Proiectarea unghiilor

Modele frumoase de unghii și tendințele actuale ale ojei: Glass Nails and Co.

Modele frumoase de unghii trend-glass-nails-nude-tones-rose

Tendințele ojei se schimbă rapid și oferă întotdeauna idei noi și fermecătoare pentru un design modern al unghiilor. Coreea s-a impus în ultimii ani ca o țară de tendințe de frumusețe și determină tendințele din lumea manichiurii. Dacă doriți să aflați mai multe despre cele mai recente tendințe de artă de unghii, atunci ați ajuns în locul potrivit. În articol veți găsi o mulțime de idei fascinante și sfaturi utile pentru modele frumoase de unghii cu cele mai noi tendințe de lac de unghii, cum ar fi unghiile de sticlă, unghiile diamantate și unghiile cromate.

Modele frumoase de unghii – unghii de sticlă ca tendință populară în domeniul unghiilor

Modele frumoase de unghii roz-unghii-sticlă-unghii-accent

Deși tendințele din lumea designului unghiilor se schimbă rapid, există unele care rămân mai mult. Tendința unghiilor de sticlă și-a cunoscut creșterea la sfârșitul anului 2015, dar este încă una dintre cele mai populare modele de unghii ale multor femei din întreaga lume. Tendința nail art vine din Coreea și oferă unghiilor un aspect eficient de sticlă spartă.

Modele frumoase de unghii pentru unghiile scurte

Modele frumoase de unghii folie-sticlă-cuie-noapte-cer-nailart

Cel mai bun lucru despre noile tendințe de ojă este că sunt potrivite atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte. Pentru a obține aspectul la modă, nu aveți neapărat nevoie de unghii artificiale sau modelare a unghiilor, deoarece modelele actuale de unghii arată elegant și elegant și pe unghiile scurte și naturale.

Unghiile de sticlă ca un design modern al unghiilor

Modele frumoase de unghii-unghii-de-sticlă-unghii-bricolaj

Unghiile de sticlă arată ca niște așchii de sticlă reale pe unghii. Efectul este creat cu ajutorul unei folii holografice sau a unor folii de unghii adecvate și acest lucru creează reflexe frumoase ale luminii, în special sub razele soarelui. Deci, dacă doriți un design modern și eficient al unghiilor, Unghiile de sticlă sunt cu siguranță alegerea potrivită.

Faceți-vă singuri unghii de sticlă sau mergeți la salonul de unghii

Faceți modele frumoase de unghii de sticlă-unghii-doar-faceți-vă

Nu trebuie neapărat să mergi la salonul de unghii pentru modele frumoase de unghii. Cu o mână constantă și materialele potrivite, tendința ojei poate fi imitată și acasă și puteți economisi și timp și bani. Mai jos este un ghid despre cum să-ți faci propriile unghii de sticlă.

De ce ai nevoie pentru unghiile de sticlă?

frumoase-modele-de-unghii-sticla-cuie-materiale-de-bricolaj-folie

Dacă ați decis să faceți singuri modele de unghii frumoase cu Glass Nails acasă, atunci veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • folie irizată
  • Foarfece de unghii
  • pensetă
  • lac de unghii
  • Înveliș transparent

Instrucțiuni – Faceți singuri unghii de sticlă

frumoase-modele-de-unghii-trend-cuie-de-sticla-fac-it-yourself-instructiuni

Unghiile de sticlă se pot face de obicei cu oja normală, dar în acest caz efectul este păstrat pentru o perioadă mai scurtă de timp. De aceea se recomandă utilizarea lacurilor cu gel și a unei lămpi UV. În primul rând, „cioburile de sticlă” sunt tăiate din folia irizată și preparate. Apoi vopsiți unghiile în orice culoare și așezați folia pregătită pe oja moale cu penseta. În cele din urmă sigilați cu lacul transparent și aspectul strălucitor este gata.

Alternative la folia irizată

frumoase-modele-de-unghii-folie-de-celofan-sticlă-cuie-efect-de-sticlă

Pe lângă folia irizată, puteți folosi și folie colorată de celofan sau folie holografică pentru acest design de unghii. De asemenea, pot fi găsite folii și autocolante pentru unghii gata care au acest aspect de sticlă și o formă potrivită.

Modele frumoase de unghii cu folii colorate

modele-unghii-frumoase-unghii-de-sticlă-efect-dramatic-întunecat

Foliile holografice și irizate au un luciu special, fiecare dintre ele creând un efect diferit în funcție de culoarea de bază. În plus, sunt oferite folii colorate cu care pot fi evocate modele frumoase de unghii cu efecte deosebite.

