Păr și coafuri

Rogue Hair: Tendința finală a părului din anii 90 face o mare revenire!

În fiecare anotimp, creatoare de tendințe și experți în păr ne prezintă cele mai noi tendințe care vor fi decisive pentru părul nostru în lunile următoare. După ce coafurile blânde și romantice, precum culoarea părului Buttercup Blonde, au fost în prim-plan vara, totul se învârte în jurul experimentării în toamnă. Se pare că anii 90 nu vor părăsi lumea modei în curând și, chiar și două decenii mai târziu, tendințele revin din nou pentru a ne înviora zilele. Șuvițe largi de păr care încadrează ușor fața și subliniază feminitatea noastră – Rogue Hair sărbătorește o mare revenire în acest an și arată mai cool ca niciodată! Indiferent dacă doriți să păstrați lucrurile șic și îndrăzneț cu culori luminoase de neon sau pur și simplu doriți să le dați părului o lovitură ușoară și proaspătă – toate fashionistele își vor câștiga banii cu tendința părului! În cele ce urmează, vă vom spune cum să vă arătați singuri acasă, precum și cele mai frumoase inspirații pentru păr!

Rogue Hair Trend păr negru cu fire

Părul necinstit este una dintre cele mai populare tendințe de păr retro în acest moment și este o modalitate excelentă de a ne condimenta rutina de păr pentru toamnă. Este perfect pentru oricine dorește să facă o diferență uriașă în aspectul său cu un efort minim. Ați vrut întotdeauna să aveți părul roșu, violet sau roz, dar v-a fost frică să faceți pasul? Atunci tendința este potrivită pentru tine! Numele provine de la super-eroul “Rogue” din filmul “X-Men”, care poartă părul castaniu cu două fire albe pe față.

Părul necinstit este tendința părului despre care ar trebui să știe toată lumea!

Părul blond cu tendințe de păr evidențiate 2020 tendința părului ticălos

Părul necinstit a devenit rapid una dintre cele mai mari tendințe de păr atrăgătoare pentru fashioniste și vedete din întreaga lume. Și din motive întemeiate, desigur – firele cu contrast ridicat de pe partea din față a coamei formează un cadru natural în jurul feței și ne evidențiază feminitatea. În timp ce puteți alege orice culoare doriți pentru evidențierea dvs., aspectul original constă în evidențe blonde, aproape albe, pe o bază întunecată. Cu toate acestea, este acest stil prea excentric și îndrăzneț pentru tine? Părul necinstit funcționează la fel de bine cu o tranziție lină, adăugând în același timp o notă răcoritoare aspectului tău.

Tendința este foarte fără efort și poate fi ușor atinsă acasă

Rogue Hair Tendința părului păr brun, cu accente blonde

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Rogue Hair este că este un mod foarte simplu și ușor de întreținut de a vă împrospăta părul fără a vă vizita coaforul. În primul rând, ar trebui să decideți asupra unei anumite culori și tehnici de vopsire. Puteți alege între culori de păr permanente și temporare, cum ar fi spray-uri de culoare, geluri etc. Dacă nu sunteți sigur de rezultat sau doriți o mică modificare pentru o petrecere sau o vacanță, cel mai bun pariu este să alegeți culorile semipermanente ale părului.

Culoarea părului roșu cupru păr roșu cu fire de păr necinstit

În funcție de cât de întunecat este părul tău și de aspectul pe care vrei să-l obții, probabil că ar trebui să deschizi mai întâi firele. Pentru a evita accidentele, vă recomandăm să utilizați numai produse de înaltă calitate.

  • Pieptănați bine părul și secționați două fire de aproximativ 5-6 centimetri lățime în față. Legați părul rămas într-o coadă de cal.
  • Dacă este necesar, aplicați înălbitor pentru a ușura firele.
  • Clătiți bine cu apă călduță și șampon ușor și uscați.
  • Apoi aplicați culoarea dorită uniform și lăsați-o în funcție de intensitatea dorită.
  • Pentru a menține părul colorat sănătos și în mișcare, este necesară îngrijirea corespunzătoare a părului! Folosiți o mască hidratantă cel puțin o dată pe săptămână și răsfățați-vă coama cu uleiuri esențiale din când în când.

Nu vă fie teamă să experimentați culorile

Păr castaniu, cu culori pastelate evidențiate, păr necinstit

Părul necinstit se referă mai ales la deschiderea a două fire groase de păr în față și contrastarea acestora cu restul părului. Încă ai ocazia să te gândești în afara cutiei și să experimentezi culorile. Indiferent dacă este blond deschis, verde pastel sau portocaliu – este permis orice lucru care îi place!

Tendințele culorii părului 2020 păr necinstit

Un mic sfat de la noi: asigurați-vă că vă gândiți la ținuta dvs.! Dacă ați decis o culoare neon strălucitoare, aceasta ar trebui să se armonizeze cu culoarea hainelor. În caz contrar, aspectul poate apărea rapid prea brânzet și supraîncărcat și nu vrem asta, corect?

Tendințe de păr 2020 păr negru cu accente de culoare de păr necinstit

Vești bune pentru toate femeile cu părul alb sau gri – niciodată nu este prea târziu să încerci ceva nou! Rogue Hair nu este doar pentru tineri! Deci, încercați să profitați la maximum de culoarea părului și faceți ca Stacy London! Colorează-ți părul complet, cu excepția celor două fire din față și voilà!

Rogue Hair: O privire de ansamblu asupra celor mai frumoase look-uri pentru re-styling!

păr negru cu blond evidențiază tendințele părului 2020 culoarea părului necinstit

Indiferent dacă este pentru părul scurt sau lung – tendința părului funcționează pentru toate lungimile părului și poate spori orice aspect 

Pixie Tunsoare Coafura Tendințe 2020 Rogue Hair

Preferați un look mai subtil? Pentru a obține un aspect mai moale, dar modern, puteți ușura firele doar puțin

Rogue Hair Color Hairstyle Trends 2020 păr blond cu accente

Dacă există o persoană care ne-ar putea determina să încercăm orice culoare de păr, ar fi Beyoncé! 

Coafuri Beyonce par castaniu cu blond evidențiază părul necinstit

Tendința este și mai evidentă cu părul creț

Tendințele culorii părului Rogue Tendințe 2020 Money Piec Hair

Jennifer Aniston ne arată cât de uimitor și uluitor poate arăta o tranziție de culoare lină

Jennifer Aniston Coafuri Tendințe de păr 2020 Rogue Hair

Tendința părului din anii 90 a primit un nou upgrade în acest an și este disponibilă în multe variante subtile

Tendințe accesorii păr Tendințe păr 2020 păr blond închis cu fire

Numeroase vedete precum Dua Lipa sunt obsedate de noua tendință a părului

Coafuri Dua Lipa Grammys 2020 Rogue Hair

Cântăreața britanică Geri Halliwell a făcut părul necinstit atât de popular în anii ’90

Geri Halliwell Coafuri Anii 90 Tendințe de păr 2020 Rogue Hair păr roșu cu fire