Proiectarea unghiilor

Unghii de balerină în tendință – Această formă de unghie arată total nobilă și elegantă!

Unghii de balerină Nud acrilic Varianta franceză Juwellen

Unghiile de balerină, numite și unghii de sicriu, sunt la modă de câțiva ani și concurează cu stiletto-urile ascuțite. Aspectul a fost văzut pentru prima dată pe celebrități precum Rihanna și Kim Kardashian, acum forma distinctivă a unghiilor este populară cu multe doamne din întreaga lume. Spre deosebire de tendințele ciudate precum „Unghiile cu bule” și „Unghiile din blană” care au primit multă atenție pe Instagram în ultima vreme, unghiile de balerină sunt o tendință pe care oamenii obișnuiți o pot purta de fapt. În plus, există deja numeroase variante și idei pentru modele frumoase de unghii. Vă vom spune astăzi ce caracterizează această formă de unghii și vă vom oferi câteva idei pentru o manichiură elegantă.

Ce face unghiile balerinei?

Pointe pantofi balerini dansatori sursă de inspirație unghii balerină

Această formă de unghii își datorează numele clasicilor pantofi de balet, cunoscuți și sub denumirea de pantofi pointe. Acestea au o parte frontală plană, care oferă dansatorului o suprafață plană. Unghiile de balerină sunt o combinație de două forme de unghii – „pătrat” și „migdal”. Unghiile sunt mai întâi așezate într-o formă de migdale, apoi se termină plat cu colțuri ascuțite. Vârful unghiei ar trebui să arate ca un trapez isoscel și unghia în ansamblu formează o formă de diamant.

Forma unghiilor sicriului pune accentul pe pietre

În ciuda eleganței numelui lor, unghiile de balerină sunt considerate destul de îndrăznețe și flamboyante. Unghiile de balerină sunt mai potrivite pentru femeile încrezătoare, hotărâte și se combină cel mai bine cu costume stricte, mai degrabă decât cu rochii romantice.

Formarea unghiilor – sfaturi și trucuri pentru unghiile perfecte

Unghii cu gel pentru vara 2019 – 5 tendințe de design de unghii și multă inspirație

Inspirație pentru unghiile albe cu gel: idei frumoase pentru sezonul de iarnă

Balerina cuie întărirea unghiilor scurte cu violet liliac gel

Unghiile de balerină reprezintă un amestec de formă ovală și unghiulară. Aspectul este potrivit atât pentru unghiile naturale puternice și puternice, cât și pentru unghiile cu gel artificial. Cu toate acestea, forma vine în propriile sale cu unghii mai lungi. Este foarte important ca toate unghiile de pe cele zece degete să fie perfect așezate, deoarece orice nereguli vor atrage imediat atenția.

„Balerină” pentru unghiile naturale

Forma unghiilor balerina unghiile naturale lungi puternice

Dacă doriți să vă filați unghiile naturale într-o formă de balerină, iată câteva tehnici de depunere pe care le puteți încerca:

Metoda 1 – Determinați mai întâi lungimea unghiilor și limitați toate vârfurile unghiilor. Apoi rotunjiți laturile și centrul unghiei la un unghi de 45 de grade pentru a crea o formă trapezoidală.

Metoda 2 – Pilați mai întâi părțile laterale și centrul unghiei ca în forma de migdale și apoi reglați vârfurile la lungimea dorită. Vârful este depus drept orizontal.

Unghii balerină sub formă de unghii naturale vopsite în roz

Asigurați-vă că vârfurile unghiilor nu devin prea înguste sau prea largi. În caz contrar, întregul efect al formei de balerină va dispărea și unghiile vor semăna în curând cu „pătratul” obișnuit..

Unghii cu gel în formă de balerină

Balerina cuie nuanțe de triunghi strasuri roz pastelate

Deoarece unghiile naturale se pot rupe relativ rapid cu această tehnică, întărirea unghiilor naturale cu gel ar avea mai mult sens. Unghiile cu gel în formă de balerină sunt deosebit de populare în studiourile de unghii din întreaga lume. Când vine vorba de designul artistic al unghiilor, posibilitățile sunt nelimitate. Dacă aveți un anumit design de unghii, îl puteți arăta manichiuristului.

Unghii balerina gel mat sclipici visiniu rosu inchis

Pentru a vă oferi o inspirație pentru următoarea manichiură, am adunat câteva idei minunate de artă de unghii care pun această formă de unghii în centrul atenției. În funcție de culoarea sau decorul ales, se creează un efect foarte diferit.

Monocrom

Balerina gel unghii tonuri roz autocolante pentru unghii

Chiar dacă toate unghiile sunt vopsite într-o singură culoare, manichiura balerină va provoca agitație. Tonurile moi pastelate și nud, cum ar fi bej, trandafir sau gri fac ca designul unghiilor să pară vizual mai calm. Culorile luminoase de neon, pe de altă parte, subliniază aspectul sălbatic și intensifică efectul. Un design de unghii viu colorat este perfect pentru vacanța de vară.

