Proiectarea și întreținerea grădinii

Bucurați-vă de cântecul păsărilor – idei despre cum să atrageți păsări în grădină

ideile pentru grădina păsărilor atrag sfaturi simple

În multe cazuri, grădina nu este doar pentru plante. Consultați aceste zece idei utile cât puteți Păsări în grădină poate atrage. O caracteristică deosebit de frumoasă a peisajului natural este capacitatea de a găzdui diferite viețuitoare. Aduceți vitalitatea și cântecul păsărilor în grădina dvs. urmând sfaturile noastre și atrăgând păsările cântătoare.

Păsările din grădină adoră diversitatea

Ideile pentru păsările din grădină atrag diversitatea

dacă tu mai mult Păsări în grădină atrage, ar trebui să ai grijă de un peisaj divers. Plantează o varietate de flori care vor oferi structură și nutriție pe tot parcursul anului. Nu uitați să faceți structura plantei nu numai pe orizontală, ci și pe verticală. Obțineți o mulțime de diferite tipuri de plante pentru păsările cântătoare din grădină – flori, ierburi, legume, plante anuale și perene.

Aflați ce hrană preferă păsările în grădină

Idei pentru atragerea păsărilor în ascunzătoarea grădinii

Pentru ca tu Păsări în grădină poate atrage, găsi semințe sau alimente preferate de păsările cântătoare. Puteți începe cu unele plante care produc semințe și nectar, care sunt populare printre păsările cântătoare. Astfel de tipuri de flori sunt, de exemplu, capul de arici, ochiul fetei și înțeleptul. Apoi, puteți umple un alimentator de păsări cu semințe de floarea-soarelui, una dintre delicatesele preferate ale păsărilor cântătoare. Viermii vor atrage cu siguranță păsări precum ciocănitoarele. Cu siguranță veți trezi interesul cintezelor cu un amestec de furaje. Colibri sunt atrași de apa dulce. Câteva fructe din grădină vor aduce în grădina dvs. mierle aurii, țâțe aurii și câteva specii de ciocănitoare.

Puneți o baie de păsări în grădină

idei pentru atragerea păsărilor în baia de păsări din grădină

Păsările adoră să se scalde în apă. De aceea, baia de păsări este un element deosebit de important pentru grădina dvs. dacă doriți să atrageți păsări cântătoare. Asigurați-vă că baia de păsări se află într-un spațiu deschis în grădină, astfel încât păsările să poată observa împrejurimile. Schimbați apa la fiecare trei zile.

Plantați flori native hrănitoare

ideile pentru grădina păsărilor atrag hrana

Pentru a putea face mai mult Păsări în grădină atrageți, asigurați-vă că plantele din grădină sunt native. Cu siguranță vor oferi păsărilor o dietă echilibrată. Aceste plante vor atrage, de asemenea, mai multe insecte. Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță varietatea speciilor de păsări din grădină.

Copacii și tufișurile sunt, de asemenea, importante

ideile pentru grădinile ademenitoare de păsări păstrați-le departe

the Păsări în grădină vor fi deosebit de mulțumiți de copaci și tufișuri, deoarece oferă locuri frumoase de ascundere de prădători. Păsările pot construi și cuiburi foarte confortabile acolo. Copacii și tufișurile care produc fructe și nuci pot servi și ca sursă de hrană pentru păsările cântătoare. Asigurați-vă că puteți oferi diferite tipuri de plante în grădina dvs. Copacii veșnic verzi vor oferi ascunzișuri bune păsărilor chiar și iarna. În plus, copacii atrag nu numai păsări, ci și fluturi.

Reduceți zona verde

Idei sigure pentru atragerea păsărilor în grădină

Nu lăsați prea mult spațiu în curtea dvs. acoperit de spațiu verde. Unele specii de iarbă potrivite, care pot atrage păsările cântătoare, sunt iarba cu barbă și iarba comută. Tundeți spațiul verde o dată pe an în primăvară.

Lăsați trunchiurile de copac iarna

idei pentru echipament de ademenit gradina de pasari

Nu tăiați complet plantele perene în toamnă. Lăsați buștenii să stea. Cu siguranță vor adăposti câteva insecte iarna, care pot fi apoi folosite ca hrană pentru păsările cântătoare. De asemenea, puteți lăsa tufișurile tăiate. Acestea le asigură o bună protecție Păsări în grădină.

Păstrați furaje și case de păsări în grădină

ideile pentru grădina păsărilor atrag hrănitorul de păsări

Alimentatoarele pentru păsări și casele de păsări sunt pentru atragerea Păsări în grădină deosebit de important. Cu toate acestea, asigurați-vă că le întrețineți în mod regulat și le mențineți curate. Curățați adesea căsuțele și reparați-le dacă este necesar.

Evitați erbicidele, pesticidele și îngrășămintele

ideile pentru grădina păsărilor atrag copaci

Dacă este posibil, ar trebui evitate substanțe precum erbicide, pesticide și îngrășăminte. Ele pot fi mortale pentru păsări și alte viețuitoare. În jurul Păsări în grădină pentru a atrage, se bazează mai bine pe produse ecologice.

Ține pisicile departe

ideile pentru păsările din grădină atrag casă pentru păsări

Dacă doriți ca păsările să rămână netulburate în jurul grădinii, blocați accesul la grădină pentru pisici. Aceste animale de companie pot provoca mari daune păsărilor. Un lucru este sigur – nu lăsați ambele specii împreună în grădină.