Păr și coafuri

Waft Fringe este tendința ușoară de îngrijire a părului din anul pe care ar trebui să o cunoașteți!

Saloanele de coafură se pot deschide din nou în curând! Și care ar fi modalitatea perfectă de a sărbători acest lucru? Cu o nouă coafură, desigur. Cu primăvara chiar după colț, majoritatea femeilor tânjesc după o mică schimbare a aspectului lor pentru a anunța cel mai frumos anotimp al anului. Totul din trecut se întoarce la un moment dat, cel puțin când vine vorba de moda și tendințele părului. Unda retro este complet șoldă și numeroase coafuri iconice din anii 70, cum ar fi tăietura shag și bretonul cortinei, sărbătoresc o mare revenire. Vă mai amintiți voluminosa coamă a actriței Farrah Fawcett? Apoi, avem vești bune pentru dvs. – franjurile de tip waft s-au întors și, potrivit experților, va fi una dintre cele mai mari tendințe de păr ale anului. Dacă ți-ai dorit întotdeauna un ponei, dar nu ai îndrăznit niciodată să mergi după el, atunci acest look ar fi pentru tine! Ce anume este Waft Fringe, cum este coafată și pentru cine este potrivită coafura – vom dezvălui toate acestea mai jos!

Farrah Fawcett coafura breton lung stil breton waft

Coafuri lungi, scurte, laterale sau scurte cu breton – bretonul este, fără îndoială, în tendință și probabil că nu se va demoda niciodată. Dar este nevoie de mult curaj și încredere în sine pentru a face pasul. Mi se va potrivi? Cum este stilat un ponei? Toate acestea sunt întrebări pe care ni le-am pus cu toții cel puțin o dată. Tăiați pe lateral și cu o tranziție lină către restul părului: franjura de tip waft este cea mai bună alegere posibilă pentru a ne împrospăta coafura fără a fi nevoie să facem o schimbare excesiv de drastică. Icoane precum Brigitte Bardot, Farrah Fawcett și Goldie Hawn ne-au impresionat deja prin coafurile lor din anii 60 și 70. Dar chiar și astăzi, numeroase vedete și vedete precum Jennifer Lopez au cedat tendinței părului și ne arată cât de măgulitoare este de fapt coafura tendinței.

Ce face Waft Fringe?

Coafuri Bangs 2021 Trend Waft Fringe Hair

Frumos magnific și incredibil de voluminos: Waft Fringe, inspirat din anii 1970, este pur și simplu inconfundabil. Silueta retro este tipică aspectului la modă – bretonul este împărțit în mijloc, tăiat lung și în trepte și mai scurt și mai scurt spre frunte. Aceasta încadrează fața minunat și subliniază perfect trăsăturile noastre faciale. Tranziția lină face coafura perfectă pentru oricine nu este pregătit să intre în breton sau pur și simplu nu este sigur dacă o coafură cu breton s-ar potrivi formei feței lor. Waft Fringe are o notă elegantă și în același timp jucăușă și arată minunat atât pe părul lung, cât și pe cel mai scurt.

Coafura ponei se potrivește cu adevărat tuturor!

Coafuri Hilary Duff Hair Trends 2021 Waft Fringe

Există o coafură cu breton care să se potrivească fiecărei forme a feței? Răspunsul este da: Waft Fringe este incredibil de versatil și arată cu adevărat perfect pentru fiecare femeie! Tendința părului este complet personalizabilă în ceea ce privește lungimea, iar tranziția moale este ideală pentru a înmuia liniile unghiulare ale unei fețe pătrate. Waft Fringe este foarte practic și confortabil și ideal atât pentru părul creț, cât și pentru părul drept. În plus, poate fi stilizat în multe moduri diferite și personalizat pentru a se potrivi propriului stil.

Waft Fringe este atât de ușor de coafat

stilul breton lung tendința părului cu franjuri

Waft Fringe, care este împărțit în mod caracteristic la mijloc, este absolut ușor de întreținut și poate fi îmbrăcat în „aspectul desfăcut” la modă. Desigur, dacă părul tău este mai lung, îl poți despărți lateral. O mulțime de fixativ, o perie rotundă sau un fier de călcat și 5 minute din timpul dvs. – de asta veți avea nevoie pentru acele breton retro la modă! Nu aveți timp sau simțiți asta dimineața? Apoi, lăsați să se usuce frânghia de aer și folosiți un pieptene fin pentru a-l împărți în mijloc. Pentru a menține coafura pe loc, aplicați fixativ și sunteți bine!

cât de mult breton stil breton 2021 franjuri waft

În timp ce franjura de tip waft arată incredibil de romantică și elegantă, cu părul lăsat, cu valuri moi, coafura într-un coc liber sau o coadă de cal casual este perfectă pentru viața de zi cu zi. Prin urmare, stilul este absolut flexibil și poate fi purtat minunat pentru orice ocazie. Un mic sfat de la noi: capetele despicate și franjurile de vafe nu merg prea bine împreună. Deci, dacă părul dvs. este predispus la vârfuri despicate, ar trebui să tăiați bretonul puțin din când în când.

Poți să te uiți singur acasă?

Bangs for Hair Long Waft Fringe Hair Trends 2021

Deoarece saloanele de coafură au fost închise timp de câteva luni, a trebuit să luăm totul în mâinile noastre și să ne îngrijim părul acasă. Și iată veștile bune pentru oricine dorește să-și încerce mâna la foarfece – Waft Fringe este un aspect foarte ușor de îngrijit pe care îl puteți obține cu ușurință acasă. Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să împărțiți părul în mijloc și să tăiați firele din față vertical la lungimea dorită – este atât de rapid!

Waft Fringe este tendința de păr ușor de îngrijit a anului

Tendința coafurii Shag franjuri

Cel mai bun lucru despre coafura la modă este că funcționează minunat pe absolut toate lungimile părului și formele feței

Coafura anilor '70 cu tendința părului cu franjuri

Tendința părului este ideală pentru oricine dorește o schimbare mică și subtilă

Waft Fringe Anii '70 Coafuri Tendințe de păr 2021

Undele magnifice și voluminoase conferă Waft Fringe o notă retro subtilă

Waft Fringe Hair Trend Bangs Coafuri pentru păr lung