proiecta

Ghivece de flori futuriste pentru grădina zen perfectă

Amenajare decorativă a balconului jardiniere albe

Vă prezentăm o idee excelentă din Japonia – ghivece de flori futuriste pentru cea perfectă gradina Zen, care atrag atenția.

Grădină Zen pentru casă – ghivece de flori în formă de clădiri

design minimalist gradina zen

Dacă doriți să proiectați o grădină zen, această sarcină poate fi realizată rapid și ușor. Compania japoneză Metaphys a lansat o colecție de ghivece din plastic care ne-au fascinat de la prima vedere. Ghivecele de flori erau din plastic. Culoarea albă simbolizează liniștea și liniștea și permite vegetației verzi să intre în sine. Pentru că fiecare dintre aceste ghivece de flori are propriul design și arată ca o clădire cu ușă mică. Acoperișul clădirii este plantat cu iarbă și decorat cu figuri mici. Aici o vacă, acolo un cal – chiar și ghivece cu flori pot fi găsite figuri umane. O casă de scări în aer liber conectează toate proiectele, astfel încât, atunci când sunt plasate una lângă alta, fac o combinație interesantă.

Mini grădină zen pe balcon – modele interesante

arta japoneza mini usa gradina zen

Ghivecele de flori sunt un plus creativ pentru interior și oferă posibilitatea de a avea unul mic acasă gradina Zen a avea. Puteți seta accentele atât independent, cât și împreună. Dacă doriți să creați o atmosferă bună în apartamentul dvs., puteți pune ghivecele de flori oriunde, chiar și în locuri neobișnuite – pe balcon, în bucătărie, chiar și în baie. Datorită formelor lor puriste, sunt foarte populare chiar și cu adepții minimalisti. Plantați ghivecele cu plante sau orhidee veșnic verzi – acest lucru vă va asigura că veți crea o grădină de alocare conform tradiției japoneze. Ghivecele cu flori aparțin mesei de mese, pe blatul bucătăriei sau pe pervazul ferestrei. Pot fi așezate sub o lampă suspendată, astfel încât să poată fi setate accentele. Cu un mare simț al umorului, compania japoneză a proiectat o idee de decorare practică și originală pentru casa modernă și a lansat-o pe piață.

jardiniera de gradina mini zen

Jardiniere decorare apartament mic

Home Planters Designeri japonezi

Mașini de plantat cu ușă mini cu balcon japonez

Mașini de grădinărit Idei de design japonez

vase de flori originale din plastic