce stresul și de a calma activitatea electrică negativă din creier.

Consumul sănătos de ceai

ceaiul verde beneficiază de sfaturi ale experților o alimentație sănătoasă

Un alt studiu realizat de Universitatea Japoneză din Okayama demonstrează acest lucru efectele pozitive ale ceaiului verde. Reduce riscul bolilor vaselor de sânge cu până la 75%. Peste 7.000 de persoane au fost observate pe o perioadă de peste 7 ani și rezultatele arată că consumul regulat de 300 ml de ceai verde întărește imunitatea și reduce astfel riscul de cancer. Motivul pentru aceasta este efectul antioxidanților, care nu lipsesc din ceaiul verde. Antioxidanții curăță pereții vaselor de sânge de depozitele de colesterol.

O ceașcă de ceai verde pe zi este ca un elixir pentru corp

ceaiul verde intareste imunitatea.consum sanatos

Bea zilnic ceai de plante și ceai verde

bea ceai parfumat sfaturi sănătoase - împotriva insomniei

Serviți ceaiul într-un vas de sticlă cu un capac de sticlă

efectele pozitive ale ceaiului verde pentru întărirea corpului

Se prepară ceai verde în cutii de metal

Ceainic de ceai verde sănătos Elixir