Păr și coafuri

Culoarea părului blond Buttercup: Noua culoare obligatorie a verii vă face să strălucească părul!

De la platină la blond cenușiu, până la aspectul jucăuș de brondă – nu există aproape nicio altă culoare de păr care să strălucească în atât de multe nuanțe diferite, precum blondul. De aceea este sigur să spunem că blondele chiar se distrează mai mult. Cu puțină imaginație, puteți crea întotdeauna noi nuanțe care să dea coafurii noastre o actualizare modernă și proaspătă. Cu toate acestea, tendințele culorii părului din acest an se mișcă într-o direcție mai naturală, iar noua culoare obligatorie din această vară este o dovadă clară a acestui lucru. Vorbim despre culoarea părului Buttercup Blonde. Umbra caldă arată ca coama noastră a fost sărutată de soare. Dacă doriți o mică schimbare și aveți nevoie de inspirație, nu căutați mai departe. În acest articol am reunit cele mai frumoase arăți pentru tine!

Buttercup Blond Hair Color Trend Coafuri Coafuri lungi Stil de păr lung

Nu toate blondele sunt la fel, iar nuanțele pot fi întotdeauna selectate și ajustate în funcție de preferințele noastre personale. În timp ce nuanțele naturale sunt adesea etichetate ca fiind monotone și plictisitoare, acest lucru se va schimba anul acesta. O combinație măgulitoare de miere, blond șampanie și blond deschis – culoarea părului Buttercup Blonde este în esență o nuanță caldă, naturală, cu un farmec unic.

Culoarea părului blond Buttercup – Ce face ca culoarea să fie atât de specială?

Culoarea părului blond Buttercup blond miere păr balayage aspect

Culoarea părului Buttercup Blonde a devenit o parte integrantă a podiumurilor și a capetelor noastre în acest an. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că numeroase vedete de la Hollywood și influențatori de modă au optat și pentru nuanța plină de viață pentru vară. Datorită amestecului perfect echilibrat de lumini calde și reci, culoarea la modă este perfectă pentru toate tipurile de piele. Indiferent dacă are o atingere fină de miere sau mai degrabă fire mai puțin întunecate – diferitele niveluri de luminozitate asigură că culoarea poate fi întotdeauna adaptată gustului și tonului nostru de piele. Dacă vrei să creezi un efect cald și nuanțele reci și cenușate nu sunt pentru tine, atunci ești pe mâini bune cu culoarea părului Buttercup Blonde. Fie cu o tunsoare pixie definită, fie cu părul lung și creț – culoarea bogată oferă fiecărei coafuri un finisaj revigorant.

Tendința părului este incredibil de ușor de îngrijit

Buttercup Blond Hair Color Beyonce Coafuri

Pentru a deveni blond, părul trebuie adesea mai întâi luminat. Dar știm cu toții că decolorarea dăunează structurii părului și ne face coama să pară fragilă și plictisitoare. În timp ce multe blonde doresc să îndepărteze nuanța galbenă enervantă, tocmai această nuanță mai caldă, cu unt, stă la baza noii tendințe de păr. Dacă sunteți deja blond sau aveți părul brun deschis, considerați-vă cu adevărat norocos. Puteți sări peste acest pas complet, deoarece culoarea părului Buttercup Blonde asigură un aspect sănătos și însorit, care vă evidențiază frumusețea naturală.

Tendința coafurii părului blond miere tendințele femeilor culoarea părului blond ranunțat

Dacă părul tău este puțin mai închis la culoare, o nuanță ușor deschisă va fi suficientă pentru a obține efectul cald dorit, fără a-ți deteriora coama. Vă oferă echilibrul perfect pentru a realiza o schimbare subtilă, fără a fi nevoie să luați măsuri drastice – culoarea perfectă ușor de întreținut și prietenoasă!

Numeroase vedete și vedete poartă culorile trendului în toate variantele imaginabile

Coafuri pentru Parul lung Buttercup Blond Hair Color

Pe lângă designerii de modă, vedetele de la Hollywood și influențatorii de modă determină și ultimele tendințe ale modei și servesc drept inspirație pentru multe femei. Acest lucru se aplică și coafurilor cu forță maximă! De exemplu, legenda Beyoncé a optat pentru un aspect moale ombrè, în timp ce modelul britanic Rosie Huntigton-Whiteley, pe de altă parte, a ales o nuanță bej-cremoasă. Alte vedete care și-au descoperit singuri culoarea la modă sunt cântăreața Rita Ora, Kate Bosworth și actrița Amanda Seyfried.

Culoarea părului blond Buttercup – Aspecte și inspirații mai frumoase pentru redenumire

Long Bob Hairstyle Style Buttercup Blond Hair Color

Datorită nuanței moi și calde a blondului, tenul tău este și mai eficient în lunile calde de vară

Long Bob Haircut Style Buttercup Blond Hair Color

Evidențierile jucăușe din caramel și miere creează un aspect natural, dar plin de farmec

Păr blond miere cu accente închise la culoare Culoare păr blond Buttercup

Nici prea întunecată, nici prea deschisă – Buttercup Blonde Hair Color este doar nuanța perfectă

Honey Blonde Ombre Hair Coafuri Tendințe Buttercup Blonde Hair Color

Doriți un aspect mai subtil? Nuanta la moda este baza ideala pentru tehnicile de colorare a parului precum ombrè sau balayage

Tendința culorii părului blond miere balayage păr blond

Ca și cum ar fi sărutat de soare – Culoarea caldă îți face pielea să strălucească și îți oferă un aspect „înapoi de la vacanța ta pe plajă”

Părul blond miere Buttercup Culoarea părului blond Tendințele coafurii femeilor

Dacă nu sunteți gata să vă angajați într-un look complet blond, atunci evidențierile balayage sunt pentru dvs.!

Buttercup Blonde Hair Color Trend păr blond închis cu fire

Subtil, elegant și plin de viață – nu ne miră faptul că culoarea părului Buttercup Blonde este una dintre cele mai mari tendințe de păr ale anului

Culoarea părului blond Buttercup Tendințele coafurii Tendințe Balayage pentru femei pentru părul blond închis

Datorită diferitelor nuanțe, culoarea este ideală pentru toate tipurile de piele și asigură întotdeauna un aspect distinctiv și sofisticat

Balayage Hair Blond Dark Buttercup Blond Hair Color