Păr și coafuri

Faceți-vă singur actualizări – o banană de păr obișnuită tip “French Twist”

updo-wedding-easy-casual-blonde-beautiful-do-it-yourself

Răsucirea franceză a fost întotdeauna o alegere populară pentru un updo DIY pentru nunți și alte ocazii formale. Această coafură drăguță și simplă poate fi purtată de femeile de toate vârstele, dar părul trebuie să fie puțin mai lung. Faceți coafura puțin mai dezinvoltă și dezordonată pentru a face să arate și mai bine. Noi, femeile, suntem întotdeauna puțin mai preocupați când vine vorba de machiajul potrivit și coafura potrivită. Dar dacă lăsăm părul cu textura sa naturală și îi arătăm imperfecțiunile în loc să îl coafăm perfect, obținem un aspect natural și o coafură casual, care încă arată elegant. Un ghid pentru Naughty Twist Updos do it yourself poate fi găsit mai jos.

Faceți-vă actualizări pentru o nuntă

accesorii-updo-nunta-par-cristale-perle-atractive-frumoase-simple

Îmbrăcămintea casual DIY French Twist este o coafură pe care o poți face liber și cu care vei arăta relaxat, permițându-ți totuși să-ți arăți stilul cu perfecțiune în același timp. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca femeile cu păr monoton să nu obțină un stil perfect cu această coafură. În schimb, puteți încerca evidențieri pentru a face coafura puțin mai atractivă. Pentru coafură, este un avantaj dacă părul este drept, dar nu ar trebui să fie prea moale, deoarece acest lucru ar putea deveni un obstacol. Deoarece doriți ca updo-ul să aibă un aspect dezordonat, este mai bine dacă părul are o textură mai plictisitoare. Dar ar trebui să fie totuși gestionabil.

Updo “French Twist”

nunta-updo-delicată-exotică-ușoară-casual-de-vară-necomplicată

Pentru a cu Pentru a începe să faceți singur actualizări, primul lucru de care aveți nevoie este un spray de surf. Bumple și Bumple Surf Spray au fost utilizate pentru aceste instrucțiuni. După aplicarea spray-ului, trebuie să vă uscați părul pe Sruf rece. Uscați-le cu degetele și apoi lucrați Bumble și Bumble Dry Spun Finish în păr pentru a înmuia vârfurile. Următorul este partea puțin mai dificilă, care implică tachinarea părului într-o coroană pentru updo-ul DIY. Folosiți un pieptene pentru a începe acest pas și, pentru a face acest lucru, împărțiți părul puțin într-o parte, în loc de drept înapoi. Tachinează bine vârfurile părului, astfel încât să capete o formă perfectă. Folosește degetele pentru a pieptăna părul înapoi, ca și cum ai încerca să-l legi înapoi într-o coadă de cal. Direcția în care doriți să vă răsuciți părul depinde în totalitate de dvs. Puteți alerga fie la stânga, fie la dreapta. Cu acest updo, de obicei se alege direcția spre stânga și coafura este, de asemenea, proiectată în acest fel.

Împletitură de heringbone Instrucțiuni pentru un aspect dezactivat casual

Coafuri Rockabilly – variante drăguțe și instrucțiuni DIY

Creați-vă propriile coafuri de absolvire – 17 idei simple cu instrucțiuni

Fă-ți propriul updo – tachină și fixează-te

updo-wedding-red-haired-easy-do-yourself-beautiful-easy

Acum, ridicați capetele părului în mână și începeți să le răsuciți în direcția dorită. Odată ce ați terminat curlingul și ați ajuns la cap, verificați forma și coroana și, dacă există ceva care nu vă place, doriți să schimbați. Dacă sunteți dispus să păstrați coafura așa cum este, folosiți știfturi pentru a fixa porțiunea răsucită pe părul de pe cap. Pe măsură ce fixați știfturile în poziție, aveți grijă să nu aplatizați banana părului. Folosiți suficient fixativ pentru ca updo-ul să fie bine așezat în această formă. Și ai terminat cu asta. Updo-ul DIY nu este atât de dificil de făcut, nu-i așa??!

Updo cu accesorii de păr extravagante

updo-nunta-pietre-cristale-accesorii-par-blond-volum-interesant

Faceți-vă un updo casual – instrucțiuni și videoclipuri

Fă-ți singur împletituri de păr

Updo coafuri-răsucite-păr-banane-nunta-coafură-idei-fă-o singur

Coafuri Updo nunta-coafura-clasica-par-banana-casual-pus-impreuna-instructiuni

DIY-casual-updo-french-twist-hair-banana-poze-tutorialprin intermediul: Odată căsătorit

idei-coafura-mireasa-par-rasucit-accesorii-clasice-pentru-coafatUpdo-cu-fler-francez-ușor-zbârlitpăr-banane-do-it-yourself-french-twist-double-updo-ideiDIY-updo-pentru-nunți-franceză-twist-cu-panglică-instrucțiuniCoafură de mireasă DIY – răsucire franceză cu panglicăcoafura-pentru-mireasa-impletita-imagini-cu-rasucit-franceze-cu-rasucire-instructiuni-te-faci