Păr și coafuri

Culoare par 2020: cu toții vom purta aceste nuanțe anul viitor!

Odată cu începutul unui nou an, mulți oameni vor și ei să se schimbe. În timp ce unele merg cu entuziasm la sală sau își schimbă dieta – cel puțin câteva săptămâni – multe femei caută o nouă culoare de păr sau coafură. Tendințele părului în ultima vreme sunt mai diverse și mai îndrăznețe ca niciodată, iar coaforii profesioniști din întreaga lume dezvoltă în mod constant noi nuanțe la modă. Am căutat în jur pentru cele mai noi tendințe de păr și vă spunem ce culori de păr vor fi cele mai fierbinți în 2020! Lasă-te inspirat de galeria noastră de imagini și rezervă-ți următoarea întâlnire la coafor!

Culori de păr 2020 Coafuri Tendințe Femei Coafuri scurte pentru păr creț

De la negru bogat, profund până la nuanțe romantice, de fată, de trandafir, până la roșu aprins sau blond platinat – există cu siguranță ceva pentru fiecare femeie la modă printre tendințele culorii părului pentru anul viitor. Cu toate acestea, atunci când alegeți o culoare nouă, trebuie întotdeauna să fiți atenți dacă culoarea dorită vi se potrivește deloc. Din acest motiv, vă recomandăm să solicitați mai întâi sfatul unui coafor de încredere.

Culoare par 2020 – Părul liliac va fi la modă anul viitor

Coafura lila Bob lung coafura stiluri tendințele părului femei

Un look care este doar pentru cei foarte curajoși dintre voi – părul mov a devenit o tendință de mai multe luni, care nu a făcut niciodată parte din mintea noastră și va fi, de asemenea, un subiect important în 2020. Nuanțele pastelate, care asigură un aspect romantic, de fată, sunt deosebit de populare. Indiferent dacă mergeți pe toate și vă vopsiți întreaga coama de violet sau optați pentru câteva fire sau o ombră rece depinde de propriul gust. Părul care începe cu o nuanță delicată și devine mai întunecat spre vârfuri este deosebit de frumos și iritant. Culorile de păr Vanilla Lilac Hair și Chocolate Lilac Hair vor fi deosebit de populare și vă vom spune care este diferența dintre cele două. Vanil Lilil Hair este o culoare subtilă a pastelului și dacă nu ești blondă, părul trebuie mai întâi albit. Abordările sunt de culoare maro închis, care se transformă mai întâi într-o frumoasă blondă deschisă și apoi într-un ton de lavandă dezactivat, delicat. În cea mai mare parte se folosește tehnica balayage sau ombrè.

Păr liliac de ciocolată

Culori de păr liliac de ciocolată 2020 Șuvițe de păr violet

Ești o brunetă care tânjește după o schimbare, dar nu vrea să-ți lumineze părul? Apoi, sunteți bine sfătuiți cu culoarea tendinței Chocolate Lilac Hair! Culoarea părului este la modă și arată cu adevărat uimitoare! Câteva fire de culoare violet închis sunt aduse în păr, care asigură un aspect proaspăt.

Părul Money Piece este una dintre cele mai frumoase culori de păr din 2020

Culori de păr 2020 Money Piece Păr păr brun

Tendințele culorii părului vin și merg cu fiecare schimbare de sezon. Dacă doriți o mică actualizare, dar nu doriți să vă vopsiți complet părul sau nu aveți chef să aveți vizite lunare la salonul de coafură, atunci avem soluția pentru dvs.! Money Piece Hair este o tendință destul de nouă și ușor de întreținut, care îți oferă un aspect răcoros și plin de viață, fără prea mult efort. Deci, ce este exact asta? Sunt aplicate două fire ușoare și subțiri în culoarea dorită, care îți încadrează fața în mod deosebit de frumos. Și de unde vine numele ciudat? Cel mai bun lucru despre această tehnică este că vizita la coafor este foarte scurtă și, prin urmare, mult mai ieftină. Evidențierile cresc foarte ușor și nu trebuie să fie colorate din nou la fiecare 5-6 săptămâni. Și dacă o faci, o poți face cu ușurință singur acasă.

