Păr și coafuri

Culoarea părului toamna 2021: cele mai frumoase tendințe pentru sezonul următor pe care ar trebui să le cunoașteți!

Lunile de vară au trecut deja și ne pregătim cu toții încet să ne întoarcem la viața de zi cu zi. Frunze colorate, vreme confortabilă a puloverelor și raze aurii de soare – zilele de toamnă se simt ca primele episoade ale noului sezon al seriei noastre preferate. Începutul unui nou sezon este momentul perfect pentru a ne condimenta puțin aspectul. Cel mai bun mod posibil de a realiza acest lucru? Cu o culoare nouă și captivantă a părului pentru toamna anului 2021, desigur! Indiferent dacă este blond, roșu sau negru intens – ce culoare alegem este de fapt o chestiune de gust foarte individuală și pură. Totuși, nu ar strica să vă familiarizați cu cele mai noi tendințe de culoare a părului, nu-i așa? Ne-am făcut destepți pentru tine și îți arătăm toate culorile minunate pe care am vrea să le încercăm imediat!

Culoarea părului toamna 2021: aceste nuanțe de blond sunt la modă

Culoarea părului Toamna 2021 Tendința părului blond de grâu miere

Fie că este vorba de o blondă buttercup, cu dungi și accente, sau o blondă platină la Merylin Monroe – când vine vorba de tendințele părului, este sigur să spunem că blondele se distrează cu adevărat mai mult. Și asta nu se va schimba nici în sezonul următor. Dar asta nu ar trebui să vină ca o surpriză – la urma urmei, nu există aproape nicio altă culoare de păr care să strălucească în atât de multe nuanțe diferite și frumoase. Și aici veți găsi toate tonurile de blond care se numără printre cele mai tari tendințe de culoare a părului pentru toamna anului 2021!

Culoarea părului blond de grâu miere

Honey Wheat Hair Blond Hair Colors Toamna 2021

Indiferent dacă este vorba de modă, unghii sau coafuri – tendințele pentru 2021 revin, fără îndoială, la naturalețe. În timp ce toată lumea dorește să fie mai ușoare vara, accentul este pus pe tonuri mai calde în sezonul rece. Honey Wheat Blonde este fără îndoială cea mai măgulitoare culoare a părului pentru toamna anului 2021! Tonul blond natural este mai popular în acest an ca niciodată și s-a stabilit deja pe piste și printre vedete. Honey Wheat Blonde este o combinație unică de tonuri de bază mai întunecate și nuanțe de aur deschis, care strălucesc frumos la soare. Și cel mai bun lucru? În funcție de nuanțe, Honey Wheat Blonde se potrivește absolut oricărei femei!

Peachy Rose Blonde

Tendințele culorii părului piersic toamna anului 2021

Deși sezonul de piersici se apropie încet de încet, fructele delicioase ne vor însoți și în sezonul rece. Frumos strălucitor și incredibil de șic – Peachy Rose Blonde este culoarea jucăușă a părului pentru toamna anului 2021 pe care ar trebui să o încercați! Știm cu toții deja părul roz-blond, dar nuanța de culoarea piersicii arată puțin mai caldă și aduce o notă proaspătă, care nu arată prea intruzivă. Mai presus de toate, ceea ce face ca blondul roz roz să fie atât de interesant și interesant ca o culoare a părului este versatilitatea sa. Dacă mergeți mai mult în direcția portocaliu-roz sau blond depinde de propriul gust și stil. Deci, nu vă fie teamă să experimentați cu o mare varietate de nuanțe!

Tendințele culorii părului toamna anului 2021: păr blond lat

Blonde Tones Fall 2021 Latte Blonde Trend Hair Color

Puloverele confortabile și un latte fierbinte sunt pur și simplu o necesitate în toamnă. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că tendințele culorii părului pentru 2021 s-au inspirat și din băutura delicioasă. Ești deja blondă, dar ți-ar plăcea o schimbare subtilă și ți-ar plăcea să devină puțin mai întunecat? Atunci Latte Blonde ar fi doar culoarea potrivită a părului pentru toamna anului 2021 pentru tine! Culoarea caldă face ca coama să strălucească într-o combinație excelentă de caramel, maro deschis și blond miere.

Culoarea părului ciupercă brună

Tendința culorii părului brond tonuri maro toamna anului 2021

Te joci cu ideea de a deveni blondă, dar nu ai chef să te înălbești și să mergi regulat la salon? Atunci avem soluția pentru tine! Nici maro, nici complet blond, ci mai degrabă undeva între ele – Mushroom Bronde este cea mai bună culoare naturală a părului pentru toamna anului 2021! Unele vedete precum Gisele Bündchen, Jennifer Aniston și Jennifer Lopez au jurat de ani de zile și din motive întemeiate. Cu Mushroom Bronde, părul este brun la rădăcini și în mod natural devine puțin mai ușor până la vârf. Pentru un aspect și mai natural și mai măgulitor, vă puteți condimenta coafura cu accente de maro și blond.

