Păr și coafuri

Gata cu colorarea părului! Iată cele mai frumoase coafuri pentru părul gri

Multe femei se feresc de primul lor păr gri și încearcă să îl acopere cu culori permanente ale părului. Atâta timp cât Gri nu sunt numeroși și sunteți încă tânăr, acest lucru are un sens perfect. Iar atunci când devii mai gri, poți să te gândești să fii blondă sau să porți încuietorile argintii cu mândrie și stil. După ce ați văzut următoarele coafuri pentru părul gri, s-ar putea să vă răzgândiți complet în privința încuietorilor gri. Când mai poți avea în viața ta acea nuanță uimitoare de argint care pare absolut naturală și măgulitoare pentru tine?

Nu mai ascunde părul cărunt

Coafura Bob pentru femeile cu părul gri natural

Din ce în ce mai multe fete tinere au părul vopsit în gri pentru a imita marele aspect blond-argintiu. Așadar, de ce să acoperiți părul gri natural atunci când îl puteți accepta și fi mândru de el?

Pandemia globală a deschis ochii multor femei la faptul că părul gri nu este atât de rău pe cât cred ei. Saloanele de coafură au rămas închise pentru o lungă perioadă de timp și, ca rezultat, mulți s-au confruntat cu alegerea de a-și vopsi părul sau de a lăsa pur și simplu rădăcinile gri să crească. Mai ales că majoritatea dintre noi lucrăm de acasă și contactele sociale sunt reduse la minimum, tranziția poate fi făcută relativ privat.

Indiferent dacă vă aflați la începutul drumului către gri sau aveți deja părul cărunt, vă puteți inspira pentru următoarea coafură din ideile noastre. Există ceva pentru fiecare lungime și structură a părului.

Cele mai bune coafuri pentru părul gri natural

Coafuri pentru părul gri valuri lungi

În funcție de structura părului și de lungimea preferată, coafurile pentru părul gri pot fi cu adevărat versatile. În general, coafurile gri par demne. Acestea încadrează fața și atrag atenția asupra trăsăturilor tale faciale, mai degrabă decât asupra oricăror trucuri de stil. Prin urmare, nu trebuie să fie stilate în mod elaborat. Coafurile gri pot fi purtate cu breton care este fie subțire și bine îngrijit, fie stilat într-o parte, dacă doriți. Un ponei gros și contondent este mai probabil să fie evitat cu părul gri.

Coafura scurta par gri cu breton oblic

Acestea sunt cele mai bune variante pentru părul gri dintr-o privire:

  • Coafuri scurte la fel ca tăierea pixie, păstrați-o subțire și elegantă adăugând o mulțime de textură cu diferite straturi pentru un aspect modern. Pentru coafurile bazate pe bobul clasic scurt, puteți coafa părul fie drept, cu o despărțire laterală, fie creț și franjurat. Tunsul scurt este, de asemenea, o idee minunată pentru tranziția între colorarea părului și un aspect complet gri. Doar lăsați rădăcinile să crească puțin și apoi tăiați restul părului. Sună puțin radical, dar aceasta este cea mai rapidă opțiune pentru părul complet cenușiu.
  • Par lung nu este la fel de popular în rândul femeilor cu părul gri precum versiunile mai scurte, deoarece necesită o întreținere mai mare. Chiar și așa, există o mulțime de coafuri minunate, care sunt perfecte pentru coama lungă și gri, dacă aceasta este lungimea preferată.
  • Coafuri gri de lungime medie pune accent pe straturi și textură. De obicei sunt ușor de coafat, arată sofisticat și prezintă bine părul sănătos cu o nuanță excepțională de argint.

Pentru a vă ajuta să alegeți coafura potrivită pentru părul dvs. gri în mod natural, am colectat multe look-uri minunate în galeria de imagini. lasă-te inspirat!

Condimentează și ascunde părul cenușiu cu accente – aspectul arată atât de grozav! VIDEO

10 idei pentru lumini frumoase gri, balayage și co.

Păr de sare și piper: Acesta este aspectul elegant al părului gri într-un aspect de sare și piper!

Coafuri scurte pentru părul gri

Coafuri pentru păr gri cu despărțire laterală și volum

Coafurile scurte au fost cumva asociate doar cu îmbătrânirea până acum câțiva ani. Și, deși multe femei de peste 40 sau 50 de ani au de fapt tunsul mai scurt, asta nu înseamnă neapărat că arată bătrâne. Dimpotrivă – părul scurt face întotdeauna o femeie să pară mai tânără și mai descurcată, mai ales atunci când are un stil frumos. Dacă vă amintiți filmul „The Devil Wears Prada”, probabil că cunoașteți coafura iconică a lui Meryl Streep, care joacă rolul de redactor-șef al unei reviste majore de modă. Deși părul ei este cenușiu în film, tunsoarea elegantă scurtă, cu o despărțire laterală voluminoasă și o buclă mare o face să arate cu adevărat tânără și elegantă. Iată câteva alte idei pentru tunsori cenușii scurți și cum să le coafați cel mai bine.