Modele frumoase de unghii cu unghii de sticlă pentru un aspect plin de farmec

modele-frumoase-unghii-spumante-cu-sticla-cuie

Dacă vi se pare că tendința Glass Nails este cam brânză și puțin supraîncărcată pentru toate unghiile, atunci o puteți folosi doar pentru a accentua manichiurile. Unghiile de sticlă se combină frumos atât cu lacurile de unghii întunecate, cât și cele deschise și astfel pot fi făcute și modele frumoase de unghii pentru o ocazie specială.

Realizați singuri modele festive de unghii

unghii-frumoase-unghii-festive-unghii-fă-ți-singur-unghii-de-sticlă

Unghiile de sticlă sunt alegerea perfectă pentru designul festiv al unghiilor. Fie că este vorba de un Silverster, o zi de naștere sau chiar o nuntă, micile cioburi de sticlă asigură un aspect plin de farmec pe unghiile tale. Și cel mai bun dintre toate, le puteți face cu ușurință acasă.

Nouă tendință de unghii pentru modele frumoase de unghii – Diamond Nails

modele-frumoase-unghii-unghii-diamantate-trend-folie-sticla-unghii

La un an de la publicitatea de la Glass Nails, s-a dezvoltat o nouă tendință de artă a unghiilor. Diamond Nails, pe de altă parte, provin din Coreea și arată ca o extensie a modei unghiilor de sticlă. Aici nu se folosesc strasuri, dar bucăți mici de folie sunt lipite pe unghii, care transformă unghiile în diamante mici.

Diferența dintre unghiile de diamant și unghiile de sticlă

modele-frumoase-de-unghii-oje-de-unghii-tendințe-diamant-unghii-strălucire

Spre deosebire de Unghiile de sticlă, cu unghiile cu diamant, toate unghiile sunt acoperite cu pelicula irizată. Pentru a intensifica și mai mult efectul și a obține aspectul de diamant, un lac cu efect holografic este aplicat ca strat de bază, ceea ce face ca unghiile să strălucească ca niște bijuterii reale.

Unghiile cu diamante ca accent pentru modele frumoase de unghii

modele-frumoase-de-unghii-noi-oje-de-unghii-trend-cu-diamante

Dacă vrei o manichiură izbitoare, cu siguranță ai dreptate cu Diamond Nails. De asemenea, poți purta diamante pe unghii în viața de zi cu zi, dar tendința ojei este cea mai bună pentru ocazii speciale și seri de petrecere. Aspectul poate fi evocat pe toate unghiile sau doar ca accent pe câteva unghii.

Faceți-vă singuri Diamond Nails

frumoase-modele-de-unghii-unghii-cu-diamante-mat-negru-combina

Dacă doriți să creați singuri modele de unghii frumoase cu Diamond Nails, puteți folosi ideile noastre ca inspirație. În plus față de filmul holografic, bandă adezivă cu același efect poate fi folosită și pentru aspectul diamantat. Unghiile cu diamante pot fi combinate cu diferite culori și, de asemenea, arată excelent cu o oja într-un aspect mat.

Unghii cu diamante pentru unghii scurte

modele-unghii-frumoase-unghii-scurte-unghii-cu-diamant-fă-te-singur

Modele frumoase de unghii din cele mai noi tendințe de ojă pot fi evocate și pe unghiile scurte. Unghiile cu diamante și sticlă transformă chiar și cele mai mici unghii în bijuterii strălucitoare și asigură un aspect eficient.

Combinați tendințele ojei pentru modele frumoase de unghii

frumoase-modele-de-unghii-unghii-de-sticla-unghii-cu-diamante-glamour

Cele mai populare tendințe de ojă pot fi combinate pentru un design special al unghiilor. Deoarece unghiile de sticlă și unghiile cu diamante arată similar, puteți evoca modele de unghii foarte frumoase din cele două. Utilizați culori contrastante pentru stratul de bază și folii pentru a separa diferitele efecte.

Mirror Nails pentru un aspect de oglindă

frumoase-modele-de-unghii-crom-oje-oglinda-unghii-unghiile-te-faci

Unghiile cromate sau unghiile oglindă sunt una dintre cele mai noi tendințe în designul unghiilor, care se bucură de o mare popularitate la prezentările de modă. Unghiile metalice strălucitoare au un efect încântător de oglindă care nu sclipesc, ci pur și simplu sclipesc ca un metal. Unghiile în oglindă se combină frumos cu bijuteriile din argint și sunt numite ca una dintre cele mai mari tendințe de ojă pentru 2017.

Modele frumoase de unghii cu efect reflectant

modele-frumoase-unghii-oglindă-unghii-crom-pudră-elegante

Deși unghiile cromate cu o strălucire argintie sunt cea mai comună tendință, puteți obține acest aspect în alte culori, cum ar fi nud, roz sau chiar auriu. Datorită aspectului metalic, această tendință a ojei este completarea perfectă a bijuteriilor.

