arhitectură

Arhitectură minimalistă de lux – În căldura soarelui spaniol

Reședința ‘La Vinya’ de Lagula Arquitectes din Barcelona, ​​Spania Reședință minimalistă de lux - vedere frontală

„La Vinya House” prezintă idealul de viață de lux într-o reședință stil arhitectural minimalist. Această casă a fost proiectată elegant de Lagula Arquitectes. Ei au aderat la principiile pure ale arhitecturii minimaliste, precum și au imaginat aspecte sufletești ale arhitecturii tradiționale spaniole din jurul ei casă rezidențială super-luxoasă a proiecta. „La Vinya House” combină ideea vilei clasice paladiene cu stilul arhitectural modern internațional. Aceasta din urmă a apărut în Europa ca o mișcare în care forma arhitecturală a căutat funcționalitatea dorită. Caracteristicile tipice ale stilului internațional pot fi găsite în acest spectaculos arhitectură minimalistă de lux a fi vazut.

Privire laterală spre reședința minimalistă modernă

reședință modernă minimalistă - vedere laterală

Aparenta imponderabilitate și calitatea plutitoare a casei La Vinya a fost realizată printr-o serie de metode. În primul rând, dimensiunea masivă a casei pare să crească peste peisaj. Accentul pus pe plan orizontal exagerează această impresie „plutitoare”. Deci, când este privită din față, structura este ridicată deasupra solului pe stâlpi. Spațiile libere sunt la fel de funcționale ca zonele închise. Interacțiunea dintre spațiile deschise și forma solidă este un mod simplu, dar eficient de a realiza legătura dramatică între diferitele elemente arhitecturale. În cele din urmă, utilizarea exuberantă a sticlei oglindă completează iluzia.

reședință minimalistă cu design interior luxos

reședință minimalistă cu design interior luxos

De departe, această fabuloasă casă de lux pare să planeze peste peisaj și îi invită pe curioși să se întrebe ce comori conține. Cu toate acestea, structura a fost ancorată pe un teren înclinat ușor. Acest lucru le-a permis arhitecților să profite de oportunitatea de a integra fără probleme terase pe mai multe niveluri și spații deschise în structura principală. Ergonomic pentru un stil de viață luxos, tranziția de la o zonă a plăcerii la alta este fără obstacole. Fuziunea dintre viața interioară și plăcerea în aer liber este completă. Zonele reci de umbră sunt situate sub deasupra principalelor spații de locuit. Piscinele tentante și zonele de relaxare se află la umbră sau sub soarele glorios spaniol.

Scări în luxoasa reședință minimalistă

Scări în luxoasa reședință minimalistă

Ca arhitectură minimalistă de lux Așa cum este de așteptat, chiar și cel mai mic detaliu a fost atent luat în considerare pentru a crea armonie vizuală în cele mai importante țesături structurale. Piatra naturală a fost introdusă pentru a adăuga un offset de încălzire liniilor geometrice curate ale clădirii principale. Panourile din lemn și pereții de cărămidă au fost folosiți pentru a lăsa piesele de metal și beton să iasă în evidență și să evidențieze ritmurile geometrice interesante. În toate aspectele, „La Vinya House” reprezintă idealul de viață de lux pentru o familie care poate maximiza plăcerea unei locații de invidiat și a unui climat minunat.

De la Jaz

Moebius House – arhitectură minunată și inovatoare

Arhitectură modernă durabilă în Stuttgart

Arhitectură creativă și originală în Luxemburg

The Brick Kiln House – o casă de lux cu arhitectură modernă

Modern House Architecture – Indian Hill Residence