Jamie Lee Curtis poartă de multă vreme croiala pixie – clasicul dintre coafurile scurte

coafuri dashing pentru părul gri tăiat clasic pixie

Judi Dench – o femeie de peste 80 de ani care încă poartă o tunsoare scurtă obraznică

coafuri dashing pentru părul gri tăiat pixie

Purtați tăietura pixie cu laturile mai lungi pentru a flata caracteristicile

Coafuri pentru păr cenușiu cu evidențieri tunsoare scurtă secțiuni laterale lungi

Coafurile scurte pentru părul gri se combină excelent cu un ponei înclinat subțire

Coafura scurta pentru par drept cu breton unghiular

Stilizați părul scurt și cenușiu, cu un quiff

coafură scurtă elegantă cu quiff pentru părul gri

Bobul este, de asemenea, o coafură clasică pentru părul gri

Coafuri Bob pentru părul drept și fără breton

O coafura bob creta arata foarte elegant, cu parul natural gri

Coafuri par gri lungime medie cret cu despărțire laterală

Coafuri obraznice pentru părul cenușiu: tăiat pentru femeile curajoase

coafuri obraznice pentru doamnele mutife cu părul gri al tăiatului

Indiferent de câți ani ai, poți oricând să experimentezi cu aspectul tău dacă vrei. Deci, cine spune că reducerea arata bine doar la adolescenți? Coafurile tăiate sunt perfecte pentru toate femeile care sunt elegante și încrezătoare. Ai îndrăzni și tu?

Coafuri lungi pentru coama gri

Coafuri par gri lung cu accente

A existat ideea că femeile de o anumită vârstă ar trebui cu siguranță să-și țină părul scurt. Din fericire, această opinie a devenit de mult depășită. Ce contează că culoarea părului este gri când coafura lungă arată bine îngrijită și frumoasă? Factorul decisiv nu ar trebui să fie părerea altora, ci întrebarea dacă o astfel de coafură îți arată bine în principiu sau nu. Dacă părul tău este plin și sănătos și ai vrea să ai o coamă lungă, mergi după el! Cu toate acestea, dacă părul este fin și subțire, atunci vă simțiți mai bine cu un bob de lungime medie sau o coafură scurtă.

părul lung și cenușiu ca uzura

Acum vă vom arăta câteva moduri în care puteți stiliza cel mai bine părul lung și gri. Fie în viața de zi cu zi, pentru birou sau pentru o ocazie specială – veți găsi o mulțime de inspirație pentru acest aspect în galeria de imagini.

La fel ca părul lung în orice altă culoare, coama gri arată grozav cu valuri de plajă

Stilizați părul lung și gri cu Beach Waves

Părul lung și cenușiu poate fi condimentat cu câteva evidențieri

Coafuri părul gri valuri lungi și libere

Aranjează părul lung într-un coc mic …

Coafura par gri cu accente de chifle scazute

… sau optați pentru un coc înalt cu fire care cad slab 

Coafuri lungi pentru cocul de păr cârlionțat gri

Coafuri pentru păr gri de lungime medie

Coafuri de lungime medie pentru parul gri cu despartire laterala

Dacă nu îți place părul tău scurt sau foarte lung, lungimea medie este alegerea evidentă. Este cel mai bun dintre amândouă, ca să spun așa – părul poate fi coafat frumos, dar nu necesită atât de multă întreținere ca coama lungă. Coafurile de lungime medie pentru părul gri pot fi cu adevărat versatile – un bob lung sau lob, creț sau drept, cu sau fără breton. Buclele naturale cu accente gri par la fel de grozave într-o lungime medie.

Coafuri păr gri lungime medie stil liber

Dacă ai părul gri, te poți juca și cu culorile puțin. Mai ales în timpul tranziției dintre părul colorat și cel gri, metoda de evidențiere este considerată alternativa mai moale la tăierea părului. Cum funcționează exact? Puteți avea doar câteva evidențieri colorate în culoarea anterioară, prin care dungile setate devin din ce în ce mai puține la fiecare vizită la coafor. Va dura ceva timp, da, dar între timp vă puteți bucura de cele mai schimbătoare momente ale sale.

Evidențierea cenușie a părului tău creț nu este nimic de îngrijorat

Coafuri pentru păr gri cu bucle naturale despărțire laterală

Stilul de păr gri de lungime medie cu bucle voluminoase

Coafura cu bucle naturale pentru parul gri cu accente

Coafurați părul drept cu lungimea medie, cu o franjură vopsită

Coafura pentru parul cenusiu cu breton franjuri

Cu părul gri, bretonul trebuie să fie subțire și să cadă ușor pe față

păr cenușiu de lungime medie cu breton

Coafuri elegante pentru părul gri: fixarea părului este întotdeauna posibilă!

coafuri șic pentru părul gri fixate grozav cu ochelari

Pentru o ocazie specială, părul cenușiu poate fi, de asemenea, fixat pentru coafuri elegante. Bunturile și actualizările împletite arată uimitoare în această nuanță naturală de argint. Împreună cu machiajul potrivit, aspectul elegant este perfect rotunjit. În imaginile de mai jos, puteți vedea câteva sugestii despre ceea ce este mai bun pentru coafurile elegante pentru părul gri.

Updos-urile pentru părul gri ar trebui să fie coafate liber

coafuri elegante pentru par gri updo

Updo-ul slăbit cu șuvițe agățate liber în jurul feței

updo casual pentru părul cenușiu cu accente cret

Sau vă puteți ridica complet părul și puteți crea un anumit volum în linia părului

coafura eleganta pentru parul gri fixat cu volum la baza

Pentru o ocazie specială precum nunta copilului, actualizările gri se combină bine cu accesoriile elegante pentru păr

actualizări elegante pentru părul gri cu accesorii pentru păr