Proiectarea piscinei

Piscina moderna – care forma?

piscina moderna cu forma rotunda

Ați ales o piscină în curtea din spate. O decizie grozavă. Dar ai nevoie de ceva mai multe informații despre cea modernă bazin și proiectați astfel încât să vă puteți remodela spațiul liber în consecință. Primul lucru pe care trebuie să-l decizi este ce vei face cu el – vrei doar un decor sau vrei să înoți? Cât spațiu liber aveți de fapt disponibil? Ai nevoie de unul mare bazin, unde copiii pot juca volei vara? Odată ce ați răspuns la aceste întrebări, veți putea decide, de asemenea, forma piscinei.

Piscină modernă în curtea din spate

arhitectura moderna - piscina in gradina

În teorie, poți face oricine bazin Alegeți forma dorită, dar există câteva reguli de bază – de exemplu, o piscină pentru odihnă și distracție ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 1,5 m – perfectă pentru înot și joacă. Dar dacă aveți nevoie de o piscină pentru scufundări sau sărituri, aceasta nu ar trebui să fie mai mică de 2,5m adâncime. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați o platformă sau o trambulină. Cereți un profesionist pentru că acesta bazin de obicei trebuie construit conform standardelor speciale de siguranță.

Varianta formei bazinului

formă interesantă interesantă - piscină cu lemn

Una dintre cele mai populare bazin-Formarea este așa-numita „formă liberă”. Ele seamănă cu o oază și pot fi decorate în moduri diferite. O altă formă populară este bazin ‘‘ Fără sfârșit ’’ – când apa de la o margine a piscinei fuzionează cu orizontul. Există, de asemenea, posibilități nesfârșite atunci când vine vorba de combinarea unui spa și piscină. Vă oferim doar câteva sugestii pentru design și formă moderne.

Idei interesante pentru piscina ta din grădină

perete modern de sticlă la piscină

Se poate trage o concluzie – lucrul dificil nu este alegerea designului bazinului, ci determinarea funcției acestuia. Gândiți-vă bine, nu luați o decizie rapidă – deoarece piscina dvs. ar trebui să aducă în cele din urmă bucurie și relaxare pentru anii următori.

 Rebecca T..

design clasic de piscină în grădină

design inovator de grădină - piscină cu șezlonguri

design de grădină interesant cu piscină