Arhitectură, design interior

Una cu natura – designul modern al mansardei

de Fernanda Marques Arquitetos Associados

design modern de mansardă - arhitectură din lemn

Cu sediul în studioul Sao Paolo Fernanda Marques Arquitetos Associados creează acest design uimitor de Mansardă 24/7, care a fost prezentat la expoziția CasaCor din 2009 din São Paulo, Brazilia. Acea design modern de mansardă se întinde pe o suprafață de 250 m² / 2700 mp sub forma unui bungalou mare deschis către împrejurimile naturale. Ideea din spatele proiectului este de a face spațiile de locuit interioare una cu natura prin crearea de spații deschise, materiale naturale și lumină naturală.

Design modern de mansardă în lovituri

design modern - sufragerie în mansardă

Acea design modern de mansardă  are un singur etaj format din două zone principale. Una dintre ele include livingul spațios și bucătăria, iar cealaltă include dormitorul mare. Ambele structuri creează un spațiu interior interior care arată ca un întreg living. Zona din mijloc oferă spațiu pentru o grădină de oaspeți și se extinde în ambele direcții pentru a oferi acces la încă două camere deschise – o zonă de relaxare și un home cinema.

living spațios, cu design interior natural

Design interior confortabil - cameră de zi

Întreaga structură a design modern de mansardă este încadrat de natura verde și de o serie de iazuri mici – un mediu care te face să simți că nu ești doar acasă, ci și îmbrățișat de natură. Acest sentiment puternic este sporit de utilizarea de materiale predominant naturale în exteriorul și interiorul bungaloului. Lemnul și piatra domină imaginea de ansamblu mansardă modernă proiecta. Aspectul lor moale și natural creează o atmosferă caldă și confortabilă care se contopesc cu seninătatea peisajului. Tranziția lină între interior și exterior este susținută de utilizarea elementelor de sticlă pe fațadă, pentru mai multă deschidere și mai multă iluminare.

Zid de piatră în mansarda cu o singură natură

mansardă modernă - decorarea pereților din piatră

Designul interior din design modern de mansardă face parte, de asemenea, din conceptul de natură unică. Acesta combină pereții și tavanele albe cu podele din piatră și accente mari de perete. Camera de zi iese în evidență cu un perete lung de piatră aspră, iluminat de vitrarea acoperișului și mobilier modern elegant, cu decorațiuni organice.

De K.H. Christova

design modern de mansardă - grădină

Design bucătărie cu blaturi din piatră naturală

Design bucătărie în mansardă modernă

Una cu design de bucătărie naturală

Dormitor cu cadru din lemn și fereastră supradimensionată

birou la domiciliu modern - design lemn

Mobilier dormitor - lambriuri din lemn

Interesant decor de perete

Decorarea pereților din lemn în dormitor