arhitectură

Arenă de echitație cu arhitectură modernă în „Ferma cuibului de barză”

Proiectat de studioul din Praga SGL

Arenă de echitație cu arhitectură modernă

Să transformi o fermă veche într-una Arenă de echitație cu arhitectură modernă Transformarea este o provocare majoră care lasă posibilități nelimitate imaginației designerului. Planificarea proiectului nu este singura modalitate de a realiza acest lucru – o clădire veche abandonată poate fi readusă la viață și transformată într-o zonă rezidențială fermecătoare, întâlnire de afaceri sau activitate de agrement. Acest proiect de succes s-a adeverit la Praga. O clădire abandonată a fost transformată într-o reședință cu un design modern și contemporan. Și nu uitați – cu o arenă de echitație modernă uimitoare.

Arenă de echitație cu arhitectură modernă în Praga

Arena de echitatie-cu-arhitectura-moderna-praga

Ideea este de a transforma o clădire veche într-un loc cu arhitectură modernă pentru a desfășura diverse activități, inclusiv întâlniri corporative, prezentări ale companiei și arhivarea documentelor. Din 1926, berzele au fost singurii locuitori ai clădirii. Peisajul din jur are văi spațioase și o rețea mare de lacuri. Este un loc minunat, încântă prin spațiul și frumusețea sa naturală. Cu toate acestea, deoarece clădirea nu a fost folosită de mult timp, a început să se destrame. Compania a ales locul din aceste motive și l-a reînnoit cu cele mai noi idei moderniste. Deoarece berzele erau singurii rezidenți acolo, compania a decis să folosească un cuib de barză ca siglă a companiei. Totul se bazează pe acest simbol, inclusiv toate obiectele din reședință. S-a păstrat tot valoros. Clădirile care fuseseră găsite inutile au fost demolate și înlocuite cu altele noi. Reședința este formată dintr-o grădină mare unde se află recepția pentru vizitatori, un hotel, un restaurant, o sală de conferințe, o piscină, o sală de bowling și o casă și grădină de lux pentru vizitatorii VIP. Există, de asemenea, o casă separată pentru animale de companie.

Arena de echitație cu arhitectură modernă este inima fermei

Fermă fermă cuib de barză

În centrul întregii compoziții se află Arenă de echitație cu arhitectură modernă, ale cărei fundații sunt realizate din scânduri de lemn. Există o ventilație naturală. Fundul este natural acoperit cu nisip. Clădirea arată ca un cuib de barză atunci când este privită din exterior, deoarece cochilia exterioară din lemn imită bețele din cuibul de barză. Aceste Arenă de echitație cu arhitectură modernă este un centru de atracție cu aspectul său neobișnuit. Compania insistă pe ideea că viața sălbatică din regiune trebuie protejată. Acest concept a fost realizat prin designul modern, contemporan, recunoscut cu succes ca un cuib de barză.

Arenă de echitație cu arhitectură modernă – exterior

Arenă de echitație-cu-arhitectură-modernă-centru-fermă

interior

Arena de echitatie-cu-arhitectura-moderna-pardoseli-din-lemn

Arenă de echitație interioară cu arhitectură modernă

Sală de conferință

Sala de conferințe fermă cuib de barză

Cuib de barză-fermă-călărie-hol-scânduri-din-lemn

Călărie-cu-arhitectură-modernă-iluminat-nocturn

Arena de echitatie-cu-arhitectura-moderna-sectiune transversala

Planul fermei cuib de barza

Arenă de echitație-cu-plan-de-construcție-arhitectură-modernă

Călărie-cu-arhitectură-modernă