Clasicul atemporal – părul negru nu se va demoda niciodată

La fel ca părul blond, negru, este un clasic atemporal. Ele arată elegant, se potrivesc fiecărui ton de piele și nu suntem surprinși că sunt pe primul loc pe lista culorilor la modă ale părului 2020. Pentru un aspect și mai la modă, dă părului tău întunecat o nuanță violet deschis sau albastru. Albastru-negru este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să experimenteze puțin cu aspectul său, iar nuanțele albastre vă vor face să strălucească coama! Fie că este vorba de aspectul ombre la modă sau doar de câteva fire, este o chestiune de gust.

2020 este anul brunetelor – Chocolate Braun Hair sărbătorește o mare revenire

Tendințe de păr brun blond Ombre Tendința părului brun ciocolată

Toate brunetele o pot aștepta cu nerăbdare, pentru că părul brun va fi mai la modă ca niciodată anul viitor – în special așa-numita culoare a părului maro ciocolată. Tonul de culoare arată în același timp viu și cald și poate fi perfect adaptat tuturor tipurilor de piele! Cu câteva bucle moi, firele de ciocolată vin în propriile lor și vă oferă un aspect plin de farmec!

Păr castaniu cu o diferență de culoarea părului Bronde

Tendințe de culoare a părului brond 2020 Balayage pentru părul blond pentru femei

Așa cum am spus deja, maro este una dintre cele mai populare și frumoase tendințe de culoare a părului din 2020, în special în versiunea „bronz”. Părul Bronde este un amestec fascinant de maro și blond care creează un efect caramel care îi va înnebuni pe toți! Nuanțele maronii pot varia de la miere la castan până la caramel intens. Sunteți liber să decideți dacă doriți să mergeți mai mult spre blond sau brun – în orice mod părul dvs. va arăta frumos.

În 2020, toate blondele vor avea părul alb înghețat

Culori de păr 2020 Blond platinat Păstrați coafurile Lady Gaga

Deja în tendință de câteva luni, părul blond platinat va rămâne chiar în fața scenei pentru anul viitor. Părul de basm care ne amintește de regina de gheață Elsa din „Frozen” a fost peste tot pe podiumurile de anul acesta. Răsfoiți prin fluxul dvs. Instagram și lăsați frumoasele culori „Nordic White” și „Frozen Blonde” să vă inspire pentru următorul dvs. look! Cu toate acestea, părul trebuie decolorat de mai multe ori, ceea ce la rândul său poate duce la capete despicate și pauze. Părul sănătos este o condiție prealabilă pentru acest stil îndrăzneț. În plus, îngrijirea adecvată și sensibilă a părului este o necesitate absolută.

Culoare par 2020 par blond gheata tendinte par femei

Blonda albă este o culoare foarte feminină și unică, care îți va face părul să strălucească. Cu toate acestea, tendința părului nu este potrivită pentru toate femeile. Dacă aveți pielea deschisă la culoare, veți arăta rapid prea palid și nuanța ar putea să nu vă fie potrivită. Femeile care, pe de altă parte, au un ton maro deschis, ușor măsliniu, se pot considera cu adevărat norocoase, deoarece culoarea este făcută pentru ele! Crezi că părul blond deschis, cu rădăcini negre sau maro închis, este rece? Apoi, avem vești bune pentru dvs. – tendința sărbătorește o revenire mare anul viitor și va fi din nou furori!

Culoare par 2020 – blond venețian

Culoarea părului blond venețian Parul blond căpșuni mire păr lung cu breton

Undeva între cupru și blond – blonda venețiană arată plină de farmec și strălucitoare și, bineînțeles, nu ar trebui să lipsească pe lista celor mai recente tendințe de culoare a părului pentru 2020. Cea mai bună parte este că culoarea este potrivită pentru aproape toate tipurile de piele. Cu toate acestea, femeile care au pielea palidă și prea deschisă vor apărea mai palide datorită nuanțelor aurii. Vă recomandăm să alegeți o blondă cenușă sau blondă ciupercă care să arate la fel de răcoroasă și elegantă!

Tendințele culorii părului 2020 – păr blond

Culori de păr 2020 Blorange Hair Tendințele părului Îngrijirea părului pentru femei

Culoarea perfectă a părului pentru toate roșcatele și blondele care doresc o mică schimbare! Blorange Hair este un amestec rece de tonuri de blond, roșu și portocaliu și chiar îți face părul să strălucească. Rezultatul este o nuanță unică, care emană multă căldură și ne amintește puțin de blonda clasică de căpșuni. În lumină, nuanțele alternează între roz, piersică și aramă.