Creați-vă designuri frumoase de unghii cu Chrome Nails

frumoase-modele-de-unghii-bricolaj-crom-unghii-design-pudra-se-aplica

Și cum funcționează de fapt unghiile oglinzii? Secretul din spatele acestui design de unghii este o pudră specială de sclipici, numită și pulbere de unghii cromată. Acest lucru creează un strat asemănător oglinzii care oferă efectul de oglindă dorit. Pulberea de crom este presărată pe unghii de gel deja vopsite și frecată cu un aplicator de fard de ochi. Întrucât această tehnică este deosebit de complexă, puteți lăsa cel mai bine acest design de unghii profesionistului.

Pulbere de crom pe unghiile întunecate

frumoase-modele-de-unghii-DIY-oglindă-unghii-pudră-instrucțiuni

Pulberea cromată pentru unghiile oglinzii poate fi aplicată atât pe stratele de bază deschise, cât și pe cele întunecate. Cu o nuanță nudă ca strat de bază, se obține un efect argintiu, în timp ce cu oja neagră unghiile obțin un strălucire metalic.

Mirror Nails pentru un design fermecător al unghiilor

modele-frumoase-unghii-oglindă-unghii-crom-unghii-pudră

Unghiile cromate sunt cu siguranță un adevărat punct de atracție și sunt potrivite atât pentru lunile de vară, cât și pentru cele de iarnă. În loc de pulbere de crom, puteți utiliza și o vopsea cu efect cu efect de oglindă. Pentru a intensifica efectul, puteți aplica un strat superior lucios pe unghiile cromate finisate.

Combinați corect unghiile oglinzii

modele-frumoase-unghii-oglinzi-unghii-crom-oje-degete accent

Dacă unghiile oglinzii sunt prea multe pentru tine ca un aspect complet, poți accentua doar efectul la modă asupra unghiilor individuale. Modelele frumoase de unghii cu unghii oglindă sau cromate sunt cel mai bine combinate cu culori mai închise, deoarece creează un contrast minunat.

Asigurați-vă unghiile cromate cu lac efect

frumoase-modele-de-unghii-fac-tu-singur-crom-unghii-pudra-unghii-cromate

Pentru a obține un frumos efect de oglindă, ar trebui să frecați bine pulberea de crom pe unghii, ceea ce uneori nu este atât de ușor. Dacă doriți să faceți singuri oglindele acasă, vă recomandăm să folosiți un lac de efect în loc de pudră de unghii.

Holograma unghiilor ca o tendință de lac de unghii

modele-frumoase-unghii-oje-de-unghii-trend-hologramă-unghii

Această tendință de lac de unghii vă va încânta cu siguranță. Așa-numitele unghii holografice sunt cel mai recent hype din lumea designului unghiilor și fascinează prin aspectul lor spațios. Unghiile hologramei sclipesc ca un lac sclipitor, dar au strălucirea unui metal.

Faceți-vă singuri unghiile holografice cu oja cu efect

modele-frumoase-de-unghii-efect-hologramă-tendințe-de-lac-de-unghii

Cel mai simplu mod de a imita modele frumoase de unghii cu efect de hologramă este să folosiți un lac de efect adecvat. Astfel de lacuri de unghii pot fi găsite în fiecare farmacie și sunt perfecte pentru un design fermecător de unghii pe care îl puteți face cu ușurință acasă.

Modele frumoase de unghii cu unghii holografice

frumoase-modele-de-unghii-unghii-pudra-holograma-unghii-oja-trend

Unghiile olografice sunt la modă și pot fi folosite pentru a crea modele frumoase de unghii. Efectul hologramă arată deosebit de frumos lângă unghiile nud sau întunecate. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă un strat de bază întunecat sau chiar negru pentru unghiile hologramei.

Modele frumoase de unghii cu pudră de hologramă pentru unghii

frumoase-modele-de-unghii-unghii-holografice-efect-lac

Oja hologramă evocă un strălucire curcubeu pe unghii, făcând manichiura dvs. un adevărat ochi. O altă variantă pentru designul unghiilor la modă este așa-numita pulbere de unghii hologramă, care funcționează în mod similar cu pulberea de crom.

Instrucțiuni pentru unghiile hologramei cu pulbere

frumoase-modele-de-unghii-hologramă-unghii-bricolaj-instrucțiuni-pudră

Pudra de unghii hologramă se aplică la rândul ei pe unghiile vopsite cu lac de gel cu un aplicator. Particulele mici sunt frecate bine de unghii până se obține efectul dorit. Designul este apoi sigilat cu lac transparent.

Combinați cu pricepere tendințele ojei

frumoase-modele-de-unghii-idei-oje-oje-tendinte-combina

Dacă doriți să evocați singuri modele frumoase de unghii pe unghii, puteți combina cele mai noi tendințe de oje într-un singur design de unghii. Puteți combina unghiile de diamant și sticlă cu folii holografice cu unghiile cromate și să creați singur arta creativă a unghiilor.