Înghețat

Combinație de unghii balerină mat pătrat oval

O oja catifelată, mată, face colțurile unghiilor de balerină să pară mai moi și asigură calmul vizual. Un contrast fermecător este creat atunci când suprafața mată este decorată cu pietre strălucitoare. De asemenea, puteți amesteca finisaje mate și lucioase pentru a adăuga accente unora dintre unghii.

Subliniați și forma unghiilor

Balerina unghii scurte varianta franceză sclipici argintiu

Unghiile balerinei se caracterizează printr-o geometrie frumoasă, care poate fi subliniată prin arta unghiilor. Mizați-vă pe un model cu linii clare, un design negativ al spațiului sau un aspect dungat.

Accente cu sclipici

Unghii balerina gel scurt polonez roz sclipici argintiu

Dacă vrei să-ți arăți arta de unghii mai plină de viață, ar trebui să te bazezi cu siguranță pe sclipici. Strălucirea fină a particulelor de sclipici echilibrează vizual forma unghiilor unghiulare și o face să pară foarte feminină. Posibilitățile sunt foarte diverse: subliniați vârful unghiilor, creați un gradient de culoare sau vopsiți doar câteva unghii cu oja cu sclipici.

Pigmenți de culoare

Ballerina cuie strasuri acrilice pastel roz

Pigmenții de culoare fac ca unghiile să strălucească și mai strălucitoare și sunt în prezent în fruntea listei de popularitate. Chrome, hologramă, unghii de sticlă – toate aceste înfățișări sunt excelente pentru unghiile de balerină și pun în joc un element de lux.

gradient de culoare

Balerina unghii gradient alb alb

Aspectul ombré în culori strălucitoare este excelent pentru unghiile de balerină. Cea mai populară combinație este nud și alb. Accentul este plasat pe vârfurile unghiilor. Puteți adăuga, de asemenea, puțină sclipici la gradient și puteți crea un efect și mai impresionant.

Jewel wave nail art

Ombre Nude Ballerina Albă Unghii Pietre de Stras

Unghiile de balerină se dovedesc de obicei neobișnuite și extravagante. Pietrele strălucitoare dau modelului de unghii atingerea finală și nu pot fi trecute cu vederea. Strălucirile strălucitoare uluitoare fac ca fiecare design al unghiilor să fie și mai special.

Aspect de marmură

Forma unghiilor de balerină Dungi argintii cu aspect de marmură nudă

Toată lumea poartă unghii cu efect de marmură acum! Arată foarte elegant și sunt foarte ușor de creat. Puteți combina acest aspect cu diverse tonuri nud, culori pastelate sau detalii suplimentare, cum ar fi dungi de unghii.

Liniile nebune pe un grund alb pot fi, de asemenea, evocate cu un stilou permanent! Pur și simplu faceți câteva linii mâzgălite și apoi estompați-le ușor cu o perie înmuiată în alcool. Deoarece unghiile sicriului sunt caracterizate de obicei printr-o anumită lungime, 4-5 linii sunt suficiente, altfel designul unghiilor va ajunge să fie prea întunecat.

Balerină formă de unghii marmură aspect alb negru tonuri nud

Cuie de marmură albă lungă formă de balerină

Unghii de ochi de tigru

Ballerina cuie ochi tigru optica alb negru auriu sclipici

Manichiura pentru ochi de tigru este cu siguranță un dispozitiv de captare a ochilor. Probabil că numele vi se pare familiar. În urmă cu câțiva ani, Tiger Hair era la modă. Tendința părului a fost un amestec frumos de maro, auriu și bronz, care a făcut să se vadă frumoase în păr. Unghiile cu ochi de pisică strălucesc, de asemenea, cu reflexe de lumină fascinante și o adâncime de culoare unică.

Design de unghii gotic

Unghie balerină neagră mată Design gotic de unghii

Unghiile de balerină vopsite în negru arată, de asemenea, foarte elegant. În cele din urmă, această formă a unghiilor mai este numită „unghii de sicriu”. Prin urmare, designul unghiilor poate fi un pic gotic și poate transmite un sentiment întunecat. Un finisaj mat va spori efectul.

Pictează motive pe unghii

Sicriul balerinei cuie fluture de culoare somon

Unghiile de balerină oferă suficient spațiu pentru pictarea unor motive drăguțe. Cu un stilou, de exemplu, pot fi făcute mici mickeys, inimi și flori. Dacă nu puteți picta modele elaborate manual, există, de asemenea, alternative excelente, cum ar fi autocolante cu apă, ștampile, autocolante și co. Motivele complicate sunt deosebit de eficiente pe unghiile mai lungi.

Indiferent de aspectul lacului de unghii pe care îl alegeți, unghiile de balerină vor provoca cu siguranță o agitație!

Ballerina Nail Shape Peach Pink Black White

Gel unghii formă balerină motiv ananas vară

Balerină în formă de unghii strasuri bej maro

Sicrie Unghii Forma unghiilor Marmură Albastru Alb Argintiu Accente

Sicrie cuie balerină strasuri roșu închis mat

Sicriul balerinei cuie nuanțe nud strasuri mate