Părul roșu este la modă anul viitor

Păr roșu ombre aspect tendințe păr 2020 femei

Fie că este vorba de aramă, roșu aprins, roșu balayage sau o notă de maro – 2020 va fi cu siguranță anul roșcatelor! Roșu de cupru și roșu întunecat, extravagant, cu o ușoară turnare Bordeaux sunt în special în creștere. Implementarea părului roșu în viața de zi cu zi nu este atât de ușoară și de aceea acest aspect este doar pentru femeile curajoase care vor să iasă în evidență. Dacă doriți să abordați încet tendința părului, puteți începe cu câteva fire subțiri, pe care le puteți crește apoi treptat.

Tendințele culorii părului roșu al mirelui de cupru 2020

Nuanțele pentru o nuanță roșie sunt incredibil de multe și există cu siguranță culoarea potrivită pentru fiecare gust. Toate femeile cu pielea deschisă sunt deosebit de norocoase – atât părul roșu puternic, cât și nuanțele de aramă vă vor arăta grozav! Dar trebuie să vă avertizăm – părul roșu se estompează cel mai repede și îngrijirea potrivită este esențială pentru acest aspect. Pentru a păstra strălucirea frumoasă mai mult timp, vă recomandăm să reîmprospătați culoarea la fiecare 2 săptămâni cu o nuanță..

Mai multă inspirație pentru cele mai frumoase culori de păr 2020

Părul blond cu șuvițe întunecate tendințele părului 2020 balayage

Părul negru îți oferă un aspect natural, proaspăt

Tendința părului maro închis Selena Gomez Coafuri Coafură stil lung de păr

Valurile moi vă scot și mai bine firele de culoare caramel

Cinammon Păr castaniu Păr castaniu

Păr negru cu dungi maronii – două tendințe de culoare a părului 2020 unite într-una

Păr brun închis cu fire de coafură bob lung stiluri tendințe de păr femei

Chiar și stelele sunt obsedate de părul brun

Gigi hadid Coafuri Bronde Hair Blond Brown Balayage

Blonda căpșuni va fi, de asemenea, o parte indispensabilă a minții noastre anul viitor

Culoarea părului blond auriu Tendințele părului mirelui blond 2020

Culoare par 2020 pentru cei curajoși – Blorange Hair

Blorange Hair Trend Culoare păr 2020 Coafură lungă Bob cu bucle

Trecerea lină de la blond la roz face ca părul tău să strălucească

Culori de păr 2020 Blorange Hair Short Bob Hairstyle Style

Păr Chocolate Brown – Tendința părului ușor de îngrijit pentru toate brunetele

Culoare par 2020 brun brun ciocolata par brunete tendinte par

Părul oceanic sau părul negru și albastru sunt foarte populare

Culoare par 2020 negru albastru culoare par tendinte par femei

Și, fără îndoială, arată uimitor!

Culori de păr 2020 negru albastru păr ombre aspect tendințele părului

Cupru roșu – un clasic în lumea modei

Tendințele culorii părului Părul roșu cupru 2020 Menține coafura lungă Bob

Culoarea părului albastru negru îți oferă un aspect legănat

Tendințe de culoare a părului Femei Negru Albastru Păr Ombre

„Money Piece Hair” – Schimbare uimitoare cu foarte puțin efort

Tendințele culorii părului Money Piece Părul blond de păr cu fire întunecate

Blonda venețiană cu o tentă de caramel

Tendințele culorii părului blond caramel 2020 Femei

Un alt tip de blondă – blondă cenușie cu aspect ombrè

Ciuperci de păr blond Tendințele culorii părului 2020 Femei

Nu degeaba roșul aprins este una dintre cele mai fierbinți culori de păr din 2020

păr roșu îngrijire balayage culori roșii păr 2020

Păr liliac de ciocolată – Culoarea părului perfectă pentru toți oamenii cu părul închis la culoare care doresc o mică schimbare

Păr negru purpuriu cu șuvițe Păr liliac Tendințe de păr pentru femei

Negru-albastru în ombrè caută părul scurt

Părul albastru negru în ombre arată stilul de coafură bob lung stiluri tendințe de păr femei

Rozul pastel va rămâne la modă anul viitor

Culoare păr păr liliac vanilat 2020 Cum se coafează părul scurt

Atemporal și frumos – părul blond miere nu se va demoda niciodată

Parul blond venețian tendință părul blond cu fire