Proiectarea unghiilor

Design de unghii în negru – 13 idei și imagini pentru unghiile unice

design de unghii in flori negre sclipici idee bricolaj

Când vine vorba de designul unghiilor în negru, există multe modalități diferite de a pune degetele în centrul atenției. Culoarea neagră este orice altceva decât plictisitoare și este, de asemenea, perfectă ca fundal pentru o mare varietate de motive, modele și modele. Rezultatul poate fi elegant sau jucăuș, astfel încât să se găsească idei minunate pentru fiecare ocazie. Am reunit câteva idei și inspirații interesante pentru designul unghiilor în negru, precum și imagini de proiectare a unghiilor ca ilustrație. Folosiți-le ca inspirație sau copiați și lipiți pentru a uimi pe toată lumea.

Design-unghii-pietre-negre-puncte-model-inspiratie-3d

Deci, unghiile negre sunt atractive, dar ce poți face cu ele? În afară de faptul că pot fi proiectate cele mai diverse modele și motive, așa cum veți vedea din următoarele imagini de proiectare a unghiilor, designul unghiilor cu manichiură franceză poate fi implementat și prin proiectarea vârfurilor în orice culoare. Reversul francez arată, de asemenea, minunat în negru.

design de unghii în nud negru-benzi de unghii-stick-star-sclipici-auriu

În plus, designul unghiilor negre se potrivește fiecărei lungimi și forme a unghiilor. Deci, indiferent dacă doriți să proiectați unghii scurte, de lungime medie sau lungă, fie că unghiile sunt rotunjite sau pătrate sau dacă căutați un design pentru unghiile ascuțite, negrul este întotdeauna o alegere bună. Dar acum ajungem la câteva tehnici populare care ar trebui să ofere o mică perspectivă asupra numeroaselor posibilități.

Design de unghii cu puncte

design de unghii în idee de tip model alb-negru cu puncte albe

Modelul jucăuș cu buline este probabil unul dintre cele mai populare modele. Cui doamnă nu îi place? Ele nu sunt doar drăguțe, ci și clasice și elegante și pot fi implementate în diferite combinații de culori pe un fundal negru. De exemplu, dacă doriți un design de unghii în alb și negru, puteți crea cu ușurință puncte albe pentru un model în alb și negru. Dacă sunteți în căutarea unui design de unghii în negru și roz, puteți reveni la această nuanță. Sau ce zici de un design de unghii cu arc și puncte? Puteți vedea câteva imagini superbe pentru designul unghiilor deasupra și dedesubt.

design de unghii în puncte negre-gri-argintiu-simplu-art

Desigur, mai mult de doar două culori pot fi combinate. Un model de punct colorat pe un fundal negru poate arăta foarte vesel. Acest lucru îl face foarte potrivit pentru petreceri. Punctele pot avea aceeași dimensiune sau puteți crea un amestec de dimensiuni diferite. Pentru ca acestea să devină uniform rotunde, puteți utiliza așa-numitul instrument de punctare, care este foarte ușor de utilizat. Alternativ, sunt potrivite și o scobitoare bontă, capul unui știft și chiar și capetele unui știft bobby, pe care le îndoiți pur și simplu. Cu ajutorul acestor obiecte, puteți crea și puncte de diferite dimensiuni pentru designul unghiilor în negru.

Imagini de unghii cu dungi

design-unghii-negru-alb-dungi-culori-neutre-stencil-simple

Nu se poate spune nimic mai mult despre dungi decât despre puncte. Acest model este, de asemenea, unul dintre clasici, iar posibilitățile sunt aceleași. Unghiile negre arată șic cu dungi albe sau bej și piperate cu o culoare strălucitoare. La rândul său, puteți obține un pic de farmec prin crearea unui design de unghii în negru și auriu sau argintiu sau folosind sclipici.

design-unghii-dungi-negre-ombre-roz-trandafir

Cel mai simplu mod de a obține un model cu dungi la intervale uniforme este cu ajutorul benzilor de unghii, care sunt lipite de unghie ca șablon și care sunt pur și simplu decojite din nou după vopsire. În acest scop, stratul anterior de vopsea ar trebui să fie bine uscat. Dungile curcubeu sunt deosebit de interesante. Pentru a face acest lucru, vopsiți mai întâi unghiile în diferite culori strălucitoare. După uscare, se folosesc benzi peste care se vopsea apoi lacul negru. Dacă scoateți dungile, culorile strălucitoare ies din nou și se creează un model atractiv pentru unghii. O mare varietate de variante pot fi implementate în acest fel.

Design de unghii cu sclipici

design de unghii-unghii-negre-ascuțite-sclipici-invers-francez-auriu

În galeria noastră de design de unghii nu vrem să vă oprim variantele cu sclipici. Multe pot fi proiectate și aici. Având culoarea de bază negru, o mare varietate de modele pot fi proiectate cu sclipici auriu sau argintiu, deoarece designul unghiilor în negru și auriu sau o altă culoare metalică arată glamour și elegant. Desigur, și alte culori sunt grozave. De asemenea, puteți obține un design interesant pentru unghii în negru dacă alegeți orice culoare ca fundal și apoi îl proiectați cu sclipici negru.

design-de-unghii-negru-sclipici-argintiu-idee-simpla-oja-de-unghii-arta

Ideile sunt potrivite și pentru un design de unghii cu gel cu sclipici rapid și ușor de realizat. Puteți folosi sclipici sub formă de pulbere sau alegând o ojă sclipitoare gata făcută. O mare varietate de modele precum dungi sau puncte, ornamente sau imagini individuale de proiectare a unghiilor pot fi apoi implementate. Fiecare design de unghii este garantat ca fiind unic!

Design de unghii în negru mat

design-de-unghii-negru-mat-lucios-dungi-cupru-stil-glamour

Dacă v-ați decis negru clasic, puteți crea un ochi special prin utilizarea unui finisaj mat în locul finisajului lucios. Aici puteți combina cu modele la fel de mate în alte culori sau subliniați modelele deosebit de bine, făcându-le strălucitoare sau chiar strălucitoare. Doar experimentați cu desenele. Sunteți sigur că veți găsi rapid un design original și unic de unghii în negru mat.

design unghii-negru-mat-model-luciu-original-simplu

Negrul mat poate fi combinat foarte frumos cu auriu, argintiu sau cupru. Veți obține rapid un design elegant și elegant pe care îl puteți folosi pentru petreceri. De asemenea, puteți obține accente frumoase pe suprafața mată cu ajutorul strasurilor sau a benzilor de unghii strălucitoare. Un lac de vârf nu este utilizat cu această idee, deoarece dă strălucire și previne efectul unghiilor mat.

Desenarea manuală gratuită a motivelor și modelelor

design-unghii-negru-alb-doamne-stil-flori-maini-libere

Dacă îndrăznești să o faci, poți desena singuri poze sau modele în locul ajutoarelor deja menționate. Așadar, veți obține ornamente orientale frumoase și unice în alb și negru sau într-o altă culoare, tribale și chiar peisaje minuscule sau motive potrivite pentru un anumit festival, cum ar fi Paștele sau Crăciunul. Dacă nu găsiți autocolante potrivite, aceasta este cea mai bună alternativă. Sigur, acest lucru necesită adesea mai mult timp, dar merită cu siguranță efortul.

Unghiile cu gel în negru, în special, sunt ușor de proiectat manual, deoarece gelul nu se usucă în aer ca lacul și nu devine dur în timpul proiectării. În schimb, ai suficient timp să desenezi și să întărești gelul doar sub lampă. Există o mare varietate de instrucțiuni care explică pas cu pas chiar și motivele complicate, astfel încât chiar și începătorii să se bucure de succes.

Design de unghii în negru și imagini de design de unghii cu autocolante

design-unghii-flori-negre-autocolant-autocolant-roz-accent-unghi-colț

Sunt disponibile și autocolante gata preparate pentru modele deosebit de complicate. Mai ales începătorii sau femeile care nu au o mână fermă pot aștepta cu nerăbdare, deoarece autocolantele creează aspectul perfect în cel mai scurt timp. Tot ce aveți nevoie este un strat de bază de orice culoare, pe care îl puteți alege în funcție de culoarea autocolantului. După ce ați atașat autocolantul, fixați-l cu un lac superior transparent. În acest fel, garantați că designul unghiilor negre va dura mai mult.

Veți fi uimit de câte modele diferite există sub formă de autocolante. Pot fi găsite atât modele orientale, cât și romantice, jucăușe și optimiste și, prin urmare, oferă întotdeauna varianta perfectă pentru fiecare ocazie. Și dacă nu îți vine, vizitează-ți manichiurista care îți va aduce designul pe care îl dorești pe unghii în timp ce te răsfeți.