proiecta

Design oglindă de Deknudt Mirrors – 3 modele originale

accesoriu oglindă design interior scoop oxid masă inteligentă

Am dori să vă prezentăm câteva modele de la Deknudt Mirrors. Acestea sunt oglinzi care sunt prezentate de marcă în moduri diferite, originale. Suprafețele oglinzii pot forma o masă laterală sau un design retro. Cele trei idei cu unic Design oglindă de la Deknudt Mirror, despre care veți afla mai multe mai jos, setați accente minunate în interior!

Design oglindă „Oxid”

oglinda design perete decor vaza flori violet

Acest design al oglinzii atrage atenția în principal datorită suprafeței originale. Acest lucru se datorează faptului că este rupt și transparent în unele locuri și, de asemenea, formează un motiv interesant în acest fel. Un covor uzat a servit și ca inspirație.

Spiegel Design – covor uzat ca inspirație

design oglinzi ornamente găuri idee oxid deknudt deco

În ciuda numeroaselor găuri, această oglindă poate fi utilizată ca de obicei fără a afecta vizibilitatea. Rezultatul este o piesă jucăușă, decorativă în stil ponosit, care este atât practică, cât și o completare perfectă a interiorului. Pentru designul oglinzii a fost aleasă o grosime de 5 mm.

Design perforat pentru oglindă

oglindă design oxid vintage stil deknudt transparent

Oglindă ponosită

oglindă design covor lumini pandantiv vaze alb

Design oglindă „Scoop”

oglindă design oval iluminat roz alb decorare perete

Acest design de oglindă, care include atât Scoop, cât și Scoopy, a fost rezultatul unei colaborări între Deknudt Mirrors și cunoscutul designer Karim Rashid. Acesta din urmă este cunoscut mai ales pentru a combina utilul și arta în lucrările sale. Oglinzile sunt formate din culori deschise și forme organice curbate, care pot reprezenta pe de altă parte un design oval și triunghiular. Acesta din urmă a fost numit „Scoopy”.

Design oglindă „Scoopy” în formă triunghiulară

design oglindă scoopy formă organică living canapea bar scaun

În plus, oglinzile au iluminare încorporată, ceea ce nu numai că subliniază designul oglinzii în sine, ci creează și o atmosferă suplimentară, plăcută, în fiecare cameră. Dacă se combină mai multe oglinzi în diferite modele și culori, pot fi create decorațiuni interesante pentru pereți. Așa numește designerul Karim Rashid „Ego Art”.

Combinații de oglinzi în alb și roz

design oglinda decor perete triunghi forma roz alb

Oglindă scoop în albastru

design oglinda scoop stil rashid culoare albastru organic

Oglindă ovală

oglindă design roz culoare karim rashid idee deknudt

Oglindă scoopy cu coajă albă

design oglindă punct triunghi cadru alb decorare perete

Design cu lacrimă pentru oglindă

design oglindă picătură formă idee alb rashid deknudt

Design oglindă „Smart”

oglinda design modern luciu reflexie mobilier camera de zi

Acest design de oglindă este un tip ușor diferit de oglindă. Nu ar trebui să împodobească peretele, ci să servească mai degrabă ca o piesă de mobilier. Cinci suprafețe de oglindă de pe panourile MDF negre formează o masă laterală impresionantă care, datorită formei sale hexagonale, se potrivește în fiecare colț. Efectul de oglindă este dat celor trei picioare ale mesei, care au fost proiectate într-o formă conică, suprafața mesei în sine și raftul din interior.

oglindă design masă laterală negru mdf deknudt oglinzi

Designul oglinzii a fost rezultatul unei colaborări între Deknudt Mirrors și unul dintre partenerii lor din China. În acest fel, pe lângă calitatea bună, se obține un preț bugetar pentru masa laterală oglindă, care nu ar fi posibil în fabrica belgiană a companiei. Cu această masă laterală veți obține o piesă de mobilier eficientă pentru camera de zi sau dormitor, hol sau orice altă cameră.

oglinda design mobilier idee masa laterala hexagonala

oglinda design dormitor mobilier idee noptiera interior

oglinda design hol mobilier efect mdf lemn deknudt oglinzi

Proiecte de Oglinzi Deknudt.