fitness

Exercițiile simple de yoga îmbunătățesc peristaltismul intestinal și digestia

exerciții yoga practică asanas antrenament sport face sănătate

Căutați un exercițiu împotriva balonării? Poate vă putem oferi câteva sfaturi. Funcționabil Exerciții de yoga reduce stresul și ajută la normalizarea sistemului digestiv și a peristaltismului, adică restabilirea armoniei în stomac și intestine. Te poți inspira din ea.

Exerciții de yoga – ajută împotriva balonării

exerciții de balonare abdominală-sfaturi de practică yoga sănătate-digestie peristaltică

Mâncarea excesivă este întotdeauna o problemă la petreceri și sărbători. Simptomele încep în zilele următoare și se manifestă ca un abdomen umflat, durere sau ușoară presiune în abdomen. Dacă peristaltismul este stimulat, cineva se simte incomod. (Flatulența abdominală poate fi cauzată și de puterea digestivă insuficientă a organelor digestive. Pentru a exclude această cauză a flatulenței, o mai bună mestecare ne ajută). Cum vă puteți ajuta sistemul digestiv??

Exerciții de yoga asigura o sanatate buna si longevitate. Yoga este distractiv, provoacă corpul și se odihnește pentru suflet. Deci, sunteți în formă și flexibil pe tot parcursul anului. Multe exerciții de yoga au un efect activator asupra sistemului digestiv. Dacă sunteți începător, nu uitați să vă încălziți.

Yoga peristaltică pentru sănătate și bunăstare

antrenament asana yoga - împotriva durerilor abdominale, balonare, supraalimentare

Această poziție trebuie făcută după masă, deoarece are un efect pozitiv asupra tractului digestiv. Puneți ambii genunchi în loc, așezați-vă între călcâi. Îndreptați coloana vertebrală. Puneți mâinile pe șolduri și stați în această poziție cel puțin un minut. Pe lângă abdomen, și mușchii picioarelor răspund bine și elimină durerile reumatice și nevralgice.

Yoga pentru stomac – Asana “Superman”

Probleme digestive peristaltice Balonare Sfaturi de vindecare abdominală

Stai întins pe burtă și relaxează-te. Ridicați brațele și picioarele înainte, astfel încât să nu mai atingă podeaua. Acum încercați să vă extindeți încet picioarele și brațele în sus. Îndoiți corpul în sus, iar capul se va ridica. Acest exercițiu de yoga lucrează abdominale, brațe și umeri. Înainte de a continua cu următorul exercițiu, faceți o mică pauză pentru a vă relaxa.

Yoga asana „arc”

Yoga asana intestinului sfaturi de sănătate stimulate de peristaltismul intestinului

Încercați să vă balansați corpul înainte și înapoi. Aceste exerciții trebuie făcute la aproximativ 2 ore după masă. Atunci ești minunat reîmprospătat și plin de forțe noi pentru o zi lungă. Nu este potrivit pentru persoanele cu probleme cardiace sau leziuni intervertebrale ale discului.

Poziție yoga-exerciții abdominale-sistem digestiv peristaltic

O poziție calmantă de yoga este poziția cap-genunchi. Stai pe jos. Încercați să vă îndoiți partea superioară a corpului înainte cât mai mult posibil. Extindeți brațele spre picioare. Țineți această poziție timp de aproximativ un minut. the Exerciții de yoga aduce efectele dorite dacă se face în mod regulat. Gândiți-vă la o frecvență normală de respirație.