Culoarea părului toamna 2021: părul brun este popular

Culorile părului cad în 2021, care nuanță de maro pentru pielea închisă

Parul castaniu este plictisitor? Dar o vedem diferit! Există, de asemenea, multe tendințe interesante de culoare a părului pentru toamna anului 2021 pentru brunete, pe care deja le așteptăm cu nerăbdare. Tonurile bogate de maro, caramelul sau tonurile roșii oferă o gură de aer proaspăt și literalmente fac ca coama noastră să strălucească!

Păr de topit ciocolată

Culori de păr cu ciocolată neagră Toamna 2021

Tendințele culorii părului pentru toamna anului 2021 ne oferă posibilitatea de a descoperi latura noastră întunecată. Sună delicios și este, de asemenea, complet șold – Chocolate Melt este culoarea perfectă a părului pentru toamna anului 2021 pentru toate brunetele! Două nuanțe de maro sunt combinate între ele folosind tehnica clasică de balayage, iar rezultatul final este un aspect incredibil de măgulitor și natural, care este cu adevărat impresionant.

Caramel evidențiază

Caramel Evidențiază părul blond Culori de păr Tendințe toamna anului 2021

Nuanțele de culoare caldă nu sunt foarte populare doar pentru blonde – ne mutăm și în spectrul cald pentru maro anul acesta. Indiferent dacă sunt atât de mici momente luminoase care încadrează delicat fața sau puțin împrospătează părul tău natural brun – nuanțele caramel sunt exact ceea ce ai nevoie. Super natural și cu o notă de extravaganță și romantism – toamna aceasta purtăm toți Caramel prăjit! Culorile calde vin în propriile lor la soare și amestecul blând de tonuri de caramel și roșu măgulește o mare varietate de tipuri de piele.

Roșu de cupru este la modă

Culoarea părului roșu cupru toamna 2021 tendințele părului roșu

Părul roșu este un element esențial pentru sezonul rece și, după cum se dovedește, acest sezon nu face excepție. Ești pregătit pentru o schimbare îndrăzneață? Atunci roșu arămiu ar fi culoarea perfectă a părului pentru toamna anului 2021 pentru tine! Frumos, natural, luminos și incredibil de șic – Părul de cupru este un adevărat punct de atracție și atrage întotdeauna atenția!

Părul albastru pastel este tendința îndrăzneață a culorii părului pentru toamna anului 2021

Tendința părului albastru culoarea părului toamna 2021

Și iată o culoare de păr pentru toamna anului 2021 pentru toți cărora le place să experimenteze cu coafurile lor! Părul albastru gheață de culoare pastel care ne amintește de munții înghețați în timpul iernii este tendința surprinzătoare a părului din acest an. Desigur – aspectul necesită un pic de curaj, dar îi conferă utilizatorului un aspect răcoritor și super cool. Și dacă părul complet albastru este prea drastic pentru tine, poți aborda încet tendința cu evidențieri sau părul trendy în două tonuri.

Culoarea parului toamna 2021: cele mai frumoase aranjamente pentru a le redenumi

Ciuperci de păr brond Culori de păr Tendințe toamna anului 2021

Visător și cochet: păr albastru într-un aspect ombré 

Coafurile tendințelor pentru culoarea părului albastru pastel toamna anului 2021

Peach Rose Blonde pentru o notă proaspătă și fructată

Culoarea părului blond piersic Tendințele coafurii Toamna anului 2021

Tonurile calde de blond lasă părul nostru să strălucească într-o lumină cu totul nouă

Tendințele culorii părului toamna 2021 culoarea părului blond piersic

Caracteristici caramel pentru o schimbare subtilă a culorii părului pentru toamna anului 2021

Money Piece Hair Trend Culori de păr Toamna 2021

O tăietură lungă pixie blondă miere este un adevărat ochi

Long Pixie Cut 2021 Tendințele culorii părului Toamna 2021

Tonuri calde de maro și accente pentru părul creț

părul castaniu cu tendințele culorilor părului evidențiază toamna anului 2021

Mushroom Bronde este culoarea părului ușor de întreținut pentru toamna anului 2021

Tendința culorii părului brond tendințele părului toamna anului 2021

Brunele bogate arată extrem de măgulitoare și naturale toamna

Culorile părului pentru tendințele coafurilor brunetelor toamna anului 2021

Păr albastru și roz pentru un aspect îndrăzneț

Tendința părului albastru, culorile părului cad în 2021 imagini