Prietenos cu mediul

Energie solară ecologică în casă – acesta este viitorul?

Fațadă sistem fotovoltaic electricitate mai ieftină

Astăzi se spune multe despre asta Energia solară din casă vorbit și argumentat. Vom analiza cu atenție această întrebare și vă vom prezenta un concept care ar putea reprezenta viitorul energiei solare.

Energia solară din casă – tipuri și funcții

panourile sistemului solar al casei ecologice montează acoperișul

Sistemele fotovoltaice sunt deja răspândite pe piață. Cine nu cunoaște iluminatul solar pentru grădină. Chiar și dispozitivele mai mici din gospodărie sunt alimentate din ce în ce mai mult de sistemele solare. Cei care doresc să trăiască ecologic pot opta pentru Energia solară din casă decide. Încălzirea este posibilă cu mai multe celule solare care sunt montate pe acoperiș. Există două opțiuni pe piață – instalarea unui sistem de încălzire a apei în casă sau combinarea încălzirii apei și încălzirii într-o singură. Energia din celulele solare este utilizată pentru a produce apă fierbinte, care poate fi apoi utilizată și pentru încălzire. În principiu, cele două sisteme nu trebuie să fie integrate în planul de construcție și pot fi instalate și ulterior. Dacă sunteți pe punctul de a construi o casă, este întotdeauna recomandabil să obțineți informații de la companiile din sistemul solar.

Avantajele și dezavantajele energiei solare din casă

Sistemul solar de seră cu energie ecologică

Două dezavantaje majore vorbesc împotriva acestui lucru Energia solară din casă – primul este prețul încă destul de ridicat. Investiția va da roade peste 10 ani, dar este destul de mare. Al doilea dezavantaj este lipsa radiațiilor convertibile. Energia care poate fi creată de celulele solare este strâns legată de această radiație. Spre deosebire de Spania însorită sau Portugalia, această radiație este limitată în Germania. În orice caz, este recomandabil să vă informați în detaliu înainte de instalare. Avantajele sistemelor solare din casă sunt independența sigură față de prețurile la electricitate și petrol. Investiția dă roade și după un timp este chiar posibil să vinzi energie electrică. Energia solară este mai ecologică și va proteja natura.

Am atașat un proiect al arhitecților IaaC din Spania, care au construit o casă pe plajă cu panouri solare. Cu o izolație bună, lemn reciclat și o fațadă inovatoare cu celule solare, reușesc să alimenteze o casă cu energie verde.

Casă modernă de coastă, cu panouri solare

Casă de coastă, ecologică, fațadă din lemn

Forma acoperișului este specifică

Instalați proiectul de apă caldă pentru încălzirea sistemului solar Spania

Sistemul solar este o investiție pe termen lung

arhitectură ecologică fațada casei spania

Construcție de case ecologice din materiale reciclate

Izolarea ferestrelor fațadei economisește costurile cu energia electrică

Sisteme fotovoltaice pe acoperișul fiecărei case – viitorul?

Izolarea fațadelor Sistemul solar de alimentare cu energie electrică ecologic

Sistem fotovoltaic – proiect în Spania

Încălzirea celulelor fotovoltaice de fațadă a casei

Sistemul solar protejează mediul

Clădirea casei din lemn reciclat fațadă celule solare viitor

Panouri solare – energie verde pentru gospodărie

Casă fațadă din lemn fotovoltaic cu energie verde

Celulele solare alimentează casa cu electricitate

Iluminarea panourilor solare proiectarea fațadei casei electrice