Casă și grădină

Idei de amenajare a grădinii pentru copii – zona de joacă este distractivă

idei de design de gradina joaca idei de colt anvelope tropicale catarare cadru gazon

Este cu adevărat minunat să trăiești într-o casă cu propria grădină. Grădina este un loc fantastic pentru adulți, unde pot trăi multe momente minunate. Nu contează modul în care este amenajată grădina, indiferent dacă este formată dintr-un gazon simplu, diverse căi de grădină, colțuri de flori sau chiar un petic de legume. Dar ce zici de asta Idei de amenajare a grădinii pentru copii?

Idei de amenajare a grădinii – O zonă de joacă frumoasă pentru copii

idei de amenajare a grădinii alunecare podea tunel leagăn cauciuc zonă de joacă colorată

Nu uitați că și copiii vor alerga prin grădina colorată și parfumată. Vor căuta ascunzișuri, vor urca în copaci și vor culege flori pentru mama. Prin urmare, planificați un design de grădină pentru copii și asigurați-vă că și cei mici au propriul spațiu în grădină, un loc în care adulții sunt interzise. Pentru că ceea ce ar putea fi mai frumos decât să-i urmărești pe copii de pe terasă și să te bucuri de distracția pe care o fac în grădină.

the Idei de amenajare a grădinii pentru copii – care este beneficiul?

idei de amenajare a gradinii playhouse hangar lemn cutie postala banca masa fereastra

Oferirea copiilor de un loc special în grădină este o idee grozavă. Astfel, își pot folosi energia și într-un loc sigur. Investiția într-un „colț pentru copii” nu este în niciun caz un dezavantaj. Dimpotriva! În acest fel, copiii nu pierd contactul cu restul grădinii și, de asemenea, învață să aibă grijă de propriul spațiu.

Cu siguranță, fiecare proprietar al unei grădini încearcă să-și învețe copiii sălbatici să nu arunce mingea în tufișuri, să acorde atenție plantelor și să nu mănânce din plante pe care nu le cunosc. Cu toate acestea, nu poți să-l verifici constant și nici să petreci întreaga zi la grădiniță nu este atât de grozav.

Ideile de proiectare a grădinii – ar trebui să puteți urmări zona de joacă

idei de amenajare gradina ascunzatoare casa din lemn colt de citit nisip scara scandura

Cel mai bun mod de a-i vedea pe copii făcând asta este atunci când o fereastră este orientată spre locul de joacă sau poate fi văzută de pe terasă. De asemenea, ar fi bine dacă zona de joacă se află lângă o potecă de grădină. Dar nu ar trebui să fie prea aproape, altfel poate interfera cu jocul. Nu ar fi un lucru bun, doar din motive de siguranță, să construim locul de joacă la intrarea în grădină. Tentația de a fugi afară nu trebuie subestimată. O altă măsură de securitate de la a noastră Idei de amenajare a grădinii este să alegeți un loc care nu este prea ascuns pentru zona de joacă. De asemenea, ar trebui să aveți o vizibilitate bună la distanță, astfel încât să puteți verifica copiii din când în când.

Multe grădini nu au prea mult spațiu pentru un loc de joacă, dar există încă câteva posibilități de a integra un colț de joacă. De exemplu, dacă aveți un arc sigur în grădină, puteți atașa un leagăn la acesta. Ramurile copacilor mai mari pot servi drept bază pentru o casă mică în copaci sau puteți atârna câteva frânghii pe ramuri pentru a urca. Sacrificați o bucată de gazon pentru o piscină gonflabilă sau o trambulină sau montați un tobogan și un loc de nisip dacă există suficient spațiu.

Câteva idei de design de grădină pentru copii sunt întotdeauna utile

idei de amenajare a gradinii mini piscina scaune pentru copii joaca scaune paleta colorata de protectie solara

Pentru amenajarea grădinii pentru copii, luați o magazie veche, pentru ale cărei instrumente ați găsit acum un loc mai bun. Este ideal pentru o casă mică în care copiii se pot ascunde și juca. Dar asigurați-vă că magazia este suficient de sigură și stabilă.

În Idei de amenajare a grădinii Există întotdeauna suficiente oportunități pentru copii, pentru că, la urma urmei, este vorba de dragutele noastre. Trebuie doar să ai suficientă imaginație. Și copiii tăi sunt sigur că vor fi fericiți!

Flori pentru amenajarea gradinii pentru copii

Idei de design de grădină basm frumos multe plante zona de joacă

Ideea pentru o casă de copac joasă 

Ideile de proiectare a grădinilor creează o bucurie de proiectare a unei case mici

Design de grădină cu leagăn pentru întreaga familie

Idei de design de grădină leagăn este distractiv multe jocuri

Sandpit ca idee

Idei de nisip jucării distractive pentru copii

Idei de proiectare a grădinilor – încorporați o trambulină în pământ

Idei de amenajare a grădinii piscină fată mică de grădină mijlocie

Idei o mulțime de spațiu pentru așternut copii joc amuzant

Idei de amenajare a grădinilor zonă mică de joacă frumoasă pentru casă

Idei de amenajare a grădinilor fetele joacă figuri deco sărituri   Ideile de proiectare a grădinilor bucuria copiilor creează mult spațiu

Idei de amenajare a grădinii elemente de decor pod animale interesante

Designul grădinilor atmosfera aventuroasă creează spațiu